Cum gestionăm fricile, în funcție de vibrația interioară

Cum gestionăm fricile în funcție de vibrația interioară

În ediția din 24 noiembrie 2021 de la Neatza cu Răzvan și Dani, am explicat care sunt fricile cu care ne naștem, în funcție de data nașterii. 

Fiecare dintre noi se naște cu predispoziții la anumite frici, dar asta nu înseamnă că ele ne vor bloca toată viața, ci ne blochează atâta timp cât nu le conștientizăm și nu încercăm să ne împrietenim cu ele.

Aceste frici au și ele un beneficiu pentru că ne fac să analizăm mai mult și să nu ne aruncăm cu capul înainte.

Cum gestionăm frica în funcție de vibrația interioară

Pentru cei născuți pe 1, 10, 19, 28, aceștia au frica de a nu-și manifesta adevăratul potențial. Ei au teama de a se irosi și de a rămâne într-o zonă de mediocritate. Acest lucru îi blochează pentru că ei așteaptă mereu contextul potrivit.
Cei născuți pe 2, 11, 20, 29 au o frică de necunoscut, sunt sensibili și se tem de greșeală. Frica de greșeală îi ține pe loc. Ei reușesc să își depășească această teamă lucrând în echipă, fiind susținuți.
Persoanele născute pe 3, 12, 21, 30 sunt extrem de curioși. Dacă nu au acces la informație și au restricții, aceștia se blochgează, nu mai au viziune și imaginație.
Cei născuți pe 4, 13, 22, 31 au frica de schimbare. Numărul 4 vrea să rămână în zona lui de confort și să facă ceea ce știe. Aceste persoane urăsc grija de depravare, de lipsă de moralitate.
Persoanele născute pe 5, 14, 23 au frica de bătrânețe și de aceea vor să trăiască intens, cu multă pasiune, riscă mereu și speră să nu ajungă niciodată la bătrânețe. Ideal este să cunoască mereu oameni noi și să călătorească
Cei născuți pe 6, 15, 24 se îngrijorează pentru resurse, au frica de sărăcie. Ei rămân în zona confortabilă și nu se aruncă cu capul înainte. Faptul că se îngrijorează pentru bani mereu, acest lucru le ia din energie.
Persoanele născute pe 7, 16, 25 au frica de a nu atinge standarde înalte. Ei vor să tindă spre perfecțiune.
Cei născuți pe 8, 17, 26 au frica de nedreptate. Ei vor porni la atac atunci când știu că au parte de recunoaștere socială.

Persoanele născute pe 9, 18, 27 au frica de a nu avea libertate de exprimare. E destul de greu pentru aceste persoane dacă sunt într-un mediu în care nu s epot exprima.

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

22
Despre relațiile profesionale în 2019, din perspec...
Calculăm compatibilitatea partenerilor, prin inter...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image