Ciclul energetic de 9 ani

Ciclul energetic de 9 ani

Dacă nivelul tău de conștientizare este în creștere, probabil că ai remarcat deja că fiecare an e diferit și după trecerea zilei tale de naștere apar schimbări de direcție, relațiile tale se schimbă, simți că ți se materializează ideile altfel sau parcă ai doar piedici. Fiecare an însemna ceva, nu doar anul calendaristic, perioada între zilele în care îți sărbătoreșți ziua de naștere. În numerologie, acest subiect are o valoare extraordinară și prin câteva calcule înțelegem mult mai simplu la ce să fim atenți sau de ce într-o perioada am simțit să luăm anumite decizii.

Este vorba de ciclul energetic de 9 ani. Fiecare persoană trece printr-un ciclu energetic de 9 ani, perioada în care se pot face diverse lucruri. Viața oferă posibilitatea de a produce diverse schimbări, dar numai în anumite perioade de timp și cu siguranță nu la întâmplare.

Cum se calculează ciclul energetic de 9 ani?

De exemplu, pentru o persoană cu dată de naștere 21.6.1987, vom avea:

  • Perioada 21.6.1987 - 21.6.1988 - An 1
  • Perioada 21.6.1988 - 21.6.1989 - An 2 ...
  • Perioada 21.6.1995 - 21.6.1996 - An 9
  • Perioada 21.6.1996 - 21.6.1997 - An 1 ...
  • Etc... cred că ați înțeles, nu-i așa?
Ciclul energetic de 9 ani

Anul 1

Anul 1 reprezintă un nou început, este început de ciclu. Îți aduce multe schimbări calitative și esențiale și vei simți că intri într-o nouă viață. Este un an favorabil să începi o nouă activitate, poți schimba profesia sau domeniul de activitate, poți începe să studiezi ceva nou. Anul începuturilor și recomandat să le faci în acest an, vei simți mult sprijin și protecție timp de 9 ani. Bazează-te pe ține însuți, acționează îndrăzneț, cu mult curaj, da-ți voie să fii creativ, nu lasă frica să te domine, găsește moduri originale de rezolvare pentru orice problema. Nu este un an bun pentru călătorii sau activități în alte țări. Nu uita, mult curaj, originalitate și pornește ceva NOU. 

Mare atenție la ce gândești. Problemele în acest an apar din motive psihice. Te-ar ajută să-ți găsești un mentor, te poate susține și ghida în ceea ce îți dorești să realizezi.

Anul 2

Dacă te afli în anul 2 întreabă-te permanent "Ce simți?" Este un an al emoțiilor, un an de dezvoltare, parteneriate și cooperare. Însă e necesar să fii foarte precaut în alegerea legăturilor de colaborare, prietenie, deoarece în acest an problemele pot apărea de la oameni.(mai ales sexul opus). Este un an al devenirii și responsabilității, așa că acționează cu răbdare și blândețe. E posibil să fie necesar să-i ajuți și pe alții în proiectele lor, cu răbdare și diplomație.

Îți sugerez să te concentrezi pe autocontrolul emoțiilor și autocunoaștere. Îți apare o lupta interioară, cu multe stări emoționale, care te pot destabiliza. 2 reprezinta APA. Cum se comportă apă? Curge indiferent de obstacol! Așa că îți recomand să plutești lin și nu ridica capul prea sus.

An foarte bun pentru relații. Dacă ai o relație de cuplu, apar chiar discuții de căsătorie. Dacă ești căsătorit, relația se va consolida. Dacă vrei să călătorești alege variante dus-întors, pot apărea neplăceri și diverse provocări.

Nu uita, că starea ta emoțională este provocată, ai mare atenție la stările depresive care se pot instala rapid. Este o luptă interioară continuă, care se va diminua pe final de an.

Anul 3

Anul 3 te întreabă "Ce faci concret?". Este necesară multă creativitate și expansiune socială. Este o etapă potrivită pentru autoexprimare și activități în plan social. Ideal să începi un proces de autocunoaștere, să înțelegi cine ești tu, să acumulezi noi informații, pe mai multe planuri. Te poți ocupa de mai multe proiecte, activități, poți diversifica ceea ce faci, cu atenție să nu te împrăștii prea mult.

Dacă reușești să rămâi tu însăți, este și un an al distracției, călătoriilor, și mult succes în zonele în care ești creativ. Poate să-ți apară dorința să reiei legături vechi de prietenie sau să cunoșți persoane noi. Relația de iubire înflorește. Chiar îți dorești să trăiești viața la maxim.

