Cum să îți înțelegi mai bine partenerul de viață

Cum să îți înțelegi mai bine partenerul de viață

Comportamente predominante in relatii

Ne trăim viața prin intermediul relațiilor noastre și nu de puține ori am auzit "Vreau să am relații mai bune!" sau "Nu mă descurc deloc în relații!", ne confruntăm cu momente în care parcă vorbim în chineză sau chiar nu putem accepta anumite comportamente.

Știind că fiecare persoană este unică și irepetabilă J, putem deduce ușor că a avea așteptări de la cineva sau să putem presiune să se comporte cum vrem noi, nu ne ajută prea mult.

Partea bună este că avem metode rapide prin care înțelegem cum funcționează persoana de lângă noi, ce dorințe, ce nevoi, ce frici s.a.m.d. are și atunci ne bucurăm să o descoperim în fiecare zi. Același proces este și pentru noi înșine, nu?

În fiecare zi ne descoperim și ne expunem la cât mai multe experiențe prin care putem evolua

O metodă rapidă și pe care eu o îndrăgesc foarte tare este numerologia. Am descoperit-o de ceva timp și o folosesc zilnic pentru a avea relații de calitate și pentru a mă bucura de fiecare persoană din viață mea, așa cum e ea.

Vreau să-ți dau un exemplu simplu, în care o să regăsești aspecte despre tine și despre cei dragi, chiar dacă eu nu va cunosc. În numerologie, folosim informația transmisă de data ta de naștere. Dacă nu știai, aceasta conține aspecte esențiale despre orice persoană, aspecte care știute te pot ghida să obții ce îți dorești în viața ta.

Interpretarea numerologică conține zeci de informații. În acest articol îți voi exemplifica doar câteva, însă poți accesa mai mult la o analiză personalizată.

Scrie-ți data de naștere pe o hârtie 

De exemplu: 21.2.1987. Ziua, adică 21, ne va da informații despre vibrația ta interioară, adică 2+1=3. Luna este vibrația exterioară, adică 2. Prin câteva calcule, îți spuneam că obținem zeci de informații. Mai jos îți explic comportamentele în relații, pornind de la vibrația interioară.

Pentru persoanele născute pe 1,10,19 sau 28, avem vibrația interioară 1

Tendința principala este de a conduce în relație. Apare o dorința mare de acțiune, de inițiativa, este persoana care face mereu primul pas și cu mult curaj chiar decide ce se întâmplă în relație. Este o persoană care are nevoie de independența, se simte bine în competitie, e stimulată de activități diverse, provocatoare. Are multă pasiune și poate deveni ușor impulsivă. Are multe momente de egoism, își vede doar propria perspectiva și pierde din vedere nevoile celorlalți. Își e autosuficientă. Ii este interzis sa se ocupe de activitați riscante.

Pentru persoanele născute pe 2,11,20 sau 29, avem vibrația interioară 2

Sunt persoane care au frica de singurătate. Caută mereu să fie aproape de cineva, au nevoie de relații. Devin ușor dependente și pot sufoca cu afecțiunea lor. Stau mult în îndoială și pot "pierde trenul", nu-și asumă să acționeze și așteaptă. Sunt persoane destul de sensibile, nu te juca cu sentimentele lor, au nevoie de afecțiune, au nevoie să fie ascultate și înțelese. Sunt ca un magnet, te atrag cu energia lor, te fac să te simți bine, însă sunt și duale de multe ori. Cedează ușor dacă le oferi complimente și susținere, mai ales când suferă dintr-un oarecare motiv.

Pentru persoanele născute pe 3,12,21 sau 30, avem vibrația interioară 3

Persoane sociabile, care se împrietenesc ușor, curioase din fire se simt bine să între în contact cu persoane noi, să descopere noi idei, noi personalități, noi perspective. Sunt optimiste și chiar când dau de greu găsesc mereu soluții creative. Își folosesc imaginația pentru a face gesturi frumoase pentru cei dragi, fie că e vorba de un cadou interesant sau plănuiesc diverse activități sociale extrem de interesante și jucăușe. Se plictisește ușor persoana cu vibrația interioară 3, se împrăștie în multe și vrea să fie peste tot. Se simt bine în activități cu multe persoane, caută să exploreze si sa-și exprime talentele.

Dacă ai o relație cu o astfel de persoană, evită să o sufoci, să o ții în activități monotone sau să-i faci tot timpul programul. Dacă te minte, greu îți dai seama.

Pentru persoanele născute pe 4,13,22 sau 31, avem vibrația interioară 4

Dacă îți place să improvizezi tot timpul si să schimbi planurile și ai o relație cu o persoană cu vibrația interioră 4, ușor o să apară conflictele. Acesta vrea să știe clar tot ce se întâmplă, preferă un program, preferă să aveți reguli și își impune ordinea. Chiar poate să te enerveze cu rutina și disciplina pe care o preferă. Îi e greu să iasă din propriul "pătrat" și refuză ușor activități neorganizate, fără un obiectiv clar. Poate deveni plictisitoare și rigidă, dar mereu te bazezi pe ea când promite să facă ceva. Preferă tradițiile, își respectă mult munca și mai bine nu te bagi în rutina pe care o are. 

