Ce poți face când nu mai ai energie...

Ce poți face când nu mai ai energie...

Cu toții avem momente sau zile în care ne simțim lipsiți de energie, dând vina pe motive ca: oboseală acumulată, un program prea încărcat, o alimentație necorespunzătoare, etc.

Sigur și acestea contribuie la pierderea energiei, însă mai sunt multe alte cauze nevăzute și imposibil de conștientizat fară cineva care să ne pună o "oglindă" obiectivă. Asta se întâmplă în sesiunile de numerologie.

Cum ne putem schimba starea?

În primul rând, este recomandat să fim atenți la noi și să ne dăm seama care este nivelul nostru de energie, imaginându-ne că avem o "baterie de energie internă".

La fel cum știm când să ne punem telefonul la încărcat, așa ar fi bine să ne cunoaștem și pe noi înșine și să nu ajungem fără energia necesară unei funcționări optime a organismului.

Care sunt efectele negative care pot apărea, daca nu îți recapeți energia, pe o perioadă lungă de timp?

 • te poți îmbolnăvi;
 • nu poți avea o relație frumoasă cu cei dragi;
 • vei avea rezultate slabe la locul de muncă, ceea ce poate duce la pierderea jobului;
 • nu vei primi aprecieri;
 • calitatea vieții va fi afectată pe toate planurile;
 • nu poti face schimbarile necesare pentru a avea succesul meritat.
Femeile, în special, au tendința să se ocupe foarte mult de nevoile celorlalți și să se neglijeze pe sine, încercând să dea 100% în toate rolurile pe care le au, cel de mamă, soție, angajată, etc. Însă, când rezervorul de energie este mai mereu gol, este dificil de a dărui cuiva din ceea ce nu ai, fapt pentru care, toată lumea are de pierdut pe termen lung.

Ce poți face pentru recăpătarea energiei?

Iată 10 recomandari:

 1. Fii atentă la "bateria ta internă" de-a lungul unei zile și identifică momentele în care îți scade vizibil nivelul de energie;
 2. Fă zilnic o listă cu ce ai de făcut în ziua respectivă, și selectează primele 3 activități, cu prioritatea cea mai mare și asigură-te că le faci pe acestea în prima parte a zilei. Ajuta la eficienta si productivitate.
 3. Dacă apare o situație tensionată, așteaptă câteva secunde sau minute înainte de a reacționa. Vei privi altfel lucrurile după o mică pauză și deconectare de la acea situație. Orice reacție negativă și intrarea in starea de "lupta", e consumatoare de energie;
 4. Nu încerca să forțezi pe nimeni să-ți asculte punctul de vedere sau să încerci să convingi pe cineva, de orice. Nu putem controla sau schimba pe nimeni;
 5. Alocă măcar 30 de minute pe zi, pentru reîncărcarea bateriei, prin diferite momente de răsfăț, cum ar fi: o plimbare în aer liber, discuții cu un om drag, meditație, citit, orice activitate care îți face plăcere;
 6. Petrece măcar 30 de minute pe zi cu cei dragi, în care să fii prezent/ă cu totul acolo, fară alte distrageri, mai bine 30 de minute în care să te conectezi cu adevărat cu cei dragi, decât ore întregi în care să fii cu mintea în altă parte;
 7. Acordă-ți măcar 5 minute pe zi, în care să visezi cu ochii deschiși la cum vrei să fii pe viitor, imaginează-te în cele mai mici detalii, și bucură-te de senzația pe care ți-o dă acel gând;
 8. O altă pierdere de energie o reprezintă efortul de a gândi mereu optimist și de a încerca să fii vesel și bine dispus mereu. Este în regulă să ai gânduri sau emoții schimbătoare, doar urmărește-le detașat, cum vin și trec. Nu te agăța de ele;
 9. Ca să trăiești liniștit, fă bine doar dacă ai fost rugat, nu încerca să rezolvi problemele tuturor, oamenii au nevoie de anumite experințe pe care le pot avea doar trecând prin acele situații, nu interveni decât dacă ți se cere ajutorul;
 10. Seara, înainte de somn, fă o curățare energetică/ emoțională, cum ar fi prin a face baie cu sare, a citi ceva relaxant sau a face un exercițiu de recunoștință pentru momentele frumoase de peste zi.

Despre numerologie și energie...

Există oameni care sunt mereu activi, mereu au ceva de făcut, nu au stare, consideră că dacă stau, e timp pierdut și practic prin acest dinamism, ei se încarcă cu energie.

Există în schimb și oameni mai pasivi, care se încarcă cu energie nefacând ceva neapărat, ci stând ei cu ei, sau admirând natura, sau diverse activități mai statice.

Nu este greșit nicium, suntem diferiți, și în asta constă frumusețea.

Din punct de vedere numerologic, numărul de cifre înscrise în fiecare căsuță din matrița energo-informațională, precum și cifrele lipsă, ne oferă indicii cu privire la calitățile omului.

Tot în matriță, regăsim principiul activ-pasiv, masculin-feminin, yin-yang.

Principiul activ, masculin sau yang

Îi corespund stihiile de foc și aer, și constă în cifrele 1, 3, 5, 7, 9. Oamenii cu mult FOC, au un potențial nativ mare, sunt hotărați și independenți în acțiunile ce țin de creativitate. Au potențialul de a-i înflăcăra și pe alții, tind să perfecționeze totul în jurul lor. Aceștia sunt orientați spre viitor și spiritualitate.

Oamenii cu mult AER în matriță, au un intelect schimbător, și o curiozitate ridicată de cunoaștere, de informații și comunicare. Aceștia trăiesc prin "gânduri zburătoare", imaginile din prezent sunt schimbate rapid și înlocuite cu altele noi.

Principiul pasiv, feminin sau yin

Îi corespund stihiile de apa și pamant, și îi corespund cifrele 2,4, 6, 8. Oamenii cu multe elemente de PAMANT în matrița, au tendința de a materializa rezultele concrete și de a-și transpune ideile în practică, însă putem zice că ei trăiesc mult în trecut.

Oamenii cu multe elemente de APA în matriță, sunt emoționali și senzitivi, faptele lor sunt conduse de intuiție. Aceștia trăiesc mai mult într-o lume a simțurilor cugetătoare.

Cu toții avem rezervorul nostru/ bateria de energie, însă avem nevoie de a ne cunoaște atât de bine, încât să știm când acest rezervor este gol și să acționam în consecință.

Descoperă-ți bateria internă prin intermediul numerologiei și cum o poți folosi în favoarea ta și în conformitate cu structura ta informațională.

Articol realizat de
Monica Negrea

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

12
Principele Nicolae un lider din naștere. Perspecti...
Cum ne comportăm cu partenerul de cuplu, în funcți...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image