Cifra destinului 6

Cifra destinului 6

Ai ales de multe ori în viața ta calea de mijloc, ai ales familia, ai ales să fii o persoană responsabilă, deși poate preferai altceva. Nu te judeca pentru alegerile făcute, chiar dacă nu găsim logica în comportamente, fiecare decizie face parte din destinul nostru. Chiar dacă nu conștientizăm în fiecare moment.

Ce am spus mai sus se referă la o persoană cu cifra destinului 6. 6 este CALEA de MIJLOC. Oricât ai vrea să nu te intereseze acest aspect, nu vei putea, acesta este drumul tău. Să renunți la ceva pentru a obține altceva, păstrând mereu echilibrul și armonia.

Oare e pace sau război în sufletul tău? Te întrebi probabil ce legătură are asta cu cifra 6.

Semnificația numerologică a cifrei 6 este și: armonie, echilibru, instinct sexual, agresivitate, grija.

Când vorbim despre DESTIN, vorbim în primul rând de felul în care ne raportăm la viață, asta doar dacă nu trăim la întâmplare, inconștienți și doar supraviețuim... Aceste minute în care citești aceste rânduri fac parte din destinul tău. Și tu ai ales. Aceasta este miza! Să alegi conștient în fiecare moment cum iți trăiești viața. 

Iți cunoști cifra destinului, nu?

Cifra destinului ne ghidează în acțiunile de zi cu zi. Se calculează ușor, însumând toate numerele din data de naștere până obținem o singură cifră, de la 1 la 9. Exemplu calcul pentru obținerea cifrei de destin: Data de naștere 15.8.1990, 1+5+8+1+9+9+0=33, 3+3=6=> cifra destinului 6.

Numerologia, prin interpretarea cifrei de destin iți ușurează puțin munca. Cifra ta de destin este ghidul tău în fiecare zi. În cele 24 de ore iei multe decizii, te gândești la foarte multe, construiești diverse și iți petreci timp cu anumite persoane. Dar, oare o faci la întâmplare? 

Uite câteva întrebări al căror răspuns au legătură cu destinul tău, cu cifra destinului 6. Stai câteva minute și analizează, raspunde când te simți relaxat.

  • Îți trăiești viață cu responsabilitate? (față de sănătatea ta, față de familie, față de natura, față de nevoile tale de baza etc);
  • Cât de echilibrat te simti?
  • Cum si pe cine îngrijești?
  • Cum iti folosești energia sexuală?
  • Cât de pragmatic ești? (mai ales când vine vorba de fluxul banilor: cum câștigi bani, cum îi cheltuiești, cum îi respecți, ce dependență ai față de bani, ce frici ai în raport cu banii)

Poate că iți e greu să răspunzi și nu ai văzut până acum această perspectivă. Nu te critica, ai făcut un pas, fiecare nouă perspectivă asupra vieții iți poate aduce conștientizări… și la un moment dat vei avea forța să acționezi.

A înțelege care ne este destinul și a merge către el înseamnă evoluție. Evoluția apare când ieșim din "zona de confort". Stiu că întrebările de mai sus nu-ți sunt confortabile. Poate chiar te enervează că nu înțelegi ce am întrebat. Ai răbdare cu tine, observă-te mai mult și provoacă-te în fiecare zi să înveți ceva nou, să vezi o noua perspectivă. Meriți să faci acest efort!

Ți-am pregătit un material video cu o interpretare pe larg a cifrei 6, ca și cifra destinului

19
Ce trebuie să știi despre partenerul tău de busine...
De ce eșuează RELAȚIA DE CUPLU?

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image