De ce pleacă bărbații din relații, în funcție de structura lor numerologică

De ce pleacă bărbații din relații, în funcție de structura lor numerologică

În ediția din 18 mai 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, am spus astăzi de ce pleacă bărbații din relații, în funcție de structura lor numerologică. Pentru ca o relație să funcționeze, este important să bifeze majoritatea nevoilor celor doi parteneri. 

Chiar dacă este un subiect sensibil, am povestit că în funcție de data de naștere și a vibrației anului 2022, care este 2, multe cupluri se despart și în unele cazuri, am observat niște pattern-uri care se repetă. Cifra 2, care este vibrația anului 2022, duce la multe despărțiri în cupluri.

Motivele pentru care un bărbat poate pleca dintr-o relație

Am oferit 3 sugestii, 3 semne importante la care femeile trebuie să fie atente la partenerii lor. Este important ca ambii parteneri în cuplu să facă un efort și să scape de convingerile limitative potrivit cărora bărbaților nu le pasă și ei nu simt nimic.

Bărbații ar putea pleca dintr-o relație în care nu se pot exprima emoțional

Femeile ar trebui să nu mai judece bărbatul de lângă ele din punct de vedere emoțional. De asemenea, ele trebuie să își asume să fie sprijin emoțional pentru ei. Partenera trebuie să își încurajeze iubitul să își exprime sentimentele și să nu îi fie teamă de ceea ce simte. De asemenea, ea trebuie să îi demonstreze că e mereu alături de el, chiar și atunci când greșește.

Bărbații nu trebuie umiliți

Femeile trebuie să fie atente să nu umilească bărbații de lângă ele, nici măcar indirect, spunându-le că ele se descurcă și fără ajutorul lor.

Competiția poate distruge o relație

Este important să nu existe o competiție între doi parteneri de cuplu pentru că aceasta poate distruge relația. Bărbatul și femeia trebuie să formeze o echipă și să lucreze împreună pentru stabilirea unui scop comun ce îi ajută să ajungă la reușite. 

Atunci când ei au proiecte separate de partenerul de cuplu, proiecte personale, partenera trebuie să își sprijine partenerul tot timpul pentru a a păstra relația sănătoasă, bazată pe încredere.

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

13
De ce îmi displace ziua de luni?
De la FALIMENT la împlinirea destinului

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image