Ce își doresc bărbații de la persona iubită, în funcție de vibrația interioară

Ce își doresc bărbații de la persona iubită, în funcție de vibrația interioară

În ediția din 04 mai 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, am vorbit despre cum ne ajută vibrația interioară să ne cunoaștem mai bine partenerii. Astăzi femeile află mai multe despre cum să se poarte cu partenerii lor de cuplu și ce anume își doresc ei de la o relație în funcție de vibrația interioară.

Îți cunoști vibrația interioară, nu?

Vibrația interioară este cea mai importantă vibrație a unui om. Ne spune imediat care sunt primele instincte ale unei persoane, primele abilități native și primele frici. Se calculează ușor, însumând cifrele din data de naștere (ziua în care te-ai născut) până obținem un număr format dintr-o singură cifră, de la 1 la 9. Așadar, cineva născut pe data de 16 are vibrația interioară 7 (6+1=7), iar cineva născut pe data de 29 are vibrația interioară 2 (2+9=11; 1+1=2).

Ce își doresc bărbații în funcție de vibrația interioară

Toți bărbații vor respect, apreciere și validare din partea iubitelor lor, dar toți au particularitățile lor. O femeie îl poate răni foarte tare pe bărbatul de lângă ea dacă nu cunoaște aceste particularități.

Pentru acești bărbați e important ca femeia să le respecte independența. Acest lucru e valabil pentru cei născuți pe 1, 10, 19 sau 28. De asemenea, ei vor să dețină puterea de decizie. El are nevoie de propriul spațiu, de timpul lui, fără să îi fie sufocată identitatea.
Acestea sunt persoane care țin la ideea de echipă, în locul celei de independență. Ei se regăsesc mai mult în familie și în sânul căminului. Ei sunt bărbații care strigă după ajutor și nu vor niciodată să fie siguri. Femeia trebuie să știe asta și să nu îi rănească prin reproșuri. Acești bărbați au nevoie de blândețe și căldură.
Ei au nevoie de lucruri interesate pentru a-și menține entuziasmul. Acești bărbați sunt foarte creativi și au nevoie ca partenerele lor să facă cât mai multe lucruri diferite cu ei. Ei au nevoie să fie motivați de iubitele lor.
Bărbații cu această vibrație interioară sunt cei care își doresc stabilitate și nu vrea o femeie nehotărâtă. El vrea o femeie cu care să construiască o familie.
Cei cu această vibrație interioară nu dorește multe telefoane sau întrebări care să îi îngrădească libertatea. Bărbații cu vibrația 5 vor să nu fie sufocați.
Aceștia sunt foarte sensibili când vine vorba de bani. Partea financiară e foarte importantă pentru ei. Partenerele nu trebuie să le reproșeze nimic.
Bărbații care au această vibrație interioară vor să aibă lângă ei o femeie perfectă. Ea trebuie să fie un model de frumusețe, dar și de atitudine. Ei vor căuta mult până o vor găsi.
Acești bărbați au planuri și obiective clare, ei fiind cei care își doresc ca partenera lor să respecte obiectivele și să nu încerce să îi înfrâneze. Ei sunt oameni puternici.
Ei nu suportă să fie comparați și vor să fie văzuți așa cum sunt ei. Uneori acești bărbați sunt visători și idealiști.

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

19
De la dramă la viața mult visată, prin NUMEROLOGIE
Tu ai putea lua Oscarul ca Rami Malek?

Postari Asemanatoare

 
Comentarii (0)
În acest moment, articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!
Lasă un comentariu.
Postezi ca Vizitator
×
Trending
No GIFs found...
No Stickers found...
Suggested Locations

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image
Solutionarea Online a Litigiilor
Solutionarea alternativa a litigiilor