Cele mai importante întrebări... fără răspuns

Cele mai importante întrebări... fără răspuns

Salutare, sunt Ioana. Să vă spun un pic despre mine. Am fost un copil cuminte, am avut mai mereu note mari, am absolvit o facultate și m-am angajat la o corporație. Am avut un parcurs foarte lin in viață pentru care sunt foarte recunoscătoare de altfel. Dar totuși, sună a stereotip, nu? 

Până acum mă încadrez perfect in toate tiparele societății: am facut ce mi s-a cerut și ce se cuvine, am ascultat de cei mari și am urmat un traseu sigur și previzibil. Din nou, sunt extrem de recunoscătoare pentru tot, pentru părinții mei și pentru toți cei care m-au îndrumat. Datorită lor am invățat disciplina și organizarea foarte necesare structurii mele (revenim asupra acestui subiect imediat).

Ei bine, în jur de 25 de ani ceva s-a schimbat. Am devenit mai preocupată de partea spirituală a vieții, care mai întâi a fost spre exterior prin cărți și povești ale altora, dar care mai apoi s-a transformat într-o căutare spre interior, spre suflet. Mi-am pus întrebări despre ce își doreste sufletul meu de fapt. Când mă simt în largul meu, complet confortabilă și liberă? Care sunt convingerile care mă împiedică să fiu cum îmi doresc? Și cea mai importantă întrebare: care este misiunea mea? Mi-am dat seama că eram foarte critică cu mine și încet încet am renunțat la o parte din convingerile care nu îmi serveau. Am început să îmi vorbesc mai frumos, ca și cum i-aș fi vorbit unui prieten bun. Am devenit mai tolerantă și astfel am fost capabilă să creez legături frumoase cu cei din jurul meu și să mă arăt autentică.

Acum aproximativ doi ani am descoperit numerologia

Am început să fiu din ce în ce mai interesată, așa că în septembrie 2020 am participat la cursul Corinei despre bazele numerologiei. Mi s-a părut fascinant. Ce instrument rapid de scanare a abilităților native! Am învățat atât de multe despre mine și despre cei din jur și mi-a fost mai ușor să îi înțeleg.

Eu sunt un 3 veritabil, născută în zi de 3, având destin 3 și cu patru cifre de 3 în codul numerologic. Nu e de mirare că nu mă văd ieșind la pensie după o viață muncită doar la corporație. Nu e de mirare că odata ce m-am maturizat (până la 25 de ani creierul se maturizează complet), am simțit o sete de autocunoaștere, de experimentare. Nu e de mirare că odată ce mi-am curățat din convingerile care mă trăgeau înapoi am dscoperit în mine o mare dorință de evoluție, de expansiune. Toate acestea sunt caracteristicile lui 3.

Părțile mai puțin plăcute ale lui 3?

Știți ca vă ziceam la început că am fost crescută cu foarte multă disciplină și că asta mi-a priit? Eh, tocmai pentru că 3 este împrăștiat, e ca aerul. Îi place să fie peste tot, să știe de toate, se entuziasmează ușor, își face tot felul de planuri dar îi e greu sa pună în practică. Fix așa sunt eu: nici nu știu să număr de câte ori m-am entuziasmat pentru ceva nou ca mai apoi să renunț imediat la cel mai mic obstacol. Noroc de disciplina care mi-a fost insuflată în copilărie: chiar dacă aveam mereu impresia că ceilalți copii nu au atâtea reguli in casă, acum știu că ele m-au ajutat enorm și mi-au mai atenuat din împrăștierea lui 3.

Disciplina a venit în special de la mama

Are vibrația interioară 7, de aici exigența și spiritul critic. Vibrația exterioară este 8 și țin minte că atunci când eram mică știam ca nu e de glumă cu ea, o percepeam ca fiind dură. În schimb, nu își încălca niciodată cuvântul, lucru pe care l-am apreciat enorm pentru că este unul dintre comportamentele pe care le-am preluat și eu (lucru poate mai dificil pentru mine de urmat cu atâția 3 in structură). Tata are vibrația interioară 6 și ambii mei părinți au câte doi de 6 în matriță. Aceasta înseamnă că au tendința de a se îngrijora excesiv, de aici proveneau și regulile. Totodată, îmi amintesc cum încercau întotdeauna să mă protejeze de grijile lor, le luau pe toate doar asupra lor, să nu mă afecteze pe mine. Prin intermediul numerologiei i-am înțeles mult mai bine și acum știu că sufletul meu nu i-a ales deloc la intâmplare.

Lucurile pe care vi le-am povestit până acum sunt doar mici incursiuni în tărâmul numerologiei. Analizând întregul cod numerologic, descoperim că fiecare parte din acesta ne aduce valoare infinită. Fiecare cifră reprezintă un mic univers, iar ele combinate în codul numerologic, oferă informații despre toate aspectele vieții (psihic, emoțional, talentele, abilitățile, corpul fizic etc).

Întrebările de care vă spuneam?

Încă mi le pun zilnic. Ba mai mult, odată cu interacțiunea cu numerologia, apar și alte întrebări: Oare ce pot să mai învăț nou despre mine? Cum pot să am cât mai multe activități conform abilităților mele înnăscute? Cum devin cea mai bună versiune a mea? Din când în când se mai ivește câte un răspuns. Cum descopăr ceva, îmi doresc să aflu mai multe. Nu e un parcurs ușor, dar știu că tocmai din această frământare interioară apare evoluția. Tu ce întrebări îți pui despre tine?

Articol realizat de Ioana Tabacariu

45
Ce alegeri poți face ACUM? AZI pentru tine!
Ce își doresc bărbații de la persona iubită, în fu...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image