Cum ne comportăm cu partenerul de cuplu, în funcție de cifra destinului

Cum ne comportăm cu partenerul de cuplu, în funcție de cifra destinului

În ediția din 8 iunie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, am spus cum ne ajută cifra destinului să construim o relație frumoasă și armonioasă cu partenerul de viață. Relația de cuplu face parte din viața noastră, exact cum e și cariera.

Iți cunoști cifra destinului, nu?

Cifra destinului ne ghidează în acțiunile de zi cu zi. Se calculează ușor, însumând toate numerele din data de naștere până obținem o singură cifră, de la 1 la 9. Exemplu calcul pentru obținerea cifrei de destin: Data de naștere 17.8.1990, 1+7+8+1+9+9+0=35, 3+5=8=>cifra destinului 8.

Cum ne comportăm cu partenerul de cuplu, în funcție de cifra destinului

În funcție de fiecare cifră de destin, partenerii dintr-un cuplu au anumite comportamente.

Persoanele cu cifra de destin 1 au o anumită doză de egoism. Acest lucru nu e neapărat rău, dar egoismul în exces poate dăuna în relație. Când vorbim de relație, vorbim de două persoane, de ideea de împreună. Tocmai de aceea, trebuie să fim atenți la doza de egoism.
Persoanele care au cifra de destin 2 au tendința de a fi foarte atașate. Partea de atașament aduce mari dezechilibre. Odată ce ne-am atașat, ne distrugem inconștient pentru că nu mai putem vedea limpede ce nevoi are celălalt. Frica de singurătate distruge relația.
La 3, aceste persoane sunt foarte creative și au o imaginație bogată. Aceste persoane tind să fie superficiale, să se grăbească foarte mult și să nu se conecteze real la partener. De aceea, este indicat să acorde mai multă atenție partenului de cuplu.
Cei care au cifra de destin 4 au nevoia de stabilitate și vor dori mereu să își construiască lucruri stabile, concrete, temeinice și se duce foarte mult în tradiții. Provocarea pentru 4 este schimbarea. Persoanele cu cifra de destin 4 sunt reticente la schimbare.
Aceste persoane au o apreciere deosebită pentru libertate. În cuplu, își va aprecia foarte mult partenerul dacă are parte de libertate.
Cei cu cifra de destin 6 tind către familie. Prin urmare, relația decurge ușor când vorbim despre o astfel de persoană. Ei trebuie să își asume responsabilitatea în general pentru familie și să o facă din bucurie.
Persoanele cu cifra de destin 7 pot fi indiferente și reci. Ei sunt buni observatori și sunt foarte critici, dar acestea lucruri îl vor îndepărta pe partenerul de cuplu.
Cei cu cifra de destin 8 sunt persoane foarte puternice și capabile, dar tind mereu să controleze. O astfel de relație, îi face pe partenerii de cuplu să fugă de lângă o persoană care vrea să îi controleze.
Aceste persoane tind mereu să se transforme, să treacă la un nou nivel pe toate planurile. De aceea, ei au pretenții de la partener. Atunci când partenerul de cuplu vrea să plece de lângă ei, 9 are tendința de a dramatiza.
8
Principele Nicolae un lider din naștere. Perspecti...
Despre relațiile profesionale în 2019, din perspec...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image