Anul 4

În anul 4 este vorba despre muncă. Întrebarea este "Ce poți obține temeinic?". Este un an în care vei munci din greu, cu multă responsabilitate și temeinicie. Nu uită de autocontrol. Apare un conflict interior între corp și spirit, vor să se domine. Găsește echilibrul în viața de zi cu zi. Succesul vine către tine, dacă muncești din greu și responsabil.

Este un an bun să-ți modelezi corpul, să-l întărești, să obții condiția fizică dorită. Dacă alegi să implementezi un regim alimentar cu responsabiliate, vei avea mare succes. Însă dacă nu ești atent deloc la corpul tău, poți începe să te îngrași sau să apară diverse afecțiuni medicale. Este o perioada bună pentru activități de perspectivă, pentru a clădi un fundament pentru viitor, dar cu atenție la autocontrol, manifestare pozitivă si sa nu exagerați cu obținerea scopurilor. Atenție la organele de control și respectarea legii.

Anul 5

Un an cu situații neașteptate, favorabil pentru dragoste și iubire, pentru a acumula noi prieteni și cunoscuți. Întrebarea este "Cu cine te însoțești?". Prieteniile legate în acest an sunt durabile și benefice. Un an pentru călătorii și activități non-conformiste. Apar deopotrivă și peripeții și distracții. Folosește-ți intuiția și atenție la gradul de risc pe care ți-l asumi.

Anul în care se modifică și se întărește/ slăbește IMAGINEA DE SINE. Majoritatea problemelor în acest an sunt cauzate de slaba imagine de sine. Nu ai încredere în tine și/ sau în ceilalți, te temi de tine și de ceilalți. Anul libertății de mișcare, an în care îți poți aduce multe schimbări în viață, în cariera ta, în situația familiară, locuința, hobby-uri și pasiuni.

Anul 6

Iubire. Familie. Cămin și Responsabilitate. An favorabil pentru a trece la un nou loc de trăi, care poate fi un alt oraș sau o altă țară. Ce partener ai? Anul întemeierii sau destrămării unui cuplu și/sau a familiei. Cele mai multe divorțuri apar în anul acesta. Dacă, construcția familiei rezistă la acest cutremur atunci ea devine și mai puternică și are dreptul să pășească în viitor. Căsătoriți-vă în acest an și aveți grijă că și soțul sau soția dumneavoastră să se afle în același an al ciclului.

Anul 7

Ce observi? Este timpul pentru a analiza și a înțelege, este anul gândirii intensive, al revizuirii tuturor evenimentelor, atât în viață personală, cât și mediul apropiat. Este anul care aduce cu sine roadele eforturilor și stăruințelor din trecut. An de conexiune spirituală și adâncire în tine însuți. Feriți-vă de minciună și fals. Problemele în anul 7 vin din cauze spirituale.

Viziunea ta asupra lumii nu este cea corectă. Faceți în acest an cât mai multe acte caritabile, fiți atenți cu lumea din jur și nu supărați pe nimeni. Un an foarte bun pentru venirea pe lume a copiilor.

Anul 8

Realizări materiale și acumulări de capital. Lumea socială. Ce ai material? Cine e lumea ta? A venit vremea să strângeți roadele muncii de până acum și că vă plătiți datoriile. Acest an aduce din plin posibilitatea simțirii responsabilităților. Anul banilor și a puterii. Unii se ridică și alții cad spectaculos. Nu e în avantajul nostru să ne luptăm cu oameni mai puternici decât noi. Multă atenție în orice luptă de putere sau forță. De exercitat numai acele puteri pe care le avem 100%.

Anul 9

Reflecție, bilanț, renunțare la vechi și transformare. Ce atașamente și convingeri ai? În ce te transformi? Anul 9 este un an de finalizare, de bilanț, de acumulare de cunoștințe pentru un nou ciclu. An de examene pregătitoare pentru o nouă faza a vieții, de o nouă versiune a ta, mult diferită și evoluată. Problemele în anul 9 apar de la faptul că nu te transformi, nu dai drumul, nu renunți la ceva vechi pentru a face loc noului.

Pot fi diverse activități, persoane cu care colaborezi, stări emoționale, convingeri limitative, credințe despre viață, familie, job, etc.

Îți mulțumesc că ai citit aceste rânduri, iți stau la dispoziție cu informații despre tine cu ajutorul numerologiei.

Te aștept cu drag la următorul curs de numerologie și de abia aștept să descoperim tainele cifrelor împreună.

53
Totul despre cifra destinului și succesul în viață
Vibrația 2022 și sistemul limfatic

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image