Cum influențează cifra destinului alegerea job-ului

Cum influențează cifra destinului alegerea job-ului

În ediția din 19 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, am vorbit despre locul de muncă potrivit în funcție de cifra destinului

Pentru a ne îndeplini destinul, numerologia ne ghidează prin mai mulți indicatori, cum este și cifra destinului. Profesia ne poate ajuta să mergem pe destinul nostru. Din data noastră de naștere, din cifrele ei, putem obține un cod numerologic care ne poate ajuta să ne ghidăm și să ne ușurăm alegerile de zi cu zi.

Cifra destinului, așa cum sugerează și numele, stabilește DIRECȚIA VIEȚII TALE.

Aceasta cifră este una dintre cele mai importante dintr-o analiză numerologică deoarece iți arată ''muntele'' pe care trebuie să urci (fiecare are muntele lui de urcat - vezi imaginea de mai jos) și iți arată talentele native pentru a-ți putea realiza potențialul în aceasta viață.

Cum influențează cifra destinului alegerea job-ului

Cifra destinului reprezinta scopul si misiunea ta, nu arata cine esti intr-un anume moment din viata, ci arata cine trebuie sa devii! Nu iti spune ca trebuie sa ai DOAR o anumita profesie sau meserie, dar este un indicator catre domenii in care te poti folosi de caracteristicile care definesc aceea cifra a destinului.

Calcul Cifra Destinului

Dacă ai aflat care este cifra destinului tău (vezi exemplul atașat) și ești curios să afli ce domenii corespund cifrei tale, te invit să urmărești video-ul de mai jos!

Cum ne alegem locul de muncă potrivit în funcție de cifra destinului

Cifra de destin 1

Știm despre cei cu cifra de destin 1 că mereu caută o formă de unicitate, de originalitate și tocmai de aceea ei au nevoie de un job la care să inoveze și să inventeze lucruri. Partea de informatică este una în care s-ar descurca bine, zona de relații cu publicul este iarăși potrivită și de asemenea, tot ce ține de sport.

Cifra de destin 2

Oamenii cu cifra de destin 2 sunt, de regulă, oamenii care însoțesc, îi susține pe cei din jurul lor și fac echipe. Locul de muncă perfect este în medicină pentru a ajuta și a oferi sprijin celor din jur. Un alt job potrivit ar fi în resurse umane, dar și în domeniul fiscal.

Cifra de destin 3

La cifra de destin 3 întâlnim oamenii care fac rapid conexiuni între informații, dar și între oameni și în comerț ar putea avea mult succes. De asemenea, un alt job potrivit ar fi acela de agent imobiliar. Tot ce ține de intermediere este un loc de muncă propice, dar și ce ține de arhitectură și design l-ar putea ajuta.

Cifra de destin 4

Oamenii cu cifra de destin 4 sunt oamenii practici, foarte buni constructori. De aceea, locurile de muncă ideale pentru ei sunt acelea de inginer, gestionar și mecanic. Ei au performanțe extraordinare în tot ce ține de inginerie și tot ce ține de administrare. Ei pot gospodări lucrurile pentru ca totul să meargă bine.

Cifra de destin 5

Cei cu cifra de destin 5 sunt oameni jucăuși, care au nevoie să fie mereu în centrul atenției. Printre joburile potrivite se regăsesc cel de promoter, artist și șofer de taxi. Activitatea des întâlnită pentru ei este de livrator.

Cifra de destin 6

Pentru cifra de destin 6 regăsim oamenii grijulii. Ei învață să fie responsabili și să aibă grijă de cei din jur. Profesiile care li se potrivesc sunt acelea de educator, contrabil și asistent manager. Oamenii foarte pragmatic care știu să lucreze cu banii au ales profesia potrivită dacă au cifra de destin 6.

Cifra de destin 7

Cei cu cifra de destin 7 vin cu o anumită viziune asupra lucrurilor. Persoanele care au această cifră de destin sunt idealiști și mută lucrurile la un alt nivel, caută evoluția. Ei pot avea joburi precum analist date, designer și dezvoltator web. Aceste persoane sunt mai intreovertite, dar tind către zona spirituală.

Cifra de destin 8

Persoanele cu cifra de destin 8 sunt brokeri foarte buni. Alte joburi potirvite ar fi cel de consultant fonduri sau chiar de regizor, dacă vorbim despre creativitate.

Cifra de destin 9

La cifra de destin 9, persoanele care au dorința de a ajuta pentru că au multă compasiune. Joburile potrivite pentru ei sunt cel de terapeut, farmacist și consilier financiar.

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

53
Cadouri de suflet
Când este momentul să facem schimbări în viață, în...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image