Cum te poate ajuta programul «Bazele Numerologiei»?

Cum te poate ajuta un curs de bazele numerologiei?

Probabil că ți-am atras atenția în vreun fel, motiv pentru care acorzi 4 minute să citești acest articol. Îți mulțumesc pentru asta.

Cum e cu numerologia și ce rol are în viața mea și... cu siguranță poate avea și în viața ta

Eu nu am avut o mare pasiune pentru numerologie atunci când am întâlnit-o, doar m-a uimit persoana care mi-a dat câteva informații folosindu-mi data de naștere, în doar 5 minute. Informații pe care le căutam intens și mai ales că atunci eram la un program intens de autocunoaștere și dezvoltare personală și eram frustrată că nu înțelegeam ce e cu mine.

Testimonial program «Bazele Numerologiei»

Numerologia mi-a zis în câteva minute! Nu am băgat-o în seama ceva timp, eram concentrată 100% pe business-ul pe care îl aveam, dar îmi plăcea în puținul timp pe care îl aveam să citesc tot ce găseam din numerologie, și mai ales despre cifra mea de destin.

Când dorința mea către Divinitate s-a îndeplinit, adică aceea de a-mi arata calea pe care să merg, pentru a avea și liniște sufletească pe lângă succes, în prima faza am pierdut TOT profesional și personal. S-au dat se pare piedicile la o parte. La scurt timp, "sfâșiată de circumstanțe", am simțit că poate drumul e să lucrez cu oamenii si să aplic tot ce am învățat în zecile de terapii și programe de dezvoltare personală și spirituală. Multe persoane imi tot bateau apropouri in acest sens. Era lângă mine numerologia, cred că atunci ea m-a ales!

La scurt timp, totul s-a reașezat în viața mea și parcă Universul îmi spunea "Corina, iată covorul roșu (calea ta), te rog să defilezi!"... și de atunci totul curge.

Testimonial program «Bazele Numerologiei»

Numerologia oferă o cunoaștere extraordinară despre oameni și nu numai

E o știință veche, cu ajutorul căreia a fost construită lumea, așa că în această lume modernă, în care se întâmplă totul prea alert, e un instrument ideal de autocunoaștere. Fie că vrei să te cunoști pe tine cu adevărat sau vrei să aplici această informație în ceea ce faci, e extraordinar.

Testimonial program «Bazele Numerologiei»

Hai să-ți dau câteva exemple, mai concrete, venite din experiența cursanților mei, cu ce vei înțelege de fapt după interpretarea codului tău numerologic

1. Maria, în prima sesiune de interpretare a codului numerologic a înțeles că are o puternică capacitate de comunicare emoțională și empatie. Analizând job-ul pe care îl avea, fișa postului nu-i permitea să folosească deloc această capacitate. A înțeles rapid de ce este frustrată și nu promovează și a găsit imediat job-ul în care să aibă ca principală activitate, comunicarea.

2. Liana când a descoperit numerologia se plângea de relația cu soțul ei. Tot spunea că nu înțelege de ce are anumite comportamente cu copiii, de ce uită des ce își dorește ea, de ce nu e mai ordonat și nu respectă programul. În analiza matriței psiho-energo-informațională, a înțeles cum funcționează el, a găsit o formă de comunicare diplomată și și-au rezolvat rapid tensiunile.

3. Bogdan, un bărbat ambițios și dornit să reușească în viață, a muncit mulți ani să strângă banii necesari să-și deschidă un restaurant. Când a realizat că are investiția necesară și urma să facă primi pași l-a cuprins o panică extrem de mare și nu putea nici măcar să caute spațiu. Intepretând împreună codul numerologic, am identificat ca și talent nativ mult spirit antreprenorial, atenția la detalii și tendința către arta (pe care o realiza prin creațiile sale culinare), însă la nivel psihic nu avea neapărat forță suficientă să pornească "la drum" singur. Soluția era identificarea unui partener pe care să-l respecte și împreună să pornească business-ul. S-a liniștit când a conștientizat acest aspect și a găsit repede partenerul, iar în acest moment ne bucurăm de un restaurant senzațional.

Testimonial program «Bazele Numerologiei»

Iată primele 5 beneficii rapide pe care le ai:

  • îți înțelegi & softurile și programele & de funcționare: vibrația interioară, vibrația exterioară, matrița psiho-energo-informațională;
  • poți înțelege comportamentele persoanelor dragi;
  • prin cifra destinului, vei avea un ghid pentru a face alegeri profesionale;
  • identifici ce frici ai la nivel de subconștient;
  • identifici toate abilitatiile native cu care poți face performanță;
  • ... si sute de alte beneficii.

Inițial, am creat Programul «Bazele Numerologiei» pentru clientii mei si specialiști în: psihologie, coaching, traineri, profesori, etc, însă nu mai vreau să limitez. Dacă simți că vrei mai mult și rapid, prin înțelegerea numerologiei o să primești asta. Cu siguranță e necesar studiul și un antrenament continuu, dar nu cred că te sperie asta!

Testimonial program «Bazele Numerologiei»

Te aștept cu drag la următorul curs de numerologie și de abia aștept să descoperim tainele cifrelor împreună.

76
Ce trebuie să știm despre bărbatul din viață noast...
Ce trebuie să știm despre comportamentul copiilor,...

Postari Asemanatoare

 
Comentarii (0)
În acest moment, articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!
Lasă un comentariu.
Postezi ca Vizitator
×
Trending
No GIFs found...
No Stickers found...
Suggested Locations

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image
Solutionarea Online a Litigiilor
Solutionarea alternativa a litigiilor