Cum te poate ajuta un curs de bazele numerologiei?

Cum te poate ajuta un curs de bazele numerologiei?

Probabil că ți-am atras atenția în vreun fel, motiv pentru care acorzi 3 minute să citești acest articol. Iti multumesc pentru asta.

Cum e cu numerologia și ce rol are în viața mea și cu siguranță poate avea și în viața ta. Eu nu am avut o mare pasiune pentru numerologie atunci când am întâlnit-o, doar m-a uimit persoana care mi-a dat câteva informații folosindu-mi data de naștere, în doar 5 minute.

Informații pe care le căutam intens și mai ales că atunci eram la un program intens de autocunoaștere și dezvoltare personală și eram frustrată că nu înțelegeam ce e cu mine.

Rezevă-ți locul la următorul curs!

Numerologia mi-a zis în câteva minute! Nu am băgat-o în seama ceva timp, eram concentrată 100% pe business-ul pe care îl aveam, dar îmi plăcea în puținul timp pe care îl aveam să citesc tot ce găseam din numerologie, și mai ales despre cifra mea de destin.

Când dorința mea către Divinitate s-a îndeplinit, adică aceea de a-mi arata calea pe care să merg, pentru a avea și liniște sufletească pe lângă succes, în prima faza am pierdut TOT profesional și personal. S-au dat se pare piedicile la o parte. La scurt timp, "sfâșiată de circumstanțe", am simțit că poate drumul e să lucrez cu oamenii si să aplic tot ce am învățat în zecile de terapii și programe de dezvoltare personală și spirituală. Multe persoane imi tot bateau apropouri in acest sens. Era lângă mine numerologia, cred că atunci ea m-a ales!

La scurt timp, totul s-a reașezat în viața mea și parcă Universul îmi spunea "Corina, iată covorul roșu (calea ta), te rog să defilezi!"…și de atunci totul curge. De ce ți-am spus asta?

Pentru că ajutorul pe care îl cerem de la Divinitate, vine prin oameni sau prin cunoaștere.

Numerologia oferă o cunoaștere extraordinară despre oameni și nu numai. E o știință veche, cu ajutorul căreia a fost construită lumea, așa că în această lume modernă, în care se întâmplă totul prea alert, e un instrument ideal de autocunoaștere.

Fie că vrei să te cunoști pe tine cu adevărat sau vrei să aplici această informație în ceea ce faci, e extraordinar. Iată primele 5 beneficii rapide pe care le ai:

  • îți înțelegi & softurile și programele & de funcționare: vibrația interioară, vibrația exterioară, matrita psiho-energo-informationala
  • poți înțelege comportamentele persoanelor dragi
  • prin cifra destinului, vei avea un ghid pentru a face alegeri profesionale
  • identifici ce frici ai la nivel de subconștient
  • identifici toate abilitatiile native cu care poți face performanță
  • ... si sute de alte beneficii.

Inițial, am creat Cursul Bazele Numerologiei pentru clientii mei si specialiști în: psihologie, coaching, traineri, profesori, etc, însă nu mai vreau să limitez. Dacă simți că vrei mai mult și rapid, prin înțelegerea numerologie o să primești asta.

Cu siguranță e necesar studiul și un antrenament continuu, dar nu cred că te sperie asta!

Te aștept cu drag la următorul curs de numerologie și de abia aștept să descoperim tainele cifrelor împreună.

Rezevă-ți locul la următorul curs!

18
Impactul anului 2020 în viață ta de zi cu zi
„Oamenii care au cunoștințe în sfera spirituală nu...

Postari Asemanatoare

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.corinastratulat.ro/