Ce tip de relație avem în funcție de vibrația interioară

Ce tip de relație avem în funcție de vibrația interioară

În ediția din 20 aprilie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, am vorbit despre tipul de relație pe care o avem cu partenerul nostru, în funcție de vibrația interioară.

Fiecare dintre noi se comportă într-un anumit fel atunci când e în cuplu și are anumite tendințe și predispoziții la care trebuie să fim atenți.

Pentru a afla ce tip de relație avem cu partenerul trebuie să ne calculăm vibrația interioară folosindu-se de data nașterii. Astfel, aflăm care dintre parteneri aduce mai multă armonie în cuplu. Măcar unul dintre parteneri trebuie să fie mai blând, cu mai multă răbdare și diplomație. 

Îți cunoști vibrația interioară, nu?

Vibrația interioară este cea mai importantă vibrație a unui om. Ne spune imediat care sunt primele instincte ale unei persoane, primele abilități native și primele frici. Se calculează ușor, însumând cifrele din data de naștere (ziua în care te-ai născut) până obținem un număr format dintr-o singură cifră, de la 1 la 9. Așadar, cineva născut pe data de 16 are vibrația interioară 7 (6+1=7), iar cineva născut pe data de 29 are vibrația interioară 2 (2+9=11; 1+1=2).

Ce fel de relație de cuplu avem în funcție de vibrația interioară

Anumite cifre ne duc în zona de relație de cuplu, familie, echipă, parteneriat. Cifrele 2 și 6, cifre de apă, dar și cifrele 4 și 8, cifre de pământ, pot coordona tipul de relație pe care îl dezvoltăm. Numerele 2 și 6 înseamnă că totul vine de la sine și curge așa cum trebuie, în timp ce 4 și 8 înseamnă stabilitate și temeinicie.

Cifrele 2, 20, 29

Personele născute pe aceste date tind să construiscă în mod natural o relație. Multe dintre ele nici nu știu cum e să fie singure pentru că mereu au construit o relație de cuplu stabilă. Aceste persoane nu se regăsesc în zona de burlăcie.

Aceste persoane sunt sensibile și vor lucra mereu în echipă cu ceilalți. Sensibilitatea la un bărbat trebuie să fie apreciată.

Cifrele 4 și 22

Cei născuți pe aceste date sunt oameni asumați. Apare stabilitatea, familia se bazează pe ei. Dacă vor să aibă o familie, ei trebuie să aibă răbdare și să construiască temeinic.

Cifrele 6 și 24

Aceștia sunt oamenii care au multă nevoie de familie și se vor împlini prin familie, mai devreme sau mai târziu. Persoanele născute pe aceste date au multă grijă și oferă multă protecție celor dragi. Ei sunt foarte responsabili.

 Suma vibrațiilor într-un cuplu

Dacă el e născut pe 4 mai 1980, iar ea e născută pe 2 septembrie 1983, atunci vibrația relației este 6. Știm că 6 este cifra familiei și se poate construi în această relație pe termen lung. Trebuie să fim atenți și la partea negativă a lui 6, aceea de luptă de zgârcenie, de agresivitate. Trebuie să fim pozitivi pentru a atrage doar lucrurile bune din această cifre.

14
La ce perioadă de timp apar cele mai grele teste î...
Cifra destinului 3

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image