De ce o ședință de numerologie aplicată?

De ce o ședință de numerologie aplicată?

Probabil că te întrebi cum te-ar putea ajuta numerologia real în viața ta de zi cu zi?! Crezi că doar tu știi cu ce te confrunți, cât de complicată e viața ta sau chiar ai ajuns la concluzia că orice ai face, realitatea ta prezentă nu se schimbă?

Hai să-ți împărtășesc câteva lucruri care sper să-ți aducă claritate pe ceea ce poți face și ceea ce nu este în puterea ta.

Fiecare persoană se naște cu o SOARTA și un DESTIN. Multe persoane fac confuzie între acești termeni și renuntă la orice inițiativă și exclud orice perspectivă din care pot afla mai multe lucruri despre propria persoană.

Soarta reprezintă toate aspectele din viața ta care se desfășoară independent de voința ta. Sunt anumite experiențe pe care le-ai avut sau treci chiar acum prin ele și intradevar nu poți schimba contextul. Cumva, acele experiențe care seamănă cu o zi în care condițiile meteorologice te încurcă sau îți fac ziua mai bună. În momentul în care le observi, le accepți, te detașezi și privești cu smerenie experiența avută e posibil să se închidă.

DESTINUL reprezintă suma acțiunilor noastre de zi cu zi, tot ceea ce gândim, simțim, facem și rezultă o experiență creată de noi. Adică destinul este DEPENDENT de noi.

La ce ne ajută numerologia?
(fie că faci o ședința personală sau un curs)

Pe scurt, prin numerologie primim informații care ne ghidează astfel încât să nu ne luptăm cu soarta și să ne îndeplinim destinul. Cu toții avem o dată de naștere, aceasta nu e întâmplătoare, ci poartă foarte multă informație despre structura omului, la nivel psiho-energo-informațional, despre abilitațiile native, despre caracterul și personalitatea sa, despre conflictele interioare și mai ales despre misiunea sa în viață, prin calcularea cifrei destinului.

Folosim data ta de naștere și primim informații exacte. Ziua respectivă are anumite calități: temperatură, umiditate, lungime de undă, radiații solare, presiune atmosferică, etc.

Aceste calități își pun amprenta pe lumea ta interioară.

Într-o sesiune de numerologie interpretăm: vibrația interioară (lumea ta interioară, ce nevoi și dorințe ai, principalele instincte), vibrația exterioară (comportamentele între oamenii și cum ești perceput), drumul către destin, cifra destinului, provocările karmice și matrița psiho-energo-informațională, posibile compatibilități, etc. Și, pe toate le ducem în contextul vieții tale de zi cu zi. Personalizat, cu soluții practice, astfel încât să poți face alegeri benefice scopului tău. 

  • Întrebarea este dacă îți trăiești cu adevărat viața, conștient, sau zilele trec și nu-ți dai seama cum se scurg?
  • Simți că te lupți sau iei viața ca o aventură?
  • Cum este viața ta acum? Te simți împlinit cu ceea ce faci?
  • Cum simți că este evoluția ta profesională?

Te gândești cu drag la profesia sau activitatea pe care ai ales-o sau cauți soluții/ oportunitați să schimbi ceva în viața ta?

Ia în considerare această perspectivă, cu siguranță meriți să ai o viață plină de împlinire, bucurie, cu evoluție și liniște sufletească. Uneori pentru a obține ce ne dorim e necesar să se îndepărteze blocajele, piedicile. Nu te opune, transformarea e inevitabilă. Pentru a primi ceva nou în viața ta, trebuie lăsat ceva în urmă.

57
Care sunt calitățile cheie în funcție de cifra des...
Cum să îți înțelegi mai bine partenerul de viață

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image