Ce ne enervează la cei din jur în funcție de data nașterii și vibrația interioară

Ce ne enervează la cei din jur în funcție de data nașterii și vibrația interioară

În ediția din 13 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, am spus ce ne enervează la cei din jur, în funcție de vibrația interioară.

Atunci când ne enervăm foarte des, nu ne dăm mereu seama care e tema ascunsă, care e sursa. Atunci când analizăm numerologic, ne putem da seama de intențiile unei persoane și cum ea acționează fără să conștientizeze. Pentru a afla mai multe, ne ghidăm după vibrația interioară.

Cei cu vibrația interioară 1 sunt tot timpul pe fugă, se grăbesc și apare și un egoism. Toate acestea îi fac pe cei din jur să se enerveze.
Persoanele născute pe 2, 11, 20 și 29 dau dovadă de multă sensibilitate. Ei se pot supăra din orice și nu acționează întotdeauna logic, luând decizii emoționale.

Cei care au vibrația interioară 3, născuți pe 3, 12, 21, 30, au tendința să mintă foarte mult, enervându-I astfel pe cei din jur. De asemenea, ei pot fi extrem de superficiali și dezordonați. Îți lasă mereu lucrurile împrăștiate peste tot.

Oamenii care au vibrația interioară 4 sunt extrem de muncitori încât uită se mai și relaxeze și distreze, iar acest lucru poate deveni enervant pentru cei din jur. Ei au un program foarte bine stabilit din care îi scoți cu greu. Sunt foarte rigizi.
Cei cu vibrația interioară 5, născuți pe 5, 14, 23, nu prea obișnuiesc să ia lucrurile în serios. Mai mult decât atât, nu sunt adepții respectării regulilor și batjocoresc tradițiile.
Persoanele născute pe 6, 15, 24 au vibrația interioară 6, iar de regulă ei îi enervează pe cei din jur pentru că îi sufocă cu o grijă ieșită din comun. De asemenea, un alt motiv de supărare este și zgârcenia lor pentru că aceștia se gândesc mereu la bani.
Cei cu vibrația interioară 7, născuți pe 7, 16, 25, sunt extrem de critici și cicălitori. Mai mult decât atât, aceștia obișnuiesc să îi trateze pe cei din jur cu superioritate.
Oamenii cu vibrația interioară 8, născuți pe 8, 17, 26 tind să controleze tot ce se întâmplă în jurul lor. Dacă lucrurile nu ies așa cum au planificat, sunt extrem de răzbunători.
Persoanele născute pe 9, 18, 27 au vibrația interioară 9 și îi tratează pe cei din jur cu superioritate, cu greu ajungi la nasul lor. Ei au impresia că le știu pe toate și îi enervează pe cei din jur.

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

14
5 tendințe care te împiedică să ai succes în relaț...
Ce schimbări aduce luna mai în funcție de cifra de...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image