Ce semnificatie are CIFRA casei tale!

Ce semnificatie are CIFRA casei tale!

Vibrația CIFREI casei tale? 

Din cele mai vechi timpuri, numerologia a fost baza pentru deciziile importante care se luau în viața oamenilor. În ritmul și viața modernă, nu mai știm să interpretăm semnele din natură și nicidecum semnficatia cifrelor și numerelor care apar peste tot în viața noastră.

Felul în care te simți în casa în care locuiești nu e întâmplător, fiecare spațiu are o vibrație energetică și în acel spațiu sunt favorizate sau nu anumite persoane, activități.

În momentul în care închiriezi un spațiu pentru o afacere, te-ar ajuta foarte mult o sedință de consiliere numerologică de business.

Dacă locuiești într-un spațiu, cumpărat sau închiriat, nu te grăbi să crezi că totul e întâmplător. Există motive pentru care ai ajuns acolo și in evoluția ta aceasta experiență de a locui acolo are mare relevanță.

Locul unde trăiți reprezintă tocmai acea forță energetică care exercită asupra voastră o influență absolut exactă și care determina și conduce spre o anumită dezvoltare în viață, spre anumite evenimente fericite sau nu. Această energie că și cum va acordează pe voi și va împinge spre anumite acțiuni, tendințe, sentimente, gânduri.

Anatol Basarab

Numerele de case sau apartamente pot fi formate dintr-o singură cifra, două sau trei. Pentru a descoperi vibrația generală a casei, însumăm cifrele până ajungem la o singură cifră. De exemplu: un apartament cu numărul 27, va avea vibrația generală 9 (2+7=9); o casă cu numărul 348, va avea vibrația generală 6 (3+4+8=15, 1+5=6),

Dacă dupa cifre iti apar si litere, poti transforma literele in cifre conform tabelului de mai jos. Exemplu: o casa cu numarul 21C, va avea vibratia generala 6 (2+1+3 (C)=6)

Această vibrație explică direcția evenimentelor generale în acest spațiu. Dacă analizăm fiecare cifra, exemplu la un apartament 221, vom înțelege ce aduce în viața celor care locuiesc, cu impact asupra corpului, a minții și a sufletului.

Această analiză se poate realiza într-o ședința personalizată. De asemenea, intr-o analiza detaliata se va interpreta data ta de nastere, cifra destinului, numarul blocului, strazii, sectorul, orasul, tara.

Vibrația generală 1

În casa/apartamentul cu vibratia 1 vom gasi o energie puternică, chiar energia centrului Universului. Cand ne gandim la cei care locuiesc în casa cu numărul unu simtim că acolo există un lider, locuiesc niște persoane puternice, chiar niște șefi. In această casă vin oamenii să ceară sfaturi, să ceară sprijin sau chiar o cană de apă. 1 este unic, este un om hotarat, este o valoare. Daca locuiesti intr-o astfel de casa, te vei simți puternic si simti ca ai curaj sa-ti pui ideile in practica si vei putea face asta cu succes imediat ce te armonizezi cu spațiul. Acesta spatiu își dorește oameni care pot fi lideri, care nu sunt fricoși, au verticalitate, nu sunt persoane introvertite.

De multe ori persoanele care locuiesc intr-un astfel de loc sunt percepute egoiste, individualiste, pare ca isi vad doar propriul interes si se interiorizeaza.


Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi? Aceste materiale gratuite te pot ajuta


E greu sa te relaxezi in acest loc, poate doar fizic, pentru ca in mintea ta sunt mereu ganduri si idei. E un spatiu potrivit sa fie sediu de firma, mai ales daca ai o afacere unica si vrei sa ajungi lider de piata. Poti demara actiuni riscante, ai toate sansele sa ajungi la succes.

Forța acestui loc este energia SOARELUI, capul familiei trebuie să fie un bărbat, astfel vor fi certuri și multe tensiuni. Acest spațiu vrea un bărbat puternic, hotărât, activ, care misca lucrurile si are initiativa, fără agresivitate.

Problemele pot apărea din motive legate de FOC, ceva care ia foc, explozii și orice accident cu obiecte ascutite.

Vibrația generală 2

Casa cu vibratia 2 este cumva "Casa femeii" sau "Casa mamei". E necesar ca cei care locuiesc intr-un astfel de spatiu să fie sociabili, să fie o companie plăcută. Vor atrage oameni care vin ca la psiholog, vor să își plângă suferința.

