Ce își doresc femeile, în funcție de vibrația interioară

Ce își doresc femeile, în funcție de vibrația interioară

În ediția din 11 mai 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, am răspuns la întrebarea care îi pune de multe ori pe domni în încurcătură... "Ce își doresc femeile?". Lucrurile se calculează destul de simplu, folosind vibrația interioară.

Îți cunoști vibrația interioară, nu?

Vibrația interioară este cea mai importantă vibrație a unui om. Ne spune imediat care sunt primele instincte ale unei persoane, primele abilități native și primele frici. Se calculează ușor, însumând cifrele din data de naștere (ziua în care te-ai născut) până obținem un număr format dintr-o singură cifră, de la 1 la 9. Așadar, cineva născut pe data de 16 are vibrația interioară 7 (6+1=7), iar cineva născut pe data de 29 are vibrația interioară 2 (2+9=11; 1+1=2).

Ce își doresc femeile în funcție de vibrația interioară

Femeile care au această vibrație interioară vor să aibă și ele un cuvânt de spus. Acestea sunt născute pe 1, 10, 19, 28.
Ele sunt femei timide, care au nevoie să fie susținute. Aceste femei au nevoie de sprijinul bărbatului lor și vrea să audă mereu complimente. De regulă, ele au foarte multe îndoieli și pentru ele niciun compliment nu poate fi considerat prea mult.
Femeile cu vibrația interioară 3 sunt foarte curioase, sociabile și pun accent pe fericire. Dacă bărbații vor să le surprindă, trbeuie să le ofere diversitate și cadouri surprinzătoare.

Aceste femei pun mare preț pe stabilitate, răbdare și ideea de a construi un viitor împreună.

Femeile cu vibrația interioară 5 au foarte multă pasiune, se descurcă de obicei singure și pun mare preț pe independența lor.
Cele născute pe 6, 15, 24 își doresc o relație pe romantim. Ele își doresc o familie, un cămin, iar bărbații trebuie să știe cum să le ofere aceste lucruri. Aceste femei pun preț pe armonie și echilibru. Dacă primesc motive să devină geloase, ele se pot transforma în niște leoaice.
Ele sunt femeile care au nevoie de momentele lor de solitudine, de introspecție. Aceste femei își doresc ca acest lucruri să le fie respectate. Lor nu le place să fie sufocate.
Aceste femei își doresc să dețină controlul și să primească recunoaștere pentru ceea ce fac.

Femeile cu vibrația interioară 9, născute pe 8, 18 și 27, își doresc lux și opulență. Ele vor să aibă mereu lucruri de calitate și să experimenteze ceva ieșit din comun.

În concluzie, o femeie își dorește foarte multe lucruri, dar partea de parteneriat este importantă.

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

6
Când eșecul pare o rușine de familie...
Ce trebuie să știi despre partenerul tău de busine...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image