Cifra destinului 7

Cifra destinului 7

Ai avut noroc sau provocări? Unii oameni spun că atunci când apare 7 poate să fie cu noroc sau multe cumpene să apară. Oare putem alege? Cu siguranță!

În următoarele rânduri vreau să-ți povestesc pe scurt despre cifra 7, ca și cifra destinului.

Iți cunoști cifra destinului, nu?

Cifra destinului ne ghidează în acțiunile de zi cu zi. Se calculează ușor, însumând toate numerele din data de naștere până obținem o singură cifră, de la 1 la 9. Exemplu calcul pentru obținerea cifrei de destin: Data de naștere 16.8.1990, 1+6+8+1+9+9+0=34, 3+4=7=> cifra destinului 7.

Știi deja că toți avem un destin și depinde de noi să-l îndeplinim

Nu înseamnă că e ceva greu sau ușor, doar este calea și misiunea care ne aduce evoluție, împlinire și reușite în viața aceasta.

Prin 7 ca și cifra destinului, ne putem raporta la semnificația sa numerologică, și anume: analiză, spiritualitate, viziune, rațiune, înțelepciune, tendința către perfecțiune, introspecția, etc.

Asta înseamnă că dacă ai cifra destinului 7, mai devreme sau mai târziu, nevoia de introspecție serioasă va apărea în viața ta. Poate să-ți pară un efort, însă îți va fi extrem de benefic dacă îți aloci timp pentru introspectie. Să cauți să înțelegi ce își dorește sufletul tău, ce răni are sufletul tău, care este contribuția ta în lume, cât de puternică este conexiunea ta cu Divinitatea, cum ai evoluat și care sunt următorii pași în viața ta, etc.

Această analiză și introspecție îți va va fi de mare folos, pe orice plan în viața ta. Poate ai frustrări legate de carieră, e firesc să nu poți face performanță, să nu câștigi prea mulți bani, dacă activitatea aleasă nu e pe sufletul tău.

E posibil să ai disconfort la nivel de sănătate fizică și nu înțelegi de ce, sau poate chiar ai o "supărare pe Dumnezeu", dar oare ai învățat și aplici zilnic Legile Universului?

7 tinde către perfecțiune! Foarte bine, caută să te dezvolți permanent, să evoluezi, să ajungi în complexitatea lucrurilor, dar nu uita de echilibru. Nu uita că un proiect poate avea succes, chiar dacă din perspectiva ta nu e perfect, dar cineva are nevoie de acel proiect așa cum e.

Deci, nu te autosabota, alergând după perfecțiune, fără să vezi conform cărui "standard de perfecțiune" trebuie să te raportezi.

7 înseamnă și înțelepciune. Oare astăzi ai fost o persoană înțeleaptă în alegerile făcute, în felul în care ai vorbit cu cei din familia ta, cu colegii tăi, cu părinții tăi, cu orice persoană ai întâlnit? Oare ai ales înțelept cum să te hrăneșți, cum să-ți îngrijești corpul fizic, cum să te odihnești?

Aș putea continua cu aceste întrebări, care sper să te facă să conștientizezi VIAȚA un pic mai mult...

Ți-am pregătit un material video cu o interpretare pe larg a cifrei 7, ca și cifra destinului

18
5 tendințe care te împiedică să ai succes în relaț...
Cu ce mă ajută numerologia în relații?

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image