Dacă îți doreșți o persoană practică și asumată, caută o persoană cu vibrația interioară 4.

Pentru persoanele născute pe 5,14 sau 23, avem vibrația interioară 5

Sunt cele mai bune partenere de distracție. Vrei să participi la o petrecere sau să mergi într-o vacanță extravaganța și plină de aventură, persoana cu vibrație interioară 5 e potrivită. E posibil să exagereze, să riște, să experimenteze ceva în exces, dar cu siguranță vei simți ceva nou, vei vedea libertatea cu alți ochi. Persoana cu vibrație interioară 5 nu vrea să fie că alții, caută mereu ceva diferit, oferă cadouri inedite, vrea să "strălucească" cumva și va improviza destul de mult. Pare neserioasă de multe ori, ba apare, ba dispare, dar te poate scoate cu siguranță din rutină, din zona de confort si să-ți revină entuziasmul. Te și poate enerva cu impulsivitatea pe care o are și tendința de a schimba totul.

Pentru persoanele născute pe 6, 15 sau 24, avem vibrația interioară 6

Când cauți pe cineva care să aibă grijă de tine, să te protejeze, să te susțină, să-și ia responsabilități, vezi cine are vibrația interioară 6. E o persoană armonioasă și care mereu caută echilibru, se identifică în cadrul familiei, este pragmatică și te atrage cu emoția sa.

Însă, mare atenție să nu ți se pară prea mult, poate avea tendința să sufoce, să-ți aducă mereu ceva pentru confortul tău și ușor devine geloasă. Când se simte atacată sau cineva tinde către persoanele pe care le protejează devine ușor agresivă. Este o persoană romantică și cu multă creativitatea va crea spațiul în care să te simți răsfățat.

Pentru persoanele născute pe 7, 16 sau 25 avem vibrația interioară 7

Persoane înțelepte când ajung la maturitate sau arogante pentru că au impresia că știu mai multe decât alții. Poate că așa e, chiar sunt analiste și le place să despice firul în patru, experimentează totul cu atenție și în profunzime. Însă nu le ajută să fie critice cu ceilalți si să evite anumite activități de grup. Au tendința către perfecțiune, pun chiar această presiune de a fi perfecți prima dată pe ei și evident că o cer și celorlalți. O persoană cu vibrația interioară 7 face ușor pe detectivul, așa că nu te strădui să-i ascunzi ceva, va afla cu siguranță. Preferă discuțiile pe o temă specifică, de interes și mai ales pe ceva studiat de el în profunzime, îți va dovedi cu multe detalii că are dreptate. Iubește liniștea și chiar caută singurătatea destul de des. O femeie cu vibrație interioară 7 va fi destul de introvertită și enigmatică, își va câștiga independența și greu ajungi la sufletul ei.

Pentru persoanele născute pe 8, 17 sau 26 avem vibrația interioară 8

8-ul ne spune despre putere, despre duritate, iubire necondiționată și sacrificiu. Într-o relație cu o astfel de persoană le poți simți pe toate sau doar ce va manifesta în funcție de momentul vieții în care se află. Dacă 8-ul se "simte CINEVA" în plan profesional, e mulțumit de cariera înfloritoare, o să manifeste o latura mai blandă în relații, se va dărui cu responsabilitate, are simțul datoriei ridicat și atunci te poți baza pe el. Are tendință să-i pună pe ceilalți pe primul loc, să se sacrifice, dar și să domine și el să hotărască cum se fac toate. Au dorința să fie văzuți, să aibă recunoaștere, să fie respectați si să aibă funcții importante. Nu suportă oamenii barfitori, lingușitori și neserioși și poate să se răzbune cu duritate. Este un justițiar.

Pentru persoanele născute pe 9, 18 și 27, avem vibrația interioară 9

9 este cifra intelectualității și a spiritualității crescute. Persoanele cu vibrația interioară 9 sunt mistice, visează la lucruri ideale, au multă energie și au o viziune largă asupra lumii. Sunt persoane inteligente și se înconjoară de persoane inteligente, care tind către standarde ridicate, care se educă, care apreciază arta și care au compasiune. De multe ori îi regăsim în activități umanitare, simt nevoia să împărtășească cunoasterea pe care o au cu ceilalți, dar pot pune și presiune pe acele persoane superficiale din viața lor.

Au idei revoluționare, au dorința de a transforma și de a trăi într-o lume mai bună. Pot avea comportamente arogante, pot să te privească de sus cu multă înfumurare și orgoliu.

Ți-am dat, pe scurt, câteva detalii despre comportamentele pe care o persoană le are și ușor le identificăm cu ajutorul analizei numerologice. Sper că ți-am stârnit curiozitatea să explorezi mai mult, să-ți asumi un proces conștient de autocunoaștere și dezvoltare personală.

Dacă simți nevoia să ai un ghid, să vezi care sunt pașii necesari pentru a te cunoaște cu adevărat și a merge către DESTINUL tău, poți accesa sesiuni individuale sau să participi la unul dintre evenimentele următoare.

Accesează rapid o ședință de numerologie personală sau
vizualizează evenimentele pe care le organizez

59
Cum ne comportăm cu partenerul de cuplu, în funcți...
5 tendințe care te împiedică să ai succes în relaț...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image