Cum ne împlinim profesional în funcție de cifra destinului

Cum ne împlinim profesional în funcție de cifra destinului

În ediția din 17 noiembrie 2021 de la Neatza cu Răzvan și Dani, am explicat cum ne împlinim profesional în funcție de cifra destinului

Pentru a ne orienta în carieră, numerologia ne ajută, pornind de la data de naștere, pentru a obține cifra destinului, cel mai simplu calcul este să adunăm toate numerele din data noastră de naștere până când obținem un număr dintr-o singură cifră.

Fiecare dintre noi se naște cu un scop în această viață și trebuie să îl îndeplinim. Dacă cineva nu își îndeplinește funcția sa, destinul său, atunci e posibil să îi încurce și pe cei din jur. Cifra destinului, de la 1 la 9, ne ajută să ne ghidăm în viață.

Iți cunoști cifra destinului, nu?

Cifra destinului ne ghidează în acțiunile de zi cu zi. Se calculează ușor, însumând toate numerele din data de naștere până obținem o singură cifră, de la 1 la 9. Exemplu calcul pentru obținerea cifrei de destin: Data de naștere 17.8.1990, 1+7+8+1+9+9+0=35, 3+5=8=>cifra destinului 8.

Cifra de destin în carieră

Cei cu această cifră de destin pot avea succes în orice domeniu, dar trebuie mereu să își assume inițiativa, să vină cu idei. De regulă, ei se simt bine pe cont propriu și nu vor să se subordoneze altcuiva.
Persoanele cu această cifră de destin sunt mai sensibile din fire și simt mereu nevoia de parteneriat, de echipă. Ei trebuie să fie diplomați și răbdători, dăruind sensibilitatea simțită. Aceștia trebuie să se străduiască să fie buni parteneri.
Cei care au cifra de destin 3 au capacitatea de a comunica, de a împărtăși din cunoștiințele lor. Indiferent de talentul pe care îl au, ei caută mereu să îl dăruiască celor din jur. Persoanele cu cifra de destin 3 sunt firi creative, foarte buni designeri pentru că din nimic reușesc să creeze ceva.
Indiferent de domeniul ales, cei cu cifra de destin 4 trebuie să simtă că pun bazele unui lucru concret. Mulți dintre ei preferă zona de cadre, cum ar fi cadru militar, cadru didactic, pentru că e vorba de reguli și sarcinile sunt bine stabilite. Se simt bine în activități mai rigide.
Cei cu cifra de destin 5 vor dori mereu să strălucească pe o scenă. În orice domeniu ar lucre, va dori să iasă în față, să fie remarcat pentru ideile sale. Nu va dori niciodată să rămână undeva în spate.
Persoanele cu cifra de destin 6 sunt foarte responsabile. Oriunde merg, aceștia își asumă responsabilitate, își echilibrează lucruri, să creeze un cadru armonios și să gestioneze foarte bine finanțele. De asemenea, 6 trebuie să fie responsabil și pentru cei dragi.
Cei cu cifra de destin 7 sunt înțelepți. Au nevoie de mult studiu și cercetare. Aceștia sunt buni consilieri și vor să fie experți în domeniul lor.
Persoanele cu această cifră de destin vor dori mereu să aibă realizări mărețe. Trebuie să își traseze clar obiectivele și să exceleze prin apritudinile sale. Ei se decurcă cel mai bine în instituții publice pentru că îi poate ghida pe ceilalți.
Cei cu această cifră de destin vin cu responsabilitatea de a transforma. Acolo unde apare cineva cu cifra de destin 9, lucrurile nu vor rămâne niciodată la fel. Ei sunt buni sfătuitori și inovatori. Ideal pentru ei ar fi să lucreze în domeniul artistic sau în educație.

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

23
Cum îi influențează cifra destinului pe Ianis Hagi...
Tendințe și frici din vibrația interioară care adu...

Postari Asemanatoare

 
Comentarii (0)
În acest moment, articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!
Lasă un comentariu.
Postezi ca Vizitator
×
Trending
No GIFs found...
No Stickers found...
Suggested Locations

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image
Solutionarea Online a Litigiilor
Solutionarea alternativa a litigiilor