Cum ne poate ajuta vibrația interioară să gestionăm certurile din cuplu

Cum ne poate ajuta vibrația interioară să gestionăm certurile din cuplu

În ediția din 26 ianuarie 2022 de la Neatza cu Răzvan și Dani, am vorbit despre vibrația interioară a fiecărui partener, care poate influența certurile în cuplu. 

Prin vibrația interioară noi exprimăm nevoile zilei de naștere, atât într-un mod pozitiv, cât și într-unul negativ. Având în vedere că aceste nevoi le manifestăm în mod inconștient, vibrația noastră interioară nu poate juca un rol și nici nu poate purta o mască în mediul apropiat nouă (în relații, familie, job, etc).

Practic, în situații de stres sau de conflict, noi suntem dominați de sinele nostru autentic și reacționăm conform lumii noastre interioare.

Partea negativă a vibrației interioare poate afecta toate tipurile de relații din viața noastră, dar iese la ivelala în mod special în relația de cuplu datorită legăturii afective și a faptului că iți împarți viață cu aceea persoană.

Singura metodă și soluție de a gestiona aceste certuri și conflicte din interiorul cuplului, este să CONȘTIENTIZĂM și să înțelegem partea negativă a vibrației noastră interioare și cum să stăpânim reacțiile specifice acelei vibrații.

În video-ul de mai jos evidențiez tocmai aceste laturi mai puțin pozitive care pot afecta relația și cum să controlezi aceste tendințe pentru a le folosi în favoarea cuplului.

Care sunt motivele de ceartă în cuplu, în funcție de vibrația interioară

Cei care vibrația interioară 1, născuți pe 1, 10, 19 sau 28, sunt mai egoiști. Această caracteristică nu e deloc una pe care să o aducem într-o relație de cuplu. Aceste persoane nu prea vor să lucreze în echipă și se comportă ca un soare, fiind foarte mândri. Ei ar trebui să facă un efort pentru a fi mai mult alături de ceilalți.

Persoanele născute pe 2, 11, 20 și 29 sunt ezitante și de aici pornesc conflictele. De asemenea, cei cu vibrația interioară 2 sunt foarte vicleni și au tendința de a se răzbuna.

Cei născuți pe 3, 12, 21 și 30 nu reușesc prea des să se țină de presiuni. O altă caracteristică din comportamentul lor care poate conduce la certuri în cuplu este dezordinea. Ei planifică, au multe idei, dar nu vin și cu o finalitate.

Persoanele născute pe 4, 13, 22, 31 sunt conservatoare. Ei nu prea își schimbă punctul de vedere, nu vor să fie scoși din cadrul lor. De aceea, pot deveni plictisitori dacă nu sunt aventurieri.

Cei născuți pe 5, 14, 23 au dorința de schimbare, dorința de a face mereu lucrurile diferit. Aceste persoane vor ceva palpitant în fiecare zi. Ei reușesc să își asume riscuri foarte mari, chiar și din punct de vedere profesional și asta nu e tocmai bine. Impulsivitatea lor duce la certuri.

Persoanele născute pe 6, 15, 24 sunt foarte grijulii, responsabile. Din prea multă protecție, se duc spre posesivitate și gelozie. Ei pot deveni chiar și agresivi, dacă nu simt armonie.

Cei născuți pe 7, 16, 25 spun mereu că ei au dreptate și mereu vor să își dovedească punctul de vedere. De asemenea, ei au tendința să se izoleze și acest lucru poate fi neplăcut pentru partener.

Persoanele născute pe 8, 17, 26 au tendința de control. Ei vor să domine și asta e deranjant pentru partener. De asemenea, ei nu sportă situațiile incerte, dar sunt și persoane materialiste.

Cei născuți pe 9, 18, 27 sunt foarte maturi și se nasc cu o anumită experiență, dar, din păcate, se cred de cele mai multe ori superiori. Ei se cred mai deștepți decât ceilalți, sunt aroganți și trăiesc într-o lume ideală. Provocarea lor este să fie împământeniți.

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

43
Cum influențează cifra destinului alegerea job-ulu...
Top 3 motive de ceartă în familie. Perspectivă num...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image