De ce eșuează RELAȚIA DE CUPLU?

De ce eșuează RELAȚIA DE CUPLU?

Deşi familia este una dintre cele mai conservatoare segmente ale societăţii, a devenit tot mai sensibilă la toate transformările petrecute în societate. Chiar dacă în prezent dorinţa de a experimenta dragostea romantică, a face parte dintr-un cuplu şi a întemeia o familie reprezintă încă o aspirație pentru multe persoane, asistăm în ultimii 20-30 de ani atât în ţările occidentale, cât şi în România, la o schimbare majoră în ceea ce înseamnă cuplul şi familia.

Cu siguranţă că fiecare dintre noi a trăit o experienţă cât de mică a ceea ce înseamnă a fi într-un cuplu. Şi chiar şi cei care nu au avut încă parte de o asemenea experienţă cu siguranţă că au visat şi visează încă la momentul în care vor fi împreună cu cineva. A trăi în cuplu, a face parte dintr-un cuplu este o mare provocare pentru fiecare dintre noi.

Te-ai gândit că e posibil ca felul în care îți abordezi relația să fie diferit dacă ai cunoaște:

  • Cine ești tu? Ce oferi și ce așteptări ai de la o persoană? Poate că ești o persoană foarte jucăușă și sociabilă și mereu cauți experiențe noi, iar partenerul tău e deranjat. Dacă tu ai nevoie să călătorești, să cunoști permanent locuri și oameni noi, oricât de mult ți-ai inhiba aceste aspecte, nu o să poți rezista mult. Iți apare furia și frustrarea și te comporți răutăcios. Dacă nu ne îndeplinim nevoile e ca și cum am sta flămanzi, ce reacții ai când nu ai mâncat toată ziua? "iritare și nervozitate"... fix asta e starea ta dacă accepți să renunți la ce iți face bine și te bucură. Cu siguranță preferi aventura dacă ești născut într-o zi de 5, 14 sau 23. Dacă ziua ta de naștere este 8 sau 26 vei vrea să deții controlul si tu să decizi aproape totul. E oare benefic?
  • Unde mergi? Fiecare persoană se naște cu o soartă și un destin. Crezi că tu nu ai de îndeplinit o soarta și un destin?! Dacă nu le cunoști nu înseamnă că nu e cazul să te preocupi de asta. Probabil te întrebi cum poți afla astfel de informații despre tine, chiar nu e așa complicat. :) Data ta de naștere este SOLUTIA, folosind interpretarea numerologică. Poți afla rapid cu ce provocări karmice te-ai născut și suficiente detalii legate de destinul tău. De exemplu sunt persoane cărora li se repetă același scenariu în toate relațiile, adică adulterul. Aceasta este o experiență karmica și se poate închide, dacă e conștientizată. O au persoanele născute într-o zi de 6.
  • Calitatea de familist. Probabil te miră acest aspect. Conform matriței psiho-energo-informaționale, înțelegem de ce anumite persoane își trăiesc ziua și își fac planurile doar prin intermediul familiei și de ce unele persoane sunt preocupate doar de propriile scopuri și chiar nu se preocupă de ideea de familie, cu responsabilități și sacrificii.
  • Capacitatea de a-ți exprima emoțiile. Cred că 9 din 10 cupluri se plâng de probleme de comunicare. Care e CAUZA? Fiecare venim cu o anumită structura, cu un anumit sistem emoțional-energetic, asta înseamnă că sunt persoane care își exprimă cu ușurință orice emoție, își exprimă afecțiunea chiar și în public, pot să dea feedback, chiar dacă e neplăcut, și persoane care interiorizează totul până ajung la furie sau reproșuri. Sunt persoane cu o anumita versatilitate emoțională și persoane care par "reci ca piatra". Înainte de a judeca, ar fi benefic să analizăm în profunzime persoana.
  • Dorința sexuală. Încă mai pare un subiect tabu... oare nu afectează relația ta? dacă nu ești sincer în aceasta privință. Fiecare persoană are o anumită energie sexuală, anumite nevoi și neexprimate și nemanifestate corect aduc mari dezechilibre în cuplu și chiar afecțiuni medicale.

Din fericire toate aceste aspecte care pot aduce despărțirea, le identificăm rapid cu ajutorul analizei numerologice și avem șansa să construim o relație de cuplu echilibrată și armonioasă.

Cu siguranță, pe lângă trăsăturile și abilitatiile cu care ne naștem, apar în fiecare zi experiențe care ne impacteaza, de exemplu:

  • Ce ne-a inspirat în copilărie, ce model (pozitiv sau negativ) de relație de cuplu am avut, poate relația părinților. Stai 5 minute și amintește-ți ce cuplu iți amintești din copilăria ta.
  • Diverse traume avute în plan afectiv-emoțional. O relatie din trecut in care ai suferit enorm.
  • Diverse frici la nivel de subconștient. De exemplu: frica de singurătate, te poate ține într-o relație nocivă sau te face să te atașezi si să sufoci persoana dragă.
  • Diverse convingeri limitative. Îmi povestea săptămână trecută o persoană că simte că dacă ar avea o relație de cuplu nu s-ar mai implica la fel în profesie și nu ar mai performa. Oare să fie așa? Nu judeca, doar observă ce te blochează sau iți aduce un comportament rezervat.

Cei mai mulţi oameni au o viziune distorsionată asupra dragostei şi nu ştiu să evalueze succesul unei relaţii. Mulţi oameni apreciază atunci când emoţiile tulburătoare de la începutul relaţiei pălesc că nu mai sunt îndrăgostiţi, deci nu mai iubesc şi prin urmare nu mai pot fi satisfăcuţi în relaţia cu partenerul. Alţii se conduc după mitul că, dacă se iubesc cu adevărat, lucrurile curg de la sine şi ei nu trebuie să facă nimic în acest sens.

Soluţia nu este de a pune capăt relaţiei şi de a o lua de la capăt cu un alt partener, ci de a învăţa dragostea matură. Dragostea matură se caracterizează prin mai multă profunzime, respect şi încredere, preocupare pentru nevoile celuilalt, acceptarea partenerului aşa cum este şi valorizarea lui, acceptarea diferenţelor şi abordarea lor în mod constructiv.

În concluzie, o relație echilibrată și armonioasă poate rezulta doar din interacțiunea a două persoane echilibrate și armonioase, care își cunosc nevoile, dorințele, merg către destinul lor și își asumă un obiectiv comun. Relația de cuplu e o construcție, tu câte cărămizi ai pus astăzi? Sau ai dărâmat? Sincer!

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

55
Cum descoperim abilitățile native ale copiilor
Top tendințe ale mamelor, în funcție de data naște...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image