Ce să nu spui niciodată partenerului, în funcție de ziua de naștere

Ce să nu spui niciodată partenerului, în funcție de ziua de naștere

În ediția din 28 iulie 2021, de la Super Neatza, am vorbit despre cât de importante sunt cuvintele pe care le adresăm partenerului sau partenerei, atunci când suntem într-o relație si ce să nu spunem niciodată partenerului, în funcție de ziua de naștere. 

Cuvintele pot fi folosite pentru a îndulci sau ameliora o situație sau uneori acestea pot fi mai dureroase decât faptele. Atunci când suntem într-o relație de mai mult timp, toleranța și răbdarea scad și atunci trebuie să ne alegem cuvintele cu atenție. Dacă unul dinrte parteneri folosește unele cuvinte la care celălat e sensibil, e posibil ca acest lucru să strice definitv relația.

Iată ce să nu îi spui partenerului, în funcție de vibrația interioară.

Îți cunoști vibrația interioară, nu?

Vibrația interioară este cea mai importantă vibrație a unui om. Ne spune imediat care sunt primele instincte ale unei persoane, primele abilități native și primele frici. Se calculează ușor, însumând cifrele din data de naștere (ziua în care te-ai născut) până obținem un număr format dintr-o singură cifră, de la 1 la 9. Așadar, cineva născut pe data de 16 are vibrația interioară 7 (6+1=7), iar cineva născut pe data de 29 are vibrația interioară 2 (2+9=11; 1+1=2).

Ce să nu îi spui partenerului de viață, în funcție de vibrația interioară

Pentru cei născuți pe 1, 10, 19, 28 vibrația interioară e 1. Dacă partenerul are vibrația interioară 1, atunci nu îi spunem niciodată "Ești la fel ca ceilalți". Nu este indicat să îl comparăm cu altcineva pentru că în acel moment îi va scădea stima de sine.
Cei născuți pe 2, 11, 20, 29 au vibrația interioară 2. Trebuie să fim atenți la latura lor emoțională. Chiar dacă e vorba de bărbați, și ei pot fi foarte senibili și atunci nu le vom zice niciodată "Nu mă interesează ce simți". De asemenea, trebuie să îl ascultăm pe partener și să avem răbdare.
Persoanele născute pe 3, 12, 21, 30 au vibrația interioară 3. Acestora nu le zicem niciodată "Te interesează doar prietenii tăi!". Chiar dacă cercul lor de prieteni este important, ar fi bine să nu îi reproșăm acest lucru pentru că e o persoană sociabilă.
Cei cu data nașterii 4, 13, 22, 31 au vibrația interioară 4. Ei sunt oameni foarte muncitori. Un astfel de bărbat va dori foarte mult să realizeze ceva. Ar fi bine să nu îi reproșăm niciodată că nu face mare lucru pentru că se va ataca. Trebuie să îl felicităm pentru reușite.
Persoanele născute pe 5, 14, 23 au vibrația interioară 5. Pentru ei este important libertatea și de aceea nu ar trebui să îi spui partenerului "Îți ajunge cu libertatea!". Dacă aude asta, se va simți sufocat.
Cei născuți pe 6, 15, 24 au vibrația interioară 6. Bărbații sunt foarte protectori și grijulii mai ales cu femeia din viața lor. Unui astfel de bărbat, o femeie nu poate să îi spună că nu vrea să î idea raportul, pentru că e treaba ei ce face pentru că el îl interesează doar să o protejeze pe iubita lui, nu neapărat să o controleze.
Persoanele născute pe 7, 16, 25 au vibrația interioară 7. Acești oameni sunt foarte analitici și sunt în general oameni cu viziune. Nu ar trebui să le spunem niciodată "Degeaba te crezi mai deștept" pentru că va suferi foarte tare. O astfel de persoană oricum nu vorbește dacă nu se pricepe la un subiect.
Cei născuți pe 8, 17, 26 au vibrația interioară 8. Aceștia sunt oamenii care vor să facă cât mai multe lucruri. De aceea, ar fi bine să nu le zicem niciodată "Nu te interesează de nimeni". De regulă, sunt preocupați de bunăstarea lor materială, iar acesta e un lucru bun. Dacă le reproșăm asta, poate deveni răzbunător.
Pentru persoanele născute pe 9, 18, 27 vibrația interioară este 9. Nu este indicat să le spunem că vor sta singuri și izolați pentru că se vor deprima.

Pentru informații detaliate, te invit să urmărești materialul video de mai jos:

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

15
Ce obiective ne propunem pentru 2023
5 tendințe care te împiedică să ai succes în relaț...

Postari Asemanatoare

 
Comentarii (0)
În acest moment, articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!
Lasă un comentariu.
Postezi ca Vizitator
×
Trending
No GIFs found...
No Stickers found...
Suggested Locations

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image
Solutionarea Online a Litigiilor
Solutionarea alternativa a litigiilor