Cifra destinului 8

Cifra destinului 8

Care e PUTEREA ta? Nu te gândi la filmele cu Superman sau Căpitanul America, la Hulk sau Iron Man. 

Chiar dacă poate nu crezi despre tine asta, cu siguranță ai o PUTERE (talent, abilitate, realizare, concept,etc) prin care lumea să te recunoască, să te simți cineva și să realizezi lucruri mărețe. Pe scurt, asta înseamnă cifra destinului 8

În următoarele rânduri vreau să-ți povestesc pe scurt despre cifra 8, ca și cifra destinului. 

Iți cunoști cifra destinului, nu?

Cifra destinului ne ghidează în acțiunile de zi cu zi. Se calculează ușor, însumând toate numerele din data de naștere până obținem o singură cifră, de la 1 la 9. Exemplu calcul pentru obținerea cifrei de destin: Data de naștere 17.8.1990, 1+7+8+1+9+9+0=35, 3+5=8=>cifra destinului 8.

Am început acest articol cu referire la "putere" pentru că este una dintre semnificațiile cifrei 8. Din punct de vedere numerologic, 8 înseamnă și: responsabilitate socială, simt de datorie, strategie, sacrificiu, iubire necondiționată, măreție, rezistență, practicism, leadership, recunoaștere, etc.

Având cifra destinului 8, poți manifesta aceste aspecte în sens pozitiv sau în sens negativ.

Spre exemplu, poți fi o persoană care îi "salvează" și ocrotește pe cei slabi, vulnerabili, sau poți fi o persoană orgolioasă, fără compasiune, care profită de ceilalți pentru a-și îndeplini obiectivele mărețe și a-ți satisface dorințele financiare.

Întodeauna este o ALEGERE. 8 are nevoie să găsească echilibrul între bunăstarea materială și bunăstarea spirituală. Altfel oricât de mult ai câștiga prin muncă și talentul tău, însă nețînând cont și de binele celorlalți, ușor vei pierde.

8 este cifra destinului pentru mulți oameni de afaceri. Ce îi poate feri de faliment, este întărirea conexiunii cu Divinitatea, o strategie de business care ține cont de interesul tuturor și să nu facă profit pe căi imorale, ilegale, nedrepte. Chiar dacă pe termen scurt nu vedem aceste efect de distrugere, întodeauna funcționează legea cauza-efect.

De asemenea, 8 poate să-ți aducă tendința de a controla și a domina tot ce mișcă în jurul tău. Mare atenție la măsura cu care îți impui părerea și dacă ceilalți sunt de acord să accepte acest comportament.

Toate caracteristicile cifrei 8 îți pot fi de mare folos în orice decizie ai de luat. Dacă este cifra ta de destin, ascultă materialul cu interpretarea completă și mai ales care sunt factorii care te împiedică să mergi pe destinul tău.

Te rog să te gândești la întrebările de mai jos, răspunsul îți poate transmite care sunt pașii necesari:

  • Ce oferi lumii?
  • Ce așteptări ai de la lume?
  • Cât de justițiar te comporți?
  • Pentru ce te sacrifici?
  • Iubești necondiționat?

Nu fugi de responsabilitate și nici nu te sacrifica, găsește echilibrul și vei avea mai multă forță și recunoaștere din partea lumii.

Ți-am pregătit un scurt video, cu exemple de persoane care "și-au găsit drumul", având cifra destinului 8

24
Despre relațiile profesionale în 2019, din perspec...
Previziuni numerologice, 23 martie 2021. Totul des...

Postari Asemanatoare

 
Comentarii (0)
În acest moment, articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!
Lasă un comentariu.
Postezi ca Vizitator
×
Trending
No GIFs found...
No Stickers found...
Suggested Locations

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image
Solutionarea Online a Litigiilor
Solutionarea alternativa a litigiilor