Ce să nu spui niciodată în relația de cuplu, în funcție de data nașterii

Ce să nu spui niciodată în relația de cuplu, în funcție de data nașterii

În ediția din 8 decembrie 2021, de la Super Neatza, am vorbit despre ce nu ar trebui să-i spunem partenerului, în funcție de data nașterii sale.

Fiecare dintre noi are anumite tendințe și predispoziții de care nu suntem conștienți. Când devenim confortabili cu partenerii de viață, iese la iveală partea noastră naturală, tendințele de care nu suntem conștienți. Ele vor strica relația pentru că ne duc într-o formă de egoism foarte mare.

Ce nu trebuie să îi spunem niciodată partenerului, în funcție de vibrația interioară

Persoanele născute pe 1, 10, 19, 28. Aceste persoane își doresc să aibă mereu ultimul cuvânt, închizând o discuție într-un mod neplăcut. De acolo apar dezechilibre. Acest comportament trebuie evitat pentru că într-o relație contează părerile amândurora.

Persoanele născute pe 2, 11, 20 sau 29. Ei sunt mai emoționali, dependenți, cu frică de singurătate. Atunci ei zic, fără să își dea seama, că nu pot trăi fără partener. Ideal ar fi să evite această situație pentru că pun presiune pe celălalt.

Persoanele născute pe 3, 12, 21, 30. Aceste persoane sunt puțin mai împrăștiate, mint uneori și au o imaginație bogată. Când vine vorba de terminarea unor sarcini, aceștia nu duc la bun sfârșit un lucru la termen.

Persoanele născute pe 4, 13, 22, 31. Ei sunt riguroși și ordonați. Într-o ceartă, ar putea spune tranșant partenerului să plece dacă nu îi păstrează ordinea, indiferent de cât de bine le mergea în relație până în acel moment.

Persoanele născute pe 5, 14, 23. Aceste persoane au o mare probleme cu plictiseala pentru că le place aventura. Aceștia vor reproșa foarte ușor partenerului că e vina lui că s-a plictisit. În momentul respectiv, ei aruncă vina pe partener fără să fie el de vină.

Persoanele născute pe 6, 15, 24. Ei au o mare dorință de echilibru, de confort și atunci ei le vor spune partenerilor că dacă nu au parte de aceste lucruri pot pleca din viața lor. Nu este o expresie gândită, dar vine din interior.

Persoanele născute pe 7, 16, 25. Cei născuți pe aceste date sunt foarte pretențioase și au impresia că pierd timpul foarte ușor. Ei au tendința să le spună partenerilor că își pierd timpul cu ei și nu e un comportament demn de cineva care iubește. E posibil să spună asta doar la nervi.

Persoanele născute pe 8, 17, 26. Aceste persoane spun că au mereu dreptate și ei sunt cei care controlează totul, fără să le pese de ceea ce crede partenerul.

Persoanele născute pe 9, 18, 27. Aceștia sunt oamenii care investesc în ei. De obicei sunt peroane cu studii, care se preocupă de artă și vor să facă bine, dar au și o anumită aroganță pe care și-o exprimă spunând că ei sunt la un alt nivel față de partener. E foarte jignitor și îl face pe partener să se simtă marginalizat.

De cele mai multe ori, fără să ne dăm seama ne exprimăm așa. Dar într-o relație, ar trebui să vorbim de echipă, de parteneriat, de a comunica de la egal la egal.

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

23
Ce FRICI ai in functie de ziua nasterii?
Calculează-ți cifra destinului

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image