Ce trebuie să știm despre comportamentul copiilor, în funcție de vibrația interioară

Ce trebuie să știm despre comportamentul copiilor, în funcție de vibrația interioară

În ediția din 30 martie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, am analizat ce spun numerele despre comportamentul copiilor, în funcție de vibrația interioară. Care sunt tendințele și obiectivele copilului de care părintele trebuie să țină cont. 

Copiii au o personalitate puternică și anumite tendințe în comportament sunt date de vibrația interioară. În lumea interioară a unui copil sunt mult mai multe calități decât poate descoperi un părinte. Folosind vibrația interioară, putem descoperi mult mai multe despre copiii noștri.

Comportamentul unui copil în funcție de vibrația interioară

Copiii cu vibrația interioară 1 sunt foarte îndrăzneți, au foarte multă energie, sunt foarte rezistenți, dar și tupeiști. Chiar dacă îndrăzneala lor poate fi exagerată, nu trebuie să le înfrânăm acest comportament pentru că în viață vor avea nevoie de tupeu. De asemenea, copilul trebuie lăsat să greșească cât e mic pentru a învăța.

Acești copii sunt introvertiți, sunt mult mai sensibili, dar nu trebuie să le inhibăm această sensibilitate pentru că altfel acești copii ajung la traume.

Copiii cu această vibrație interioară sunt foarte curioși și au tendința să strice lucruri și jucării tocmai pentru a încerca să le repare la loc. Sunt foarte efervescenți, vor să știe din toate și atrag ușor succesul în viața lor. Curiozitatea lor de nestăpânit nu trebuie blocată pentru că e calitatea lor.

Acești copii sunt niște adevărați constructori. Ei nu se pot abține niciodată din a construi și au nevoie de astfel de jocuri care să îi stimuleze. Copiii cu această vibrație interioară sunt conservatori, dar pot crește să fie foarte disciplinați.

Copiii cu vibrația interioară 5 au nevoie de libertate, dar libertatea exagerată poate aduce multe riscuri și dependențe, lucruri ce trebuie evitate. Ei sunt dinamici, creatori și jucăuși și pot avea succes când vine vorba de sporturi.

Acești copii sunt foarte consecvenți. Ei pot fi și foarte grijulii și geloși, în special dacă apare al doilea copil. Sunt romantici și pun preț pe lucrurile care le stimulează sensibilitatea, dar sunt oportuniști. Ei vor negocia la sânge când vine vorba de pușculița lor.

Copiii cu vibrația interioară 7 sunt agitați și detectivi. Ei tind să analizeze, vor să își folosească propria viziune atunci când fac anumite lucruri și pot deveni buni analiști.

Acești copii sunt foarte ambițioși, greu de supus, totul se învârte în jurul lor. Copilul va vrea să fie el liderul în casă.

Copiii cu această vibrație interioară sunt foarte devotați, destul de idealiști. Ei sunt cu capul în nori, sunt visători, dar pot transforma și face lucruri frumoase, fiind creativi. Ei se duc către performanță.

Intenția cu care pornesc părinții atunci când își analizează copiii este să le descopere zilnic potențialul micuților lor și să îi sprijine.

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

18
Cifra destinului 5
Cât mai vrei să suferi?

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image