De ce îmi displace ziua de luni?

De ce îmi displace ziua de luni?

"Yeeey, it's Friday", " Finally, Friday evening it's almost here", " I am instantly 70% nicer after 3 pm on Fridays", "Smile!!! It's Friday!".

A fost o perioada în care vineri după amiază, cel puțin 70% dintre postările de pe Facebook, conțineau un astfel de mesaj. Pe lângă bucurie, în mai toate postările din weekend apărea și regretul că vine ziua de luni.

Dacă ai observat acest comportament și la tine, poate ți-ai pus întrebarea: de ce îmi displace chiar atât de mult ziua de luni?

Îți propun un scurt exercițiu de maxim 5 minute. Ia o foaie goală de hârtie, pune telefonul pe silent, elimina orice altă distragere și răspunde în scris la următoarele întrebări:

  1. Ce motive reale am să mă trezesc luni dimineață?
  2. Ce motive aș putea adaugă astfel încât să-mi creeze o emoție pozitivă și să- mi dea energie?
  3. Care este scopul meu real pe termen lung?
  4. În ce procent mă conduce activitatea pe care o am în acest moment către scopul meu?
  5. Cu cine fac echipa în activitatea mea? ( echipa poate fi formată din: membri ai familiei, colegi de birou, prieteni, etc)
  6. Ce îmi place la persoanele din echipa mea?
  7. Există ceva la care aș putea să renunț de mâine ca să îmi placă toate zilele vieții mele?
  8. Există ceva ce aș putea schimba la viața mea?

Sper că nu te-ai grăbit, ai făcut pe îndelete acest mic exercițiu și îți aloci acum un timp ca să faci analiză obiectivă a ceea ce ai scris. Dacă răspunsul la întrebarea 8 este "da" poți să mergi mai în amănunt și să identifici 2-3 activități simple pe care ești sigur că le vei implementa, chiar de a doua zi.

Din păcate, majoritatea oamenilor renunță repede, dacă nu fac echipa cu cineva, dacă nu sunt ghidați și dacă nu-și asumă un program clar. Caută acel sprijin de care ai nevoie, decide să faci ce trebuie pentru a avea viața pe care ți-o dorești, cu bucurie în fiecare zi!

Poți avea nevoie să intri într-un proces de autocunoaștere, iar aici te pot ajută cu o sesiune de analiză numerologică în care înțelegi rapid anumite comportamente instinctive și mai multe despre tine.

Programează acum o sedință de analiză numerologică!

14
Ești antreprenor? Află cum îți poți recruta eficie...
Top 3 motive de ceartă în familie. Perspectivă num...

Postari Asemanatoare

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.corinastratulat.ro/