Pentru cei care locuiesc intr-o astfel de casa e important sa aiba un echilibru emotional, energia casei va amplifica orice stare avem. Ajungi furios acasa, ti se amplifica furia si apar certuri. Daca ai o stare de veselie, toata casa e veselă.

Dominantă este energia feminină, fiind o casă a mamei trebuie să fie "frumoasă ca Luna" și dacă cei care o locuiesc sunt persoane armonioase, sensibile, se vor simti foarte bine. Este o casă in care iubirea trebuie respectata sau vor aparea contradictii, aici se amplifica sentimentele si energia sexuala.

In acest loc e necesar să locuiască niște oameni încrezători, sfătuitori, foarte diplomați si intotdeauna să se raporteze corect față de ceilalți.

2 este legat de comunitate, de parteneriate, de activitati facute impreuna.

2 este recomandat să fie numărul apartamentului în care tinerii căsătoriți își petrec noaptea nunții sau luna de miere.

Pericolul va veni de la orice probleme legate de apă( inundatii) și mai ales când cei care locuiesc nu se armonizează cu acest spațiu, nu sunt flexibil,nu sunt blânzi, nu dezvoltă relații frumoase.

Vibrația generală 3

Acesta este un spațiu potrivit pentru tânăra generație, unde tinerii pot fi lăsați singuri pentru a se dezvolta, pentru a învăța, pentru a studia.

Nu e un loc în care să te plictisești, permanent ceva se întâmplă, avem dezordine, nu putem construi ceva stabil, totul in viata noastră este destul de împrăștiat, ca și AERUL.

E important să fie evitate excesele, impulsivitatea și nepriceperea. Acest spațiu e foarte potrivit la nivel profesional, un mic laborator în care tu ai nevoie să te dezvolți ca abilitati si talente. Dacă vrei să fii foarte stabil si practic, nu te vei simți bine in acest spatiu. Aici îți vin mereu informații noi, primesti noi perspective, e o casă care vrea evolutie, te provoacă să te dezvolti, să cercetezi noi domenii, sa te misti permanent. Am cunoscut o persoană care la 3 luni dupa ce s-a mutat intr-un astfel de apartament s-a inscris la a treia facultate, desi avea peste 45 de ani, intrebandu-o de ce a facut asta, a raspuns ca simtea extrem de intens nevoia să mai studieze inca un domeniu.

Exercitiile fizice iti vor aduce si forta spirituala si intelectuala, nu doar o conditie fizică buna.

La apartamentul cu vibratia 3 de multe ori se intampla lucruri ciudate, se aud zgomote, bubuituri, e parca o agitatie continuă.

Problemele in acest spatiu sunt arătate de mirosuri neplăcute, care denotă calitatea vieții oamenilor care trăiesc acolo. De asemenea un miros placut, "aer curat" este semn de bucurie, creativitate, implinire si succes.

Vibrația generală 4

Casa cu numărul 4 pare un "câmp de muncă", este un bun atelier.Tot timpul ai ceva de făcut acasă. Vrei mereu să schimbi ceva, să muți mobilierul, să mai gospodărești ceva.

E locul ideal pentru a lucra de acasă! Are energie pentru muncă și după te poti odihni cu adevarat. Periodic vrei să schimbi ceva, să muți, nu te multumesti cu a face curatenie impecabila si a pune totul intr-o ordine desavarsita. Nu te poți relaxa usor.

Dacă în această casă apare vreun scandal e ca și cum se cutremura pământul.

Locatarii acestei case trebuie să fie oameni de nădejde, buni meșteșugari, nu pot locui persoane neseriose, dornice de riscuri si speculă, vor fi izgonite foarte repede. Cel mai potrivit in aceasta casă este să îți vezi de ale tale, să fii rezistent și vei atrage oameni ca tine .

Permite dobandirea succesului pe sfera intelectuala, favorizează intalniri si discutii de dezvoltare, călătorii si afaceri.

Daca esti intr-un moment al vietii in care nu ai incredere in fortele proprii, esti dezorientat, lipsit de ajutor si protectie, mutarea intr-o casă cu vibratia generală 4 te va ajuta sa vezi lucrurile mai pragmatic si totul se aseaza in jurul tau.

