Cum mi-am blocat suferinţa

Cum  mi-am blocat suferinţa

Nu cred că există om care să nu fi trecut vreodată prin vreo suferință, mai mică sau mai mare. De la suferința din dragoste, la suferința fizică, cu toții am experimentat măcar o dată în viață noțiunea de SUFERINȚĂ.

Am să vă spun cum mi-am blocat eu suferința și dacă este sau nu recomandat să facem asta

Încă din copilărie, am observat că primeam mai multă atenție în momentele de suferință, daca mă loveam sau cădeam, dacă mă îmbolnăveam... părinții erau mai atenți, mai grijulii și parcă mai iubitori cu mine. Suferința nu părea totuși un lucru atât de rău în condițiile date. Cui nu-i place să fie în centrul atentei și grijei celorlalți?

Și totuși... când tatăl meu s-a îmbolnăvit de o boală necruțătoare, suferința mea a fost pe ultimul loc, nu puteam să arăt ce simt, pentru a nu-l demoraliza pe tatăl meu și a nu-și mai face griji și pentru mine. Trebuia să fiu tare, să încerc să fiu optimistă!

Aveam 22 de ani când a murit tata și de atunci am învățat să-mi blochez suferința. După ce a plecat dintre noi, nu mi-am dat voie să sufăr prea mult, pentru a nu o face pe mama să se îngrijoreze și pentru mine, deși draga de ea, făcea același lucru pentru mine. Nu își arăta suferința față de mine, pentru a nu mă influenţa negativ.

Zece ani mai târziu, m-am surprins făcând același lucru şi în relația mea de cuplu, prin negarea stărilor prin care treceam și ignorând ani de zile suferința ce se acumula în interiorul meu, până când toată această suferinţă blocată a ieșit la suprafață... sub forma unui psoriazis la ceafă.

Atunci am știut că nu mai pot ignora ce mi se întâmplă și am căutat răspunsuri în mai multe domenii, printre care și în numerologie, unde m-am și oprit cu această căutare, numerologia fiind cea care a unit toate punctele de legătură între informaţiile dobândite și mi-a oferit claritatea de care aveam nevoie în această căutare

Am vrut să găsesc cauza psoriazisului și nu să tratez doar simptomele, mai ales că niciodată nu am avut probleme de sănătate... era de fapt totul pe bază emoțională .

Prin noua medicină germanică, am aflat că bolile de piele apărute pe partea externă a corpului, cum ar fi ceafă, spate, etc., pot avea ca și cauză, nevoia de a ieși dintr-o situație, ceea ce era și cazul meu.

Simțeam că trebuie să ies din acea relație, însă nu puteam. Prin blocarea suferinței încercam de fapt să mă mint singură, să cred că pot schimba realitatea, că de fapt lucrurile nu sunt chiar așa de rele, că va fi bine. Însă n-a fost să fie așa...

Cum m-a ajutat numerologia în deblocarea SUFERINTEI?

Numerologia mi-a arătat de fapt unde se afla primul blocaj din viața mea, și anume... căsuța 4 din matrița psiho informațională. Am aflat că încă din viața uterină, am avut înscrisă o rană de respingere (lipsa lui 4), prin faptul că am fost un posibil copil nedorit de către tatăl meu, fapt confirmat de mama.

Nu judec acest lucru, înțeleg că erau vremuri grele din punct de vedere financiar pentru părinții mei, eram al 3-lea copil, și implicit, toate aceste stări de respingere, mi s-au transmis la nivel subconștient.

Tot căsuța 4, reprezintă și relația cu tatăl, care în cazul meu... deși a fost prezent fizic, nu mi-a acordat niciodată prea multă atenție, afecțiune, era practic indisponibil emoțional, model după care mi-am ales și partenerul de viață. Foarte interesant cum se leagă toate... 

Asta e frumusețea numerologiei, te ajută să te cunoști atât de bine și să accepți lucrurile așa cum sunt și să vezi ce poți face tu mai departe cu informaţiile dobândite despre tine. E ca și când ai merge ani de zile la psihoterapeut să afli tiparele și comportamentele din spatele deciziilor tale, însă numerologia iți oferă răspunsurile pe loc.

Este sau nu recomandat să ne blocăm suferința?

Experiența mea de viață m-a învățat că acest lucru nu este de dorit, pentru că nu o putem face la nesfârșit, și corpul nostru este atât de deștept și lucrează mereu în favoarea noastră, astfel încât, prin suferințele fizice, ne arată ceea ce avem blocat la nivel emoțional... 

Cu toții avem anumite blocaje, pe care le conștientizăm mai devreme sau mai târziu, și este de preferat să ne dăm voie să fim vulnerabili și să scoatem la suprafață orice tip de suferință, pentru a ne elibera și a ne da voie să trăim o viață ușoară și autentică.

Felul în care ne naștem și ceea ce trăim în fiecare zi ne ajută să ne îndeplinim destinul și karma. Poate că anumite aspecte, traduse numerologic prin data de naștere, nu ne plac sau le considerăm slăbiciuni. E suficient să folosim la maxim de capacitatate tot ceea ce avem. Da, e suficient!

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

Articol realizat de,
Monica Negru

39
Cum îi ajutăm pe copii să-și urmeze destinul
Ce semnificatie are CIFRA casei tale!

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image