De ce pleacă femeile din relații, în funcție de structura lor numerologică

De ce pleacă femeile din relații, în funcție de structura lor numerologică

În ediția din 25 mai 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, am vorbit despre motivele pentru care femeile tind să renunțe la relația în care se află când nu mai primesc ceea ce își doresc.

Fiecare dintre noi este unic și fiecare are un cod numerelogic care se poate calcula ușor folosindu-ne de data de naștere. Un aspect important este ziua de naștere pentru că putem afla care e vibrația interioară făcând suma cifrelor din zi.

Vibrația interioară este de la 1 la 9. În acest proces contează foarte mult și cifra destinului. Transformările prin care trece o persoană de-a lungul vieții vor influența mai târziu și felul în care se comportă într-o relație de cuplu.

Îți cunoști vibrația interioară, nu?

Vibrația interioară este cea mai importantă vibrație a unui om. Ne spune imediat care sunt primele instincte ale unei persoane, primele abilități native și primele frici. Se calculează ușor, însumând cifrele din data de naștere (ziua în care te-ai născut) până obținem un număr format dintr-o singură cifră, de la 1 la 9. Așadar, cineva născut pe data de 16 are vibrația interioară 7 (6+1=7), iar cineva născut pe data de 29 are vibrația interioară 2 (2+9=11; 1+1=2).

Motivele pentru care femeile pleacă din relații, în funcție de vibrația interioară

Femeile care au o vibrația interioară 2, 4, 6 și 8 sunt femei care tind să fie dependente. Ele se simt foarte bine în cuplu, își doresc foarte mult un astfel de parteneriat și uneori ajung să țină cu dinții de relație, chiar dacă mai și suferă un pic uneori. Ele au vibrație interioară feminină.

În schimb, femeile care au vibrație interioară masculină, adică 1, 3, 5, 7 și 9, sunt mai independente și de multe ori se descurcă și singure. Ele cred că le e mai bine singure decât în cuplu. Au nevoie de mai multă libertate și sunt chiar independente financiar. Scopul lor e să fie independente. Pentru ele, important e ca bărbații să le înțeleagă că ele își doresc să își câștige singure existența.

De regulă, o femeie pleacă dintr-o relație destul de greu, în momentul în care suferința este mult prea mare

Primul motiv pentru care o femeie alege să plece din relația de cuplu este faptul că nu primește susținere. Important este ca ea să vadă că partenerul ei încearcă. Ea, de regulă, nu pleacă la primul impuls.

Un alt motiv pentru care femeile pleacă dintr-o relație este acela că nu e ascultată sau înțeleasă

Multe femei cred că e o problemă faptul că partenerii lor nu se comportă uneori și ca niște terapeuți. Ele trbeuie să se descarce în alte locuri și să nu mai pună această presiune pe bărbat.

Un al treilea motiv pentru care femeile pleacă este constituit de lipsa conexiunii sufletești

Poate să existe scântei și conexiune fizică, dar are nevoie și de conexiune sufletească. De asemenea, dacă nu îi este respectat spațiul, atunci va avea tendința să plece. Un bărbat trebuie să își protejeze iubita de celelalte femei din viața lui.

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

12
Top 3 motive de ceartă în familie. Perspectivă num...
5 tendințe care te împiedică să ai succes în relaț...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image