Ciclurile evolutive ale vieții

Ciclurile evolutive ale vieții

În ediția din 20 octombrie 2021, de la Super Neatza, am spus ce schimbări facem anul acesta. Viața unui om respectă o anumită ciclicitate, exact cum se întâmplă și în natură.

Lucrurile în viața noastră se întâmplă ciclic. Noi regăsim această ciclicitate și în natură și o respectăm. Toate lucrurile din viața noastră, și bune, și rele, se întâmplă conform unor cicluri.

Atunci când vrem să începem un proiect, trebuie să avem răbdare cu toate pentru că rezultatele, când vrem imagine, notorietate, rezultate financiare, ele apar abia în anul 8 sau 9.

Fiecare an din viața noastră înseamnă ceva (citește "Ciclul energetic de 9 ani"). Tocmai de aceea îți poți calcula singur acest ciclu de 9 ani folosind data nașterii.

Ciclicitatea vieții în numerologie

Anul de vibrație 1

Atunci când începi un proiect în anul 1, efectele vor apărea abia peste 4-5 ani. De regulă, devenim experți la un ciclu de 7 ani. Dacă ne-am angajat prima dată într-un domeniu nou, nu o să ajungem în primii doi ani cei mai buni din domeniu. La nivelul maxim de expertiză ajungem undeva la 7 ani. La acest prag se ajunge la 27 și la 36 ani.

Anul de vibrație 2

Când avem an de vibrație 2 trbeuie să învățăm să fim mai răbdători pentru a putea face colaborări. În același timp, trebuie să ne ocupăm de partea noastră emoțională. De exemplu, o femeie trece printr-o schimbare foarte mare la nivel emoțional și îi poate fi forte greu în relații. Ea nu o să aibă energie pentru carieră dacă nu se echilibrează emoțional. La acest prag se anunge la 37 și 46 ani.

Anul de vibrație 3

Anul cu vibrație 3 ne ajută să ne dăm seamă când trebuie să învățăm lucruri noi, fiind probabil nevoie de un curs de perfecționare sau un masterat. Dacă nu învățăm lucruri noi, de acolo vor apărea problemele.

Anul de vibrație 4

Când suntem în ciclul 4, trebuie să fim mult mai atenți la starea noastră de sănătate. De asemenea, focusul cade asupra muncii și a schimbării domeniului, dacă e cazul. La acest prag se ajunge la vârsta de 30 de ani.

Anul de vibrație 5

Pentru anul de vibrație 5 este vorba despre schimbare și libertate. La acest prag se ajunge la vârsta de 22, 35 și 30 ani. La aceste vârste oamenii simt nevoia să se elibereze din ceea ce fac și e nevoie să facă schimbări pentru că altfel aceste schimbări pot veni forțat.

Anul de vibrație 6

În anii cu vibrația 6 apar lucrurile interesante la nivel de cuplu, de căsnicie. Ori avem relații echilibrate, ori apare divorțul. Statistic în perioada 6 apar cele mai multe divorțuri și schimbări de locuință. La acest prag se ajunge la vârsta de 23, 32 și 41 ani.

Anul de vibrație 7

Pentru anul cu vibrație 7 apare o introspecție și o schimbare spirituală. Sunt oameni care spun că nu îi mai motivează nimic din cauza faptului că apare un minus interior și doar în plan spiritual vor găsi soluții.

Anul de vibrație 8

În anul cu vibrație 8 ajungem la putere și putem câștiga foarte mulți bani, doar că dacă nu am avut răbdare și nu am construit temeinic, putem pierde rapid. De asemenea, tot ce a fost făcut la limita legii până acum, se poate pierde subit.

Anul de vibrație 9

Anul de vibrație 9 încheie ciclul, fiind o perioadă de maturizare și de bilanț. Când nu ne acordăm timpul necesar, când nu ne odihnim suficient, o să ne fie foarte greu să plantăm apoi semințe pe un teren curat în noul ciclu. La acest prag se ajunge la vârsta de 35-36 ani.

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

15
Ce își doresc bărbații de la persona iubită, în fu...
Principele Nicolae un lider din naștere. Perspecti...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image