Cifra destinului 4

Cifra destinului 4

Dacă ai cifra destinului 4, ar trebui să cauți structură, claritate și să ai răbdare la fiecare informație. Acestea sunt doar câteva aspecte ale lui 4. Sper că le aplici în viața cotidiană.

Iți cunoști cifra destinului, nu?

Cifra destinului ne ghidează în acțiunile de zi cu zi. Se calculează ușor, însumând toate numerele din data de naștere până obținem o singură cifră, de la 1 la 9. Exemplu calcul pentru obținerea cifrei de destin: 14.7.1990, 1+4+7+1+9+9+0=31, 3+1=31, 3+1=4=> cifra destinului 4.

Din punct de vedere numerologic, iată câteva cuvinte cheie când discutăm de 4: ordine, baze solide, structură, lege, crucea, procedură, dezvoltare continuă, constructor, practic, PĂMÂNT etc.

În felul în care gândești și acționezi în mod constant ai nevoie de o structură clară, de ordine și disciplină. Dacă te-ar caracteriza un prieten ar spune asta despre tine? Ar spune că ești o persoană serioasă, care muncește cu răbdare, care e ordonată și care se dezvoltă continuu?

Dacă nu ai înțeles ce ai de făcut cât mai curând... hai să te mai ajut cu niste întrebări. Răspunzând sincer la ele, poți găsi care este blocajul tău sau ce ai de făcut în următoarea perioadă.

  • Se bazează cineva pe tine?
  • Ce construiești, practic?
  • Care este structura programului tău zilnic? Ești o persoană disciplinată?
  • Cum folosești tradițiile?
  • Cum iți folosești corpul?
  • Ce optimizezi?
  • Ce administrezi/ gestionezi?

Lumea se bazează pe tine! De ce spun asta? 4 este considerat stâlpul societății. Când 4 promite ceva, realizează! 4 nu doar vorbește și face planuri frumoase, 4 construiește cu răbdare și duce lucrurile la bun sfârșit.

Dacă acest comportament nu te reprezintă încă, nu eșți pe aproape de destinul tău. Însă, acum înțelegi ce schimbări ai de făcut.

Ți-am pregătit un scurt video, cu exemple de persoane care "și-au găsit drumul", având cifra destinului 4

47
De ce nu rezonezi cu anumite persoane, deși îți do...
Ce schimbări aduce luna mai în funcție de cifra de...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image