Ce nu știm despre copilul nostru, în funcție de vibrația interioară

Ce nu știm despre copilul nostru, în funcție de vibrația interioară

În ediția din 23 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, am spus cum ne ajută vibrația interioară să ne cunoaștem mai bine copiii.

Fiecare dintre noi se naște cu un anumit spirit, fie că e de luptător sau de partener. Dacă nu ne cunoaștem spiritul, îl putem bloca, în special pentru copiii până în 7 ani. E foarte important ca fiecare părinte să își cunoască foarte bine copilul pentru a afla care îi sunt predispozițiile și tendințele.

Astfel, părinții își vor putea ajuta copiii să crească aceste abilități.

Îți cunoști vibrația interioară, nu?

Vibrația interioară este cea mai importantă vibrație a unui om. Ne spune imediat care sunt primele instincte ale unei persoane, primele abilități native și primele frici. Se calculează ușor, însumând cifrele din data de naștere (ziua în care te-ai născut) până obținem un număr format dintr-o singură cifră, de la 1 la 9. Așadar, cineva născut pe data de 17 are vibrația interioară 8 (7+1=8), iar cineva născut pe data de 29 are vibrația interioară 2 (2+9=11; 1+1=2).

Ce nu știi despre copilul tău în funcție de vibrația interioară

Copiii care au vibrația interioară 1 au acest spirit de a începe lucruri și de a porni pe căi nevăzute, de a se duce în necunoscut și de a fi pionieri. Părinții ar trebui să îi lase, chiar dacă aceștia vor vrea să facă mereu ceva nou.
Cei care au vibrația interioară 2 sunt cei care se vor simți mereu foarte bine în echipă. Lor le place să fie înconjurați de oameni. Ei au și frică de singurătate și ar trebui să fie lăsați să socializeze. Ei vor avea succes în lucrând în echipă.
Aceștia sunt copiii curioși, micii cercetători. Acest spirit îi ajută în viață să învețe multe lucruri și să se ducă în multe domenii. Într-un grup, aceștia sunt oamenii care găsesc mereu soluții și sunt cei mai creativi. Uneori se pot plictisi repede. Copiii pot strica lucruri doar pentru a descoperi cum funcționează.
Copiii cu această vibrație interioară au un spirit de constructor și vor să facă totul cu mâinile lor. Ei așa învață.
Cei cu vibrația interioară 5 au un spirit de aventură, de joacă, caută mai mult libertatea. Părinții trebuie să îi lase să se aventureze în experiențe riscante pentru că doar așa ei vor progresa. Când vor deveni adulți vor știi să abordeze lucrurile din mai multe perspective.
Acești copii au un spirit mare de protecție și se poartă de parcă ei devin părinții părinților lor. Uneori cei din jur ar putea crede că sunt sufocați. Cei mici pot deveni geloși dacă apare un nou membru al familiei.
Copiii cu vibrația interioară 7 sunt vizionari și chiar și la jocuri se descurcă extrem de bine.
Aceștia sunt niște mici luptători. Vor lupta mereu pentru dreptate și pentru justiție. Într-o echipă, el e cel pe care îl putem trimite în față când vrem să obținem ceva.
Micuții cu vibrația interioară 9 au un spirit umanitar și au foarte multă compansiune, se îngrijorează pentru cei din jur.

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

34
Cifra destinului 9
Cum îi ajutăm pe copii să-și urmeze destinul

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image