Cum m-a ajutat numerologia în relația de cuplu

Cum m-a ajutat numerologia în relația de cuplu

Majoritatea dintre cei aflați într-o relație consideră că aceasta merge cumva de la sine, și nu prea avem noi ce să facem dacă nu funcționează, pentru că mereu celălalt este de vină, nu?

Însă, o relație se construiește în doi și se destramă în doi. 

Ce putem face totuși pentru a îmbunătăți relația de cuplu în care ne aflăm?

Am să vă prezint 3 exemple, prin care numerologia m-a ajutat pe mine în acest sens

Am început prin a face matrița personală, atât a mea, cât și a partenerului de cuplu, după care le-am comparat, pentru a vedea unde sunt diferențele de personalitate și nu numai.

Ce am observat, în primul rând, a fost faptul că amândoi, avem preponderent cifre masculine în matriță, ceea ce a evidențiat faptul că în relație, predominătendința către masculinitate.

Acest lucru, este confirmat de faptul că amândoi avem o nevoie mare de independență, atât la nivel financiar, cât și în rezolvarea situațiilor de zi cu zi.

Totodată, există tendința de a vedea orice situație dintr-o singură perspectivă, adică fiecare consideră că are dreptate în felul său, însă există o grabă și o impulsivitate în a ne expune argumentele, încât, nu mai există răbdarea necesară de a-l lasa și pe celălalt să-și expună punctul de vedere, fapt ce duce la frustare din ambele părți.

Fiind conștientă că aceste lucruri nu aveau cum să ducă la nimic bun, am decis să fac tot ce ține de mine pentru ca relația să se dezvolte într-un mod armonios, fapt pentru care am aprofundat numerologia în acest sens.

Prin numerologie, am găsit și soluția pentru a controla și a diminua energia masculină predominanată din relație, prin a începe să schimbăm rutina de zi cu zi. Am început prin a petrece timpul împreună altfel, prin a călători mai des și a descoperi lucruri noi împreună. Totodată, am introdus și activități separate, eu m-am înscris la dansuri, activitate ce am vrut să o fac de mult timp, însă am tot amânat, iar el, s-a apucat de sală sau merge la pescuit în timpul acesta.

Când ne întâlnim seara acasă, suntem plini de energie pozitivă și ne povestim cu entuziasm cum ne-a fost ziua, și am observat că ne este mai dor unul de celălalt în tot acest timp. Am stabilit de asemenea, ca cel putin o dată pe săptămână, să facem o activitate împreună doar noi doi, fară prieteni sau cei dragi, astfel avem o seară în care ori mergem la un restaurant să luam cina împreună, ori mergem cu bicicletele, la un picnic în natură, diverse activități pe care le facem împreună, doar noi doi.

Chiar dacă avem o structură predominant masculină, nu înseamnă că nu ne putem armoniza și crește manifestarea feminină!

Un alt exemplu în care numerologia mi-a fost de folos în relația de cuplu, a fost prin a-mi înțelege partenerul mai bine, și a nu-l mai critica sau a încerca să-i schimb anumite comportamente. Am înțeles că tendința lui de a se teme excesiv de diferite infecții sau boli, este caracteristică celor care au 3 cifre in casuţa 6 din matrița informațională sau faptul că tinde foarte mult către acumularea de avere, sau de bunuri materiale. Îmi este greu să țin pasul cu el, deoarece, nu-mi vine natural să-i ofer cantitatea de energie necesară, eu neavând multe cifre în căsuța 2.

E foarte util să cunoști aceste lucruri despre relația ta, este ca o radiografie care-ți arată unde se află blocajele, care este cauza și soluția pe care o poți folosi pentru a-ți îmbunătăți relația atât cu tine cât și cu partenerul tău.

Un al 3-lea exemplu în care numerologia mi-a fost de folos, a fost când am aflat despre vectorul 2-5-8, care reprezintă și linia familiei. Partenerul meu, are 3 cifre pe această linie, iar eu 6 cifre, ceea ce duce la niște discrepanțe în ceea ce privește noțiunea de familie. El oscilează între dorința de a întemeia o familie tradițională, sau de a trăi împreună fară actul de căsătorie, iar cele 6 cifre ale mele îmi dau tendința de a suprapune imaginea partenerului ideal asupra lui, presiune resimțită și nejustificată din partea mea.

Cunoscând toate aceste lucruri, îmi dau seama că am mult de lucru în primul rând cu mine, pentru a mă cunoaște mai bine și implicit pe celălalt. Numerologia mi-a fost ca un ghid în maturizarea relației, m-a ajutat la înțelegerea și acceptarea modului meu de a fi, și a partenerului de viață.

Am identificat blocajele din relația noastră și soluțiile necesare pentru a dezvolta relația într-un mod frumos, și nu în ultimul rând, numerologia mi-a redat curiozitatea și interesul de a-l cunoaște și de a-l descoperi încontinuu pe cel iubit, chiar si după atâția ani, în care credeam că știu totul despre el.

Schimbarea este singura constantă din viața noastră, iar noi și cei din jurul nostru, ne schimbăm câte puțin în fiecare zi. De noi ține să fim curioși de modul în care partenerul nostru de viață se schimbă și astfel vom fi într-o continuă descoperire și noutate, pentru că omul este asemenea Universului... infinit și fascinant.

Articol realizat de
Monica Negrea

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

22
Viața mea este un haos. Mai am vreo șansă?
5 tendințe care te împiedică să ai succes în relaț...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image