La 4, gospodina este "regina casei", vei simti cand mergi in vizita ca acolo locuieste o familie stabila, practica, cu traditii.

Vibrația generală 5

La 5 vorbim de un spațiu cu o vibrație de libertate, deschidere catre nou, este locul cel mai bârfit de vecini, atrage oameni nonconformiști, fără inhibiții, chiar extravaganți. Este un loc potrivit pentru socializare, de petrecere, oamenii cu aceleași interese se atrag.

Predispune la pofte carnale, dependențe, riscuri. Persoanele care aveau nevoie de pasiune în viața lor sunt atrase intr-o astfel de casă. In momentul în care se mută în această casă, simt ca au o viață fără restricții, cu mult entuziasm și multe idei noi, apar multe schimbări, isi pot recăpăta imaginea de sine puternică. Atentie la nervozitate si riscuri extreme, pe orice plan. Dacă vrei sa duci o viata simpla, fara experiente noi, eviti aventura si schimbarea in viata cotidiana, acest spatiu iti va aduce neplaceri. Evită mai bine "zona de confort".

Te împinge să călătorești, să incerci lucruri noi, locuri si oameni noi, să socializezi. Daca stilul tău de viață e diferit de al casei, usor, iti apare depresia. Te vrea optimist si plin de viata, nu te lasa afundat in probleme ale trecutului.

Cand esti obosit si epuizat, poti avea excese de furie, explozii negative de emotionalitate.


Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi? Aceste materiale gratuite te pot ajuta


Un spatiu bun pentru "brainstorming" daca este sediu de birou, aici fiecare poate sa-si aducă propria creativitate si din toate ideile va lua nastere ceva spectaculos.

Nu este un loc in care sa te plistisesti prea usor. La nivel de atractie personala, vei observa o crestere mare, mai ales atractia sexuală si dorinta de noi experiente erotice.

E un loc bun daca te consideri "luptator" si vrei neaparat să invingi, sa ajungi la un rezultat care iti aduce libertatea.

Atentie la tot ce tine de FOC, pericolele de aici apar. (tigara aprinsa, aparate electronice, etc).

Vibrația generală 6

La apartamentul/casa cu numărul 6 vorbim de un loc al familiei, al armoniei, al căminului. Cu cât e mai mare familia, cu atat viața e mai frumoasă. Fiecare membru al familiei doreste ceva anume, membrii au pretenții unii de la alții si dacă sunt nerespectate pot aparea conflicte. Dacă nu respecți noțiunea de familie, chiar dacă ești în vizită, nu te vei simți bine in această casa. Ceva se va întâmpla, noțiunea de uniune e foarte valoroasă, casa nu suportă să glumești pe seama familiei, a prieteniei si a valorilor, să nu îți bați niciodată joc de valorile familiei.

Acest numar este potrivit pentru persoanele cărora le place confortul familial, isi iubesc sotiile/sotii, copiii si animalele.

Daca persoanele care locuiesc aici au o alimentatie ratională se vor bucura de sănătate fizică foarte bună. Activitatea profesionala a persoanelor atrase de vibratia generală 6 este legată de frumos si estetic si persoane care isi desfasoară munca cu multă responsabilitate si grijă fată de ceilalti.

Forța 6 împinge a se păstra familia, relația de cuplu, chiar dacă cei doi parteneri nu se mai inteleg bine. Apare speranta că in acel cuplu lucrurile se vor redresa, chiar daca au aparut probleme grave, chiar agresiune. Le este foarte greu sa se despartă. Insa daca relatia nu evoluează, nu se consolideaza, apare ruptura.

Dacă lucrezi de acasă și vin clienți neprietenoși in acest spațiu vor apărea neplăceri, nu se vor simți bine.

Acest spatiu este supravegheat de stihia APEI, asa ca mare atentie la orice tine de apă.

Vibrația generală 7

Spatiul guvernat de 7 are o vibrație care atrage oamenii cărora le place singurătatea sau poate sunt într-un moment al vieții în care au nevoie de introspecție, vor sa-si analizeze trecutul si experientele avute, au nevoia de a se regăsi, de a se reconecta. E foarte bun pentru un burlac, persoană necăsătorită sau văduv. Acest spatiu ii ghidează către o cunoastere profundă a vietii, vor putea ajunge la înțelepciune, e un loc în care să stai pe gânduri, să meditezi, să cauți propriul adevăr. E un loc bun pentru studiu si dezvoltarea unor proiecte cu viziune. Ti se poate dezvolta intuitia si conexiunea cu Divinitatea.

