Cifra destinului 1

Cifra destinului 1

E firesc ca, la un moment în viață, fiecare persoană să-și caute sensul vieții, să înțeleagă care îi este misiunea personală. Pentru a găsi ghidare în acest sens, ne folosim de cifra destinului.

Acest "moment de răscruce" îl identificăm ușor prin analiză numerologică, este unul dintre indicatorii oferiți de codul numerologic personal.

Cifra destinului obținută prin însumarea cifrelor din data de naștere, are o semnificație de care ne folosim în toate planurile vieții, mai ales în alegerea unei cariere.

Iți cunoști cifra destinului, nu?

Cifra destinului ne ghidează în acțiunile de zi cu zi. Se calculează ușor, însumând toate numerele din data de naștere până obținem o singură cifră, de la 1 la 9. Exemplu calcul pentru obținerea cifrei de destin: 12.6.1990, 1+2+6+1+9+9+0=28, 2+8=10, 1+0=1 => cifra destinului 1

Dacă ai cifra destinului 1, te poți inspira în alegerile zilnice de la semnificația numerologică a cifrei 1, și anume: unicitate, originalitate, a fi primul, a da direcția, curaj, dinamică, inițiativă, invenție, individualitate, independență, autoafirmare, autoapreciere, naivitate, spontaneitate, leadership, etc.

Știm că destinul depinde de noi. Practic, tot ceea ce gândim, tot ceea ce simțim și toate acțiunile ciclice ne formează destinul. Cifra destinului prin aceste caracteristici enumerate ne ajută să dăm o direcție gândurilor noastre și alegerile zilnice.

Dacă ai cifra destinului 1, oare ce răspuns ai la următoarele întrebări?

  • Cât de multă inițiativă ai în fiecare zi?
  • Ești o persoană independentă?
  • Simți că prin activitatea profesională faci ceva unic sau original?
  • Ai suficient curaj să pui în practică cele mai îndrăznețe idei?

Ți-am pregătit câteva exemple în materialul video de mai jos. Persoane care au reușit să facă alegerile necesare conform cifrei de destin 1 și să aibă mai mult succes și să simtă că dau cu adevărat directia vieții lor.

55
Tendințe și frici care creează tensiuni în cuplu, ...
Ce își doresc bărbații de la persona iubită, în fu...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image