Cifra destinului 2

Cifra destinului 2

E firesc ca, la un moment în viață, fiecare persoană să-și caute sensul vieții, să înțeleagă care îi este misiunea personală. Pentru a găsi ghidare în acest sens, ne folosim de cifra destinului.

Acest "moment de răscruce" îl identificăm ușor prin analiză numerologică, este unul dintre indicatorii oferiți de codul numerologic personal.

Cifra destinului obținută prin însumarea cifrelor din data de naștere, are o semnificație de care ne folosim în toate planurile vieții, mai ales în alegerea unei cariere.

Mă bucur că citești acest articol. Probabil ai simțit că e ceva important despre tine, ceva ce nu cunoști încă. Informația potrivită te poate face să te simți mai bine.

Iți cunoști cifra destinului, nu?

Cifra destinului ne ghidează în acțiunile de zi cu zi. Se calculează ușor, însumând toate numerele din data de naștere până obținem o singură cifră, de la 1 la 9. Exemplu calcul pentru obținerea cifrei de destin: 13.6.1990, 1+3+6+1+9+9+0=29, 2+9=11, 1+1=2=> cifra destinului 2.

De ce vorbesc de emoții? Pentru că dacă ai cifra destinului 2 (și din 11), acesta e planul esențial pentru tine. Planul emoțional e necesar să-l explorezi și să-l folosești la maxim. De aici vine cu adevărat puterea ta.

La ce mă refer? Fix la ceea ce tu simți! Nu la ceea ce gândeșți!

Poate să te sperie acest lucru, pentru că avem o avalanșă de emoții într-o singură zi, cum ar fi: bucurie, tristețe, dezamăgire, furie, calm, liniște, nerăbdare, disperare, vinovăție, gelozie, spaimă, dragoste, ură, acceptare, admirație, răbdare, milă, mulțumire, gratitudine, nesiguranță, inspirație, supărare, motivare, extaz, agresivitate, uluire, optimism, rușine, revoltă, plictiseală, blândețe etc.

Crezi că e ușor sau greu să gestionezi tot ceea ce simți?

Te rog să aloci timp să analizezi asta!... poate nu ai observat aceste aspecte până acum.

Când vorbim de destin și în cazul tău de cifra destinului 2, pentru a face ceea ce este benefic, pentru a putea alege conștient e necesar să analizezi cât mai des "cum te simți?", să aduci aceste stări într-o formă de echilibru, să-ți poți gestiona emoțiile, indiferent care ar fi ele... chiar dacă simți multă supărare/ furie.

De ce e important acest aspect? Pentru că în funcție de starea ta emoțională, AI sau NU AI energie să faci ceea e necesar pentru a-ți îndeplini obiectivele.

Fară echilibru emoțional, nu poți analiza logic o situație, nu duci la bun sfârșit o sarcina, nu iți folosești intuiția să faci schimbările care să te ducă la progres, nu poți ajunge la bunăstare financiară și nici nu poți evolua.

Din punct de vedere numerologic semnificația lui 2 este: emoție, energie, dualitate, parteneriat, diplomație, reacție, feminitate, a curge, flexibilitate, exprimare, respect, spirit de colaborare, relaționare, susținere, etc.

Ca să-ți dai seama cât de mult manifești 2 în viața ta,
te rog să răspunzi la următoarele întrebări

  • Care sunt stările emoționale predominante pe care le ai? Reușești să le gestionezi?
  • Cât de multă energie simți că ai? Ai suficientă pentru ceea ce ți-ai propus în fiecare zi?
  • Cât de echilibrată esta relația ta de cuplu?
  • Cât de multă armonie este în relațiacu mama ta?
  • Iți e ușor să lucrezi în echipa? În colaborare?

Ți-am pregătit câteva exemple de persoane cu cifra destinului 2 în materialul video de mai jos. Persoane care au reușit să facă alegerile necesare conform cifrei de destin 2 și să aibă mai mult succes profesional și să se simtă cu adevărat bine în fiecare zi.

45
Cuplurile care se ceartă cel mai ușor, în funcție ...
Ce tip de relație avem în funcție de vibrația inte...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image