Ceilalți te pot pricepe ciudat, de neinteles, e un spațiu invidios, nu te lasă să ieși prea des în lume. Te ghidează catre armonia interioara, chiar daca asta inseamnă sa elimini ceva din exterior. E un loc bun pentru a incepe ceva, pentru un nou inceput.

Aerisiti locul cat mai des posibil. Este supravegheat de 2 stihii in acelasi timp: Aer si Apa. Pericolele de aici pot apărea.

Mare atentie la deciziile pe care le iei si la excese de orice fel, acest loc vrea o persoană care tinde catre perfectiune si este ratională.

Vibrația generală 8

Stim despre 8 ca este cifra puterii si un loc cu vibratia 8 îi va atrage pe cei care au nevoie să se oprească la cele deja atinse, cei care au nevoie să aibă măsură in viata lor.

Este primitor dacă te gândești și la binele altora, fă ceea ce faci gândind și la binele celorlalti, la impactul in lume. 8-ul este justițiar si te verifică dacă ai manifestat corect puterea pe care ai dobandit-o. Te învață să manifești puterea în lume corect, vrea să îți dezvolți toate talentele și să te bucuri de evoluția ta personală, nu doar să te preocupi la nivel material, financiar.

Mare atentie la a face lucrurile corect, moral si legal. Pedeapsa vine foarte repede intr-un astfel de spatiu, care va atrage justitia dupa tine.

Acest loc te ajuta sa dobandesti relatii cu persoane care au o pozitie sociala influentă, te propulseaza catre un anumit ritm al evenimentelor importante si catre un mediu select, catre notorietate sociala.

8-ul ofera o super-putere a mintii, a gandului care poate controla toate procesele interioare a organismului si permite fie să activati toate resursele fizice si spirituale, fie să aduceti corpul in stare totala de liniste si relaxare.

Anatol Basarab

Este bine sa aveti cat mai multe flori in pămant si sa ingrijiti de ele.

Vibrația generală 9

Acest loc iti va cere permanent să treci la alt nivel de dezvoltare, e o treaptă către un alt nivel de conștiință, de dezvoltare personală.

Nu poti sta mult timp in rutina si obiceiuri, te obligă să te transformi, să ieși din rutină și din obiceiurile tale care nu servesc scopului tau personal.

Este bun pentru idealisti și romantici. E un loc potrivit dacă vrei să inventezi ceva, să aduci ceva nou în viața ta și a celorlalți. Te va înflăcăra să faci ceva nou, sa aduci o transformare, să îți ridici standardele, să ajuți, să ghidezi prin ceea ce tu cunosti.

Este un loc unde vei culege roadele efortului depus in trecut, aici se amplifica iubirea si compasiunea pentru oameni si omenire.

Locul ideal pentru a trai ultima etapa a vietii - bătranetea.

Acest loc cere altruism si daruire, este guvernat de stihia Foc, insă nu le duce la extrem, pana vei uita de propria ta viata. Ajuta sa faceti acte de caritate, va protejati de intamplari negative. Atentie la tot ce poate declansa focul.

Fiecare spatiu in care iti petreci timpul are un impact asupra ta, asa ca poti obtine o analiza profunda inainte de a te muta, a-ti face un sediu de firma sau a cumpara o locuinta.

Pentru o afacere sunt mai potrivite sediile cu numar impar: 1, 3, 5, 7, 9.

* Sursa de inspiratie: "Numerologia in viata fiecaruia" - Anatol Basarab

Nu exista intamplari atat de nefericite din care oamenii priceputi sa nu traga vreun folos, nici atat de fericite, pe care cei nepriceputi sa nu le poata intoarce in dauna lor.

La Rochefoucauld

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

56
De la dramă la viața mult visată, prin NUMEROLOGIE
Ce să nu spui niciodată în relația de cuplu, în fu...

Postari Asemanatoare

 
Comentarii (0)
În acest moment, articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!
Lasă un comentariu.
Postezi ca Vizitator
×
Trending
No GIFs found...
No Stickers found...
Suggested Locations

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image
Solutionarea Online a Litigiilor
Solutionarea alternativa a litigiilor