Ce FRICI ai in functie de ziua nasterii?

Ce FRICI ai in functie de ziua nasterii?

Nu știu dacă îți place acest subiect, am observat că oamenii fug în general de discuții sau momentele în care apar și aceste aspecte evidente în viața noastră: frica/ teama sau o formă de durere. Probabil ai remarcat câteva frici pe care le ai. Sper că nu fugi de ele sau le consideri vinovate pentru vreun eșec.

Ceea ce conștientizezi e mult mai ușor de gestionat. De exemplu o frică de apă, eviți contactul cu apă și ai scăpat. Însă provocarea apare când ai anumite frici, dar nu le conștientizezi, ele fiind bine ascunse în subconștient. Nu înseamnă că nu te impacteaza și nu acționezi diferit, doar că nu ți-ai dat seama de ce acționezi așa, de ce eviți experiențe faine, de ce nu riști, de ce pierzi... de ce... de ce...

Ceea ce NU cunoaștem despre noi, funcționează ca niște piedici invizibile. De aceea insist zilnic să iei în serios un proces de autocunoaștere, în care să-ți înțelegi mecanismele de funcționare, să vezi care este real "manualul tău de utilizare" și să obții ce vrei în viața ta. Tu ai capacitate de creație, fiecare om are, dar că unii nu știu să o folosească și nu-și dau la o parte piedicile "invizibile".

Cu ajutorul numerologiei și nu numai, am identificat foarte multe frici care mă țineau pe loc, nu mă simțeam liberă și îmi luau din energie. Vreau să-ți dau câteva exemple, pe baza interpretării numerologice a zilei tale de naștereÎn numerologie, identificăm rapid structura la naștere a unei persoane, pe toate planurile.

În acest articol, voi exemplifica acele frici care apar în vibrația interioară 1

Când omul se naște, el vine pe această lume într-o anumită zi. Ziua respectiva are anumite calități: temperatura, umiditate, lungime de undă, radiații solare, presiune atmosferică... Toate aceste calități ale zilei de naștere își pun amprenta lor asupra lumii interioare a omului.

Anatol Basarab

... de aici rezultă vibrația interioarăCu siguranță mai sunt și alte frici pe care le are o persoană, însă acestea le putem identifica într-o analiză numerologică mult mai complexa și profundă. Pentru a vedea care ne este vibrația interioară este necesar să facem suma cifrelor din ziua noastră de naștere. 

 Care sunt și cum se pot manifesta aceste frici ale noastre?

Pentru persoanele cu vibrația interioară 1 (născute pe 1, 10, 19, sau 28)

Aceste persoane sunt mereu active, mereu simt nevoia să inițieze ceva, să-și folosească talentele cât mai mult. Se confruntă cu frica de a fi ignorate, de a le fi ignorate ideile, acțiunile și a nu se putea exprima. Se tem că nu-și pot folosi talentele la potențialul maxim, mai ales în situațiile în care pot fi leaderi și pot să-și arate unicitatea.

În relație, vor tinde să demonstreze ceva mereu, să-și arate inițiativa si sa preia conducerea. Atenție, în relație e necesar să învețe să facă echipa și să aibă mai multă răbdare.

Daca ai vibratia 1, vezi doar perspectiva ta, de dragul relaților din viața ta cere tot timpul părerea celorlalți, îți poți largi perspectiva măcar, chiar dacă nu vei ține cont de ceea ce ei spun. Tu ești individualist, e greu să joci în echipa. Vezi lucrurile dintr-un singur unghi.

Nu-ți place autoritatea, e greu să-ți respecți șeful (dacă ai) și să accepți ordine din partea cuiva. Te consideri mult mai potrivit să conduci și e greu să te lași condus într-o echipa, preferi să domini tu situația. Ca și stil de conducere, te simți bine când ceilalți se tem de ține și îți respectă fiecare cuvânt.

Pentru persoanele cu vibrația interioară 2 (născute pe 2, 11, 20, sau 29)

Față de persoanele cu vibrația 1, persoanele au vibrația interioară 2 se simt foarte bine în echipa, în cuplu, în parteneriat. 2-ul susține și urmează acțiunea lui 1. Vine cu multă emoție și energie și are diplomația ca și abilitate nativă.

La nivel de frici se confruntă cu frica de necunoscut, de schimbare, de singurătate și de a greși. Sunt piedici puternice aceste frici dacă nu le observa și nu "negociaza" cu ele.

Da, te simți bine în relații, nu vrei singurătate, ai nevoie să-ți fie înțeleasă sensibilitatea, stai mult în cumpana până te decizi sau acționezi.

Confruntă-ți aceste frici, vezi de fapt ce lipsește în viața ta, care e sursa principala de nemulțumire. Dacă locuiești singur/singură în perioada pandemiei, îți poate fi foarte greu. Găsește pe cineva cu care să vorbești măcar telefonic zilnic si sa-ți exprimi stările emoționale.

Pentru persoanele cu vibrația interioară 3 (născute pe 3, 12, 21, sau 30)

Persoanele care au vibrația interioară 3 e clar că se vor teme de restricții pentru că 3 este un explorator, e curios, își dorește să învețe să vadă cât mai multe lucruri noi, din cât mai multe perspective. Este cel care se conectează ușor la alți oameni, la informațiim așa că frica de restricții poate fi foarte puternică și mai ales frica de a nu avea acces la cunoaștere. Îi este frică de a nu putea socializa și a se dezvolta. Persoanele cu vibrația interioară 3 au capacitatea de a învața rapid, de a se conecta la informație și oameni noi. Apare nevoia puternică de a fi în contact cu NOUL.

Ai o imaginație foarte bogată și te poți dezvolta profesional în orice domeniu în care e nevoie de creativitate și ai posibilitatea ca activitatea zilnică să nu fie statică. Te sufoci într-un birou, este ideal pentru tine să te miști, să ai activități diverse, să poți sta în contact cu cât mai mulți oameni, să te miști dintr-un loc într-altul.

Optimismul tău e molipsitor și îți e ușor să socializezi, să intri în vorba cu persoane noi și ele să se simtă bine în preajma ta, ai un farmec aparte. Atenție doar că din prea mult optimism și imaginație să nu vezi corect realitatea. Stai din când în când și privește cu pragmatism tot ce e în jurul tău, toate planurile pe care le ai și ajustează puțin, astfel încât să nu te autosabotezi.

Pentru persoanele cu vibrația interioară 4 (născute pe 4, 13, 22, sau 31)

La persoanele cu vibrație interioară 4 vorbim de frică de schimbări majore și de pierdere. Aceste persoane sunt foarte concentrate și practice în ceea ce fac. Au valori realiste în viață, din păcate uneori destul de rigide, precaute și chiar au o viziune limitată asupra lucrurilor așa că nu își permit ușor să facă schimbări majore , să se joace în viața lor.

Au frică de depravare, fiind tradiționaliste.

Dacă chiar tu ai această vibrație, observă-te mai mult! Nu îți aduce prea multe beneficii pe termen lung să fii încăpățânat, să nu accepți să te adaptezi și să vezi și alte perspective. Trebuie să ieși din acel "pătrat" al tău, din acea ordine și rigurozitate și din procedurile și regulile pe care le ai.

Indiferent de cât de puternică simți frica de pierdere, nu te lăsa dominat , ai nevoie să aduci aventura, schimbarea în viața ta.

Îți place să stucturezi, să gestionezi, să aranjezi totul clar și ordonat. Chiar nu te poți apuca de treabă dacă e dezordine în jurul tău. Te bazezi pe reguli și proceduri și e important pe orice plan să ai claritate, dar învață să fii flexibil și open-mