Cifre dominante si personalitati la care vedem impactul

Cifre dominante si personalitati la care vedem impactul

Fiecare cifră reprezintă un întreg Univers. Când ne gândim la fiecare persoană, greu ne putem imagina complexitatea și potențialul pe care îl are. Numerologia ne "descifrează" atât de rapid și exact structura unei persoane pornind de la data de naștere, prin interpretarea cifrelor din aceasta, încât putem crede că e ceva incredibil.

Pentru că sunt un observator și îmi place să fac conexiuni intre capacitatea unui om și felul în care arată viața sa, am descoperit câteva aspecte cu semnificație. Am ales câteva persoane publice, pe care le recunoști ușor, care sunt sau au fost în atenția publicului prin comportamente și rezultatele obținute.

Ion Tiriac, conform Wikipedia, născut la 9.5.1939

În codul său numerologic, identificăm de cinci ori prezența cifrei 9.

Calculând codul său numerologic, obținem 9.5.1939.36.9.18.9, ceea ce ne arată prezența cifrei 9 de cinci ori. Vă gândiți ce impact a avut asta în viața domnului Tiriac, nu?

9 este despre transformare, despre elitism, calitate, standarde, intelectualitate, artă.

Oare nu este motivul pentru care domnul Tiriac a pus mereu accent pe servicii premium, de lux, a ridicat mereu standardele?! Apreciază frumusețea, arta și aventura, a stârnit multă invidie prin colecția de mașini de epocă.

Persoanele cu 99999 au abilități native către domeniul financiar. Unul dintre business-urile sale este în sistemul bancar.

Gigi Becali, conform Wikipedia, născut la 25.6.1958

În codul său numerologic, identificăm de trei ori prezența cifrei 5.

5 este despre intuiție, imagine de sine, reprezentată de elementul FOC, dorință de aventură, joc și non-conformism.

De multe ori, Gigi Becali a fost acuzat de presă că "se aprinde" ușor, că nu are o logică în acțiuni. Succesul său oare nu e susținut de o intuiție puternică (555), care l-a ajutat să ia decizii rapide în afaceri, decizii greu de anticipat de concurență?

O persoană cu 555 are o imagine de sine extrem de puternică, știe clar cine e și ce este capabilă, nu e influențată de ceea ce spun cei din jur. Cu siguranță, nu-i pasă domnului Becali de cuvintele răutăcioase la adresa sa, precum: "cioban", "oier", 'incult" și își urmărea obiectivele fară evitare. Expresia foarte des întâlnită, "Eu sunt GIGI!" ne confirmă imaginea sa de sine de neclintit.

Dorința de a ieși în lumina reflectoarelor prin fotbal, credeți că e întâmplătoare? Este "jocul" prin care și-a îndeplinit dorințele. Ca o STEA (5 - steaua cu cinci colturi).

Smiley, conform Wikipedia, născut la 27.7.1983

O alta persoană, ușor de recunoscut, unică, ca și cifra de destin 1, este Smiley, numele său complet Tiberiu Andrei Măria.

În codul numerologic identificăm 777 și 3333. Ambele sunt elemente de AER, care aduc foarte multa imaginație, creativitate, viziune, abilități artistice și de transmitere a informației.

7 este despre talent, despre conexiune, despre înțelepciune și tendință către perfecțiune.

O persoană cu atât de multe cifre 3 și 7, poate avea mai multe activități, are o capacitate extraordinară de adaptare la informații noi, poate face conexiuni și sinteze rapide.

Semnificația pieselor sale muzicale este una deosebită, mereu găsim un mesaj profund, cu siguranță din manifestarea lui 7.

Smiley are cifra de destin 1 și putem afirma că este o persoană pe destinul său. Identificăm ușor unicitatea sa, originalitatea și este un pioner pe domeniul său. 3-ul îl ajută să aibă succes atât ca și cântăreț, compozitor, dansator, producător, producător, etc. Și a fost numărul 1 de foarte multe ori.

Chef Catalin Scarlatescu, Chef Florin Dumitrescu și Chef Sorin Bontea

Un trio care s-a evidențiat în ultimii ani în emisiunile cu specific gastronomic este cel format din Chef Catalin Scarlatescu, Chef Florin Dumitrescu și Chef Sorin Bontea.

Oare ce îi ajută să facă echipa și să fie atât de plăcuți de public?

În primul rând prezența cifrei 4 le dă tututor abilități de a lucra cu mâinile. Cei care au cifra 4 în structură sunt îndemânatici, ușor pun în practică ceva. De asemenea, 4 le aduce capacitatea de a fi persoane ordonate, respectă curățenia și care execută și finalizează ceea ce încep.

Identificăm la Catalin Scarlatescu și Sorin Bontea faptul că au vibrația interioară 2, ceea ce îi face buni coechipieri, bun parteneri, se susțin și preferă munca în echipă. Sunt persoane sensibile, care trăiesc intens fiecare moment și cu siguranță își pun emoția artistică în realizarea aspectului mâncării în farfurie.

Știm că mulți concurenți îl preferă pe Florin Dumitrescu ca și specialist în fine dining. Oare de ce? Remarcăm tendința către perfecțiune, de la 77 în matrița psiho-energo-informativă și responsabilitatea de care dă dovata în ceea ce face pentru ceilalți de la 88, chiar cifra de destin 7

7 este cel care mereu vreau să exploreze cât mai profund un domeniu, să devină expert, să-și aducă viziunea în lucrurile simple. Poate că prin fine dining ne transmite viziunea pe care o are asupra bucătăriei.

Fiecare este competitiv și identificăm asta în structură, însă numărul 1 sezonul trecut a ieșit Catalin Scarlatescu. Probabil cifra de destin 1 îl împinge să fie pe locul 1?

Interpretarea numerologică e fascinantă și putem identifica motivația ascunsă cu care oamenii acționează, evident acțiuni nu tocmai conștiente.

În acest articol, ți-am transmis câteva "condimente" din viața unei persoane pornind de la data de naștere… cum ar fi să ai toate ingredientele? Poți afla aceste lucruri. Mă bucur să-ți fiu alaturi.

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

61
Top tendințe ale mamelor, în funcție de data naște...
Totul despre cifra destinului și succesul în viață

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image