Cu ce mă ajută numerologia în relații?

Cu ce mă ajută numerologia în relații?

95% din informațiile și tiparele pe bza cărora facem alegerile conștiente, se află în subconștient. Din analiza numerologică vei înțelege cu ce abilități te-ai născut, din ce "aluat" eșți făcut și cum ce anume prețuiești în relațiile tale, ce cauți la partenerul tău.

Cu ce te poate ajuta numerologia în relații?

Cu siguranță îți va da răspunsuri rapide despre următoarele:

Capacitatea de exprimare emoțională

"Niciodată nu mi-ai spus că mă apreciezi", "De ce nu poți să-mi spui dacă mă iubeșți sau nu", "Nu cred că îți pasă cu adevărat de mine, tot timpul taci", "De unde să știu că eșți supărat, dacă nu spui tot ce ai pe suflet?", etc

Fiecare persoană se exprimă intr-un anume fel, cu un anumit limbaj, diferit în funcție de context și ai impresia că nu-ți cunoști partenera/partenerul deloc. Poate fi foarte frustrant.

Capacitatea de compromis și iubire necondiționată

O relație presupune, de foarte multe ori, compromisiuri și mulți nu avem capacitatea de a le face în relații. Fiecare persoană reacționează diferit când apar provocări într-o relație sau când trebuie să facă un compromis, iar dacă nu ai această capacitate nativ, este bine să știi ce ai de făcut.

Nivelul dorinței sexuale

Dacă vorbim despre relația de cuplu, în prima etapă a relației pasiunea, curiozitatea și noutatea mențin un nivel ridicat al dorinței sexuale. Problemele apar după o perioadă. Oare de ce?

Nevoia stabilității financiare

Ca orice altă nevoie umană, nevoia de stabilitate financiară este una reală și într-o relație. De fapt, instabilitatea financiară în cuplu, este cauza a cel puțin 50% din certurile cuplurilor care locuiesc împreună.

Poate fi atât de arzătoare această nevoie pentru un partener, încât stresul generat să-l conducă la gesturi extreme, mai ales dacă are un bagaj emoțional negativ.

Exemplu: un adult care în copilărie a suferit de sărăcie, va tinde să renunțe la orice distracție în cuplu, pentru a plăti facturile lunare.

Răbdarea

Cât de mult îi apreciai pe părinții tăi care aveau răbdare indiferent de situație. Te-ai întrebat vreodată la ce nivel te afli tu?

Pe lângă aceste aspecte, mai sunt cel puțin 20 care impactează orice relație, fie că este vorba de relația de iubire, de prietenie, cu părinții sau de afaceri.

Pe lângă instinctele și abilitățile cu care ne-am născut, s-au adăugat "cicatricile" experiențelor mai puțin plăcute prin care am trecut.

Numerele din data ta de naștere și din matrița numerologică personală îți pot da mai multe indicii despre toate acestea.

52
Testul compatibilității dintre parteneri, în funcț...
"Oamenii care au cunoștințe în sfera spirituală nu...

Postari Asemanatoare

 
Comentarii (0)
În acest moment, articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!
Lasă un comentariu.
Postezi ca Vizitator
×
Trending
No GIFs found...
No Stickers found...
Suggested Locations

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image
Solutionarea Online a Litigiilor
Solutionarea alternativa a litigiilor