Ce schimbări apar la femei după ce nasc, în funcție de vibrația interioară

Ce schimbări apar la femei după ce nasc, în funcție de vibrația interioară

În ediția din 16 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, am vorbit despre tendințele care apar la femei după ce nasc, în funcție de vibrația interioară.

O femeie, imediat după ce naște, se confruntă cu diferite stări emoționale și schimbări fizice. Aceste caracteristici sunt prezente la o femeie și înainte de a naște, dar ele se amplifică atunci când intră în rolul de mame.

Rolul de mama le face pe unele femei să își ducă la extreme unele reacții, dar cel mai important este să afle din timp cum se manifestă aceste stări pentru a putea să evităm eventualele conflicte. Prin numerologie putem afla exact la ce stări sunt predispose unele mămici după ce nasc, în funcție de vibrația interioară.

Ce schimbări apar pentru femei după ce devin mame

Aceste mămici își doresc să se descurce singure cu tot. Își pun în spate această povară, presiune, spunând că doar ele pot și doar ele reușesc să facă lucrurile cel mai bine. Din această cauză, ele îi pot exclude pe cei din jur care vor să ajute, cum ar fi tații copiilor.
Persoanele cu acest tip de vibrație interioară sunt mai sensibile, trăiesc totul prin intermediul emoțiilor. Ele simt că fricile lor se amplifică atunci când devin mame. De asemenea, și emoțiile de amplifică foarte mult și aceste mămici au nevoie de sprijin. Ele pot deveni agresive când vine vorba de siguranța copilului.
Femeile care au vibrația interioară 3 sunt foarte creative, dar au tendința de a fi mai împrăștiate. Ele vor încerca să facă de toate și nu se vor putea relaxa. Aceste mămici nu își dau voie să se plictisească.
Aceste femei sunt foarte disciplinate și muncitoare. Ele prefer ideea de a avea un program, să aibă o rutină, să știe clar ce se întâmplă într-o zi. Copilul vine cu foarte multe schimbări și suferă foarte mult dacă nu reușesc să stabilească un program sigur.
Mămicile cu vibrația interioară 5 se tem că își pierd libertatea. Prin urmare, dacă vrem să le ajutăm, ar fi bine să le sunăm sau să le vizităm mai des. Ele au nevoie de prieteni și familie pentru a socializa.
Femeile cu vibrația interioară 6 își intră imediat în rolul de mame și se simt ca peștele în apă. Ele sunt foarte protectoare și își ocrotesc copiii, dar la unele aceste griji pot atinge cote maxime. De aceea, se pot îmbolnăvi din cauza grijilor.
Aceste femei au tendința de a deveni mame perfecte. Este mult mai important să fie atente la nevoile de zi cu zi ale copilului. Ele investesc în cele mai scumpe produse pentru bebelușii lor.
Mamele cu această vibrație interioară au un spirit de sacrificiu, sunt femei cu un simț de datorie foarte mare pentru cei dragi și familie. Fără să își dea seama, ele renunță la plăcerile lor personale, se anulează.
Aceste femei își doresc foarte mult să evolueze și vor căuta să aibă și copilul lor o evoluție extraordinară și vor insista pe educație. Uneori acest lucru poate fi o presiune prea mare.

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

35
"Acum gestionez totul mult mai ușor" - interviu cu...
Cu ce mă ajută numerologia în relații?

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image