De ce nu rezonezi cu anumite persoane, deși îți dorești...

De ce nu rezonezi cu anumite persoane, deși îți dorești...

Atunci când cunoaștem un om nou, din primele secunde ne putem da seama în mod inconștient, dacă ne place ceva la acesta sau nu... iar după ce începem să interacționăm, nu durează mult până să putem zice dacă rezonăm sau nu cu el.

Cum se întâmplă asta? Ce din noi rezonează sau nu cu unii oameni?

Până nu demult, am crezut că acest lucru este datorat 100% experienței de viață, a diverselor tipare de oameni cu care ai interacționat de-a lungul vieții, și dacă ai asociat un om cu altcineva din trecutul tău, pe care nu l-ai plăcut... atunci automat nu-ți va plăcea nici persoana din prezent și nu veți rezona. Punct.

Însă cum ne putem explica faptul că doi copii nu se înțeleg deloc, pur și simplu nu sunt pe aceeași lungime de undă, desi relația dintre părinții acestora este una extraordinara? Pot fi părinții prieteni, iar copiii dușmani?

Acest lucru m-a făcut să mă gândesc care sunt de fapt factorii care contribuie la rezonanța sau lipsa ei, dintre doi oameni?

Exemplul cu cei doi copii care nu se înțeleg și se ceartă mereu când sunt unul în preajma celuilalt, este din rândul prietenilor mei de familie, care au două fetițe, de vârste apropiate. Mamele fetițelor sunt prietene din copilărie, și sperau ca și fetițele lor vor fi automat cele mai bune prietene încă de mici. Însă nu a fost chiar așa... 

În prezent, fetițele au 6 ani, și le-am observat comportamantul de-a lungul timpului, iar numerologia nu a făcut decât să-mi confirme și să-mi ofere explicații logice asupra comportamentului și caracterului fiecăreia dintre ele și automat cum a fost influențată relația dintre acestea două.

Încă de când erau fetițele mici și au început să se joace împreună, se vedea că nu se înțelegeau, mai mult plângeau când erau una cu alta, era o continuă tensiune, se loveau, era ceva inexplicabil, de ce cu alți copii nu se comportau așa?

Au sperat cu toții că relația dintre cele două va deveni una mai bună pe an ce trece, însă nu a fost așa, pur și simplu, știm cu toții că se va lăsa cu plânsete, urlete și certuri când e reuniunea copiilor.

Acest lucru, m-a făcut să analizez datele de naștere ale fetelor și am observat că se regăsesc anumite trăsături care influențează comportamentul acestora când se află una în preajma celleilalte.

Una dintre fete, este născută iarna, într-o zi cu vibrația interioară 1, este o fetiță vorbăreață și simpatică, este foarte impulsivă, îi place să facă lucrurile în felul ei, să inițieze orice joc stabilind totodată și regulile. Este foarte independentă, și nu se supune ordinelor părinților și totodată, nu prea îi place să colaboreze cu alți copii, considerând că numai ideea ei este bună, iar celelalte nu contează.

Cealaltă fetiță, este născută într-o zi de vară, având vibrația interioară 4, este frumușică și inteligentă. Am observat că mereu vrea aceaşi jucărie pe care o are cealaltă fata, și nu mai vrea să se joace cu altceva dacă nu obține ce vrea, iar dacă prietena ei i-a zis că îi promite că i-o va da mai încolo să se joace, nu mai poate aștepta, mereu zicându-i: "dar ai promis, îmi dai acum jucăria?". Nu uită nicio promisiune. Deși este o fetiță liniștită în aparență, am observat că are uneori explozii de furie din senin, urmate de melancolie, daca cealaltă fetiță nu-i face pe plac.

Fetița născută vara, având cifra destinului 9, are o imaginație bogată și îi surprinde uneori pe părinți cu idei creative și năstrușnice, însă acest fapt, a dus uneori și la faptul că au prins-o cu minciuna, pentru a se pune într-o lumina favorabilă și a evita problemele.

Deși pare rece și distantă, acest copil are o sensibilitate mare și are nevoie de foarte multă înțelegere și afecțiune.

Fetița născută iarna, are cifra destinului 2, este o fire interiorizată, nu spune ce o frământă, însă mama ei o cunoaște atât de bine, încât atunci când o vede tristă, știe cum să o încurajeze să vorbească și să se deschidă, și chiar dacă face vreo năzbâtie, a observat că reacționează mai bine la stimuli pozitivi decât la pedepse.

Este interesant să le observ pe fete în timp ce cresc, și să mi se confirme tot mai mult că ceea ce este înscris în matrița personală le descrie cu atat de multa exactitate, practic poți cunoaște caracterul și potențialul copilului tău, dinainte să-l vezi interacționand cu alți copii.

Un alt exemplu în care doi oameni nu rezonează unul cu altul la capitolul "familie", este dat de un cuplu de prieteni, care după 6 ani de relație, au decis să o ia fiecare pe căi separate, dintr-un singur motiv... ea își dorea întemeierea unei familii, cu tot ce implica ea, iar el... nu era niciodată pregătit, amâna mereu momentul...

Din matrita psiho-energo-informațională a celor doi, am observat unde e diferența de percepție în ceea ce privește familia, și anume: pe vectorul 2-5-8, care reprezintă linia familiei, el are "0" cifre, în timp ce ea are 4 cifre.

Ce înseamnă asta?

Numărul de cifre de pe acest vector, ne indică cât de puternică este tendința către familie, iar în cazul lui, având zero cifre, omul nu este un familist, pentru el, ideea de familie este pe ultimul loc și este focusat pe carieră, prieteni, libertate.

Ea în schimb, are 4 cifre pe linia 2-5-8, asta însemnând că ea vede familia ca pe o parte a corpului, își dorește cu ardoare întemeierea unei familii și va face tot ce-i stă în putință pentru a o obține.

Ce simplu ar fi fost totul dacă ar fi știut amândoi de la început aceste lucruri, și ce valori are fiecare, economisind astfel timp prețios. Dar niciodată nu este prea târziu să începem să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine și să-i înțelegem și să-i acceptăm pe cei din jurul nostru..

În viață, întâlnim diverși oameni, având caractere si personalitati diferite, cu unii rezonăm la nivel de suflet, cu alții nu... Putem accepta acest lucru ca fiind ceva absolut normal și nu e greșit nicicum, însă dacă dorim să aflăm motivul din spatele aceste conexiuni sau a lipsei ei cu cealaltă persoană, răspunsurile se pot găsi în data de naștere, atât a noastră, cât și a celorlalți cu care rezonam, doar să folosim analiza numerologică

Articol realizat de,
Monica Negrea

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

34
Tu ai putea lua Oscarul ca Rami Malek?
Tendințe și frici din vibrația interioară care adu...

Postari Asemanatoare

 
Comentarii (1)
This comment was minimized by the moderator on the site
Foarte interesant articolul, voi testa si eu din aceasta perspectiva si revin cu feedback. Multumesc!
În acest moment, articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!
Lasă un comentariu.
Postezi ca Vizitator
×
Trending
No GIFs found...
No Stickers found...
Suggested Locations

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image
Solutionarea Online a Litigiilor
Solutionarea alternativa a litigiilor