Cifra destinului 3

Cifra destinului 3

Probabil că din curiozitate citești acest articol. Este firesc să acționezi din curiozitate dacă ai cifra destinului 3.

Ne naștem cu un scop, cu siguranță scopul nu este să ținem umbră degeaba pământului, și căutarea acestui scop sau a misiunii personale cred că este importantă pentru tine.

Când vorbim de destin și numerologie, avem la îndemana rapid cifra destinului care ne poate ghida dacă îi cunoaștem cu adevărat semnificația. Destinul depinde de noi, tot ceea ce gândim, tot ce simțim și spunem, toate acțiunile ciclice. Dar oare cum să dăm o direcție benefică gândurilor și cum să ne folosim potențialul nativ?... folosind semnificația cifrei destinului.

Iți cunoști cifra destinului, nu?

Cifra destinului ne ghidează în acțiunile de zi cu zi. Se calculează ușor, însumând toate numerele din data de naștere până obținem o singură cifră, de la 1 la 9. Exemplu calcul pentru obținerea cifrei de destin: 14.6.1990, 1+4+6+1+9+9+0=30, 3+0=30, 3+0=3=> cifra destinului 3.

Când vorbim de cifra destinului 3, ne inspirăm rapid din aceste aspecte din punct de vedere numerologic: creativitate, imaginație, sinteză, conectare, logică, trinitate, capacitate de exprimare, exprimare verbala, capacitatea de a stabili relații sociale, spirit artistic, bucuria de a trăi, cercetare, curiozitate etc.

Dacă te întrebi cum să aplici aceste aspecte, te-aș ruga să analizezi întrebările de mai jos. Răspunsurile pot să fie primii pași.

  • În ce domeniu de activitate te simți ca un copil curios care vrea să descopere totul și poți crea din nimic ceva frumos?
  • Ce informație/ cunoaștere/ talent ai și îl poți dărui celorlati? (ca un "artist" sau trainer/ profesor/ dascăl/ formator/ ghid)
  • Dacă ai fi un designer/ arhitect, care ar fi "construcția" creată de tine?
  • Ce "conexiuni" faci fară efort și poți câștiga din ele? (exemplu: intermediere, comerț, cercetare, networking, analiză, etc)
  • Cât de mult îți folosești imaginația în activitate?

Chiar dacă experiența ta de viață nu este una complexă și nu ai reușit să studiezi până acum cât ți-ai dorit, nu înseamnă că nu ai ceva de oferit. Potențialul nativ este de fapt bază în tot ce alegem să facem. Pentru a face performanță și a avea succes devreme în viață e necesar să pui la treabă ceea ce faci fără efort, ce ai putea face și fără bani și îți vine natural. Sigur că e nevoie să te și "antrenezi", însă având cifra destinului 3 nu mai amâna să faci un plan, să cercetezi și mai mult și să dăruiești.

Ți-am pregătit câteva exemple în materialul video de mai jos. Persoane care au reușit să facă alegerile necesare conform cifrei de destin 3 și să aibă succes rapid și să simtă că pot contribui cu adevărat în viața celorlalți.

48
Ce își doresc bărbații de la persona iubită, în fu...
Totul despre cifra destinului și succesul în viață

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image