Cum ne comportăm cu partenerul de cuplu, în funcție de cifra destinului

Cum ne comportăm cu partenerul de cuplu, în funcție de cifra destinului

În ediția din 7 iulie 2021, de la Super Neatza, am vorbit despre cum destinul fiecăruia influențează viața de cuplu, pentru că în viața amoroasă vărsăm totul, și mierea, și veninul.

Cum ne comportăm cu partenerul de cuplu

Cei care au această cifră de destin sunt mai impulsivi. De asemenea, o astfel de persoană are tendința să se grăbească mai mult și să fie egoistă. Tendința acestor oameni este să iasă în evidență. Desigur, ei sunt foarte focusați pe proiectele personale și uneori chiar uită de relație. Trebuie să nu ne supărăm și să le înțelegem.
Persoanele cu cifra destinului 2 au o mare frică de viitor. De asemenea, ei pun multă presiune pe cuplu și au tendința de a deveni dependenți. Deși este un partener bun, care își susține iubitul sau iubita, dar nefiind echilibrat, tinde să aibă multe frici.
Cei care au cifra destinului 3 sunt persoane creative, au o imaginație bogată, sunt destul de împrăștiate și dezorganizate. Aceste persoane sunt foarte prietenoase și sociabile, dar în relația de cuplu au tendința să fie superficiali și să nu se conecteze cu adevărat la partener, lăsând lucrurile într-o mare dezordine, inclusiv planurile importante.
Aceștia caută stabilitatea, le place să fie statornici, pun preț pe tradiții și au o mare frică de schimbare. Când apare o schimbare într-un cuplu cu cineva care are cifra destinului 4, acea persoană se panichează. El ar vrea ca lucrurile să rămână așa cum sunt, dar asta nu prea ajută pentru că apare plictiseala.
Cei cu cifra de destin 5 este genul aventurier și de cele mai multe ori ia lucrurile în glumă, iar partenerul sau partenera se poate supăra. Aceste persoane vor să fie mai libere și sunt de regulă non-conformiști.
Persoanele cu cifra de destin 6 sunt de regulă sensibili, romantici și familiști convinși. De asemenea, ei pun preț pe ceea ce au deja, pe liniștea din cuplu.
Aceste persoane sunt din fire mai suspicioase, fiind extrem de atenți la detalii. Sunt pretențioși și perfecționiști și atunci vor analiza orice. Spiritul lor critic poate irita partenerul de cuplu. Uneori le este greu să vadă și partea frumoasă a lucrurilor.
Cei cu cifra de destin 8 vor să fie mereu în control și stabilesc încă de la început obiectivele. Cu toate acestea, este important să nu își preseze partenerul de cuplu, plănuind îndeplinirea unor obiective.
Persoanele cu această cifră a destinului par foarte pretențioase și arogante, dar de fapt sunt oameni altruiști și își doresc ca partenerul lor să se ridice la un nivel cât mai sus. Aceștia vor tinde către un ideal și vor impune multe pretenții în cuplu.

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

11
Totul despre cifra destinului și succesul în viață
Ce ne enervează la cei din jur în funcție de data ...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image