Cifra destinului 5

Cifra destinului 5

Dacă ai cifra destinului 5, probabil viața ta a fost plină de schimbări de direcție, schimbări multe în relațiile tale, schimbări care te-au luat prin surprindere și probabil ți-ai descrie anii trăiți că "ani cu aventură din plin". 

Sigur că aventura am vrea să fie frumoasă și să ne bucurăm de surprize plăcute în fiecare zi, însă nu e chiar așa. Tot aventură trăim și când alergăm printre probleme și obstacole, când simțim că parcă se stinge flacăra interioară și nu mai avem curaj suficient.

Iți cunoști cifra destinului, nu?

Cifra destinului ne ghidează în acțiunile de zi cu zi. Se calculează ușor, însumând toate numerele din data de naștere până obținem o singură cifră, de la 1 la 9. Exemplu calcul pentru obținerea cifrei de destin: Data de naștere 14.8.1990, 1+4+8+1+9+9+0=32, 3+2=5=> cifra destinului 5.

5 iți arată "muntele tău" în viața aceasta. Sper că înțelegi metafora. Nu te gândi la o povară, sigur că e necesar să te pregătești în fiecare zi, să alegi resursele necesare și grupul de oameni potrivit ție. E așa de frumos când reușești să urci, să vezi priveliștea, să te simți mândru de propria realizare.

În traducere, destinul depinde de tine, în fiecare zi. Cifra destinului te ghidează, "resursele" reprezintă munca ta zilnică, pregătirea și antrenamentul de a-ți lărgi conștiința și cunoașterea de sine și folosirea talentului nativ la maxim.

Uite câteva întrebări al căror răspuns au legătură cu destinul tău. Stai câteva minute și analizează, răspunde când te simți relaxat:

  • Ești focusat pe schimbare?
  • Ce faci nou în fiecare zi?
  • Cât de liber te simți?
  • Care este perspectiva diferit abordată de tine? (în plan profesional)
  • Cum și cât te joci?
  • Care e abordarea ta logică, asupra problemelor?
  • Ce imagine ai despre tine?

Poate că iți e greu să răspunzi și nu ai văzut până acum această perspectivă. Nu te critica, ai făcut un pas, fiecare nouă perspectivă asupra vieții iți poate aduce conștientizări... și la un moment dat vei avea forță să acționezi.

5 în interpretarea numerologică completă iți poate raspunde la frământări interioare, iți poate da claritate pe decizii importante.

Ți-am pregătit un scurt video, cu exemple de persoane care "și-au găsit drumul", având cifra destinului 5

35
Ce trebuie să știi despre partenerul tău de busine...
Ce tip de relație avem în funcție de vibrația inte...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image