Cum ne motivăm să câștigăm mai mulți bani în funcție de vibrația interioară

Cum ne motivăm să câștigăm mai mulți bani în funcție de vibrația interioară

În ediția din 3 noiembrie 2021 de la Neatza cu Răzvan și Dani, am vorbit despre motivația de a face mai mulți bani, în funcție de vibrația interioară.

Convingerile legate de bani adesea pot fi limitative și dăunătoare dacă le preluăm de la cei apropiați pe măsură ce înaintăm în vârstă. Tocmai de aceea, ar trebui să ne gândim la motivul pentru care avem energie să facem mai mulți bani și lucrăm și cu drag.

Pentru a afla ce ne motivează, trebuie să analizăm structura noastră, felul în care ne-am născut și aveam noi de realizat în viață. De la codul numerologic ne luăm informație despre cum suntem noi și nu data de naștere ne spune de ce facem anumite lucruri. Ne interpretează, dar nu este cauza.

Codul numerologic se calculează pornind de la ziua în care ne-am născut. Se ajunge la cifra destinului, cifră care ne ajută în alegerile de zi cu zi, inclusiv atunci când vine de alegerea unui job.

Vibrația interioară este cel mai ușor indicator din ziua în care suntem născuți. Se face suma cifrelor din ziua de naștere, obținând un număr de la 1 la 9. Astfel, putem determina o motivație pentru suflet, de unde ne luăm energia pentru a munci atunci când ne e mai greu.

Îți cunoști vibrația interioară, nu?

Vibrația interioară este cea mai importantă vibrație a unui om. Ne spune imediat care sunt primele instincte ale unei persoane, primele abilități native și primele frici. Se calculează ușor, însumând cifrele din data de naștere (ziua în care te-ai născut) până obținem un număr format dintr-o singură cifră, de la 1 la 9. Așadar, cineva născut pe data de 16 are vibrația interioară 7 (6+1=7), iar cineva născut pe data de 29 are vibrația interioară 2 (2+9=11; 1+1=2).

Ce ne motivează să facem mai mulți bani

Cei născuți pe 1, 10, 19 și 28 sunt motivați de competiție, de ideea de a fi primii în echipă. Ei își doresc să fie mereu pe primul loc și să fie independenți.
Aceste persoane sunt mai sensibile și iau decizii importante în funcție de starea lor. Adesea ei caută activități în care să se simtă bine și să aibă o echipă care să îi stimuleze. Ei se bucură mult când îi pot ajuta pe cei din jur.
Cei cu vibrația interioară 3 sunt mai creative, își doresc să cerceteze mai mult și sunt curioși din fire. Ei au nevoie de bani să se dezvolte și își doresc să investească în propria educație. De asemenea, îi place foarte mult să facă și cadouri. Un părinte va dori să câștige mai mult pentru a putea cumpăra cadouri copiilor.
Persoanele care au o astfel de vibrație simt nevoia de stabilitate. Aceasta va fi motivația principală, nu distracția. De asemenea, 4 investește mult în sănătate.
Cei cu această vibrație interioară investesc foarte mult în posibilitatea de a face schimbări. Își dorește să aibă libertatea de a alege și vrea mult să investească, chiar dacă riscă destul de mult.
Persoanele cu vibrația interioară 6 sunt pragmatice și au plăcerea de a face bani pentru a face economii. Aceasta e principala lor motivație.
Aceste persoane vor experiențe deosebite, care își doresc să evolueze spiritual și să îi ajute pe cei din jur.
Cei cu vibrația interioară 8 au dorința de control, își doresc să domine și să fie persoane importante pentru ceilalți. Și atunci banii le aduc această bucurie.
Aceste persoane caută calitatea, dorința de a trăi în confort, în lux. Această e motivația lor și fac, de asemenea, și acte caritabile.

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

20
Cifre dominante si personalitati la care vedem imp...
Ce semnificatie are CIFRA casei tale!

Postari Asemanatoare

 
Comentarii (0)
În acest moment, articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!
Lasă un comentariu.
Postezi ca Vizitator
×
Trending
No GIFs found...
No Stickers found...
Suggested Locations

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image
Solutionarea Online a Litigiilor
Solutionarea alternativa a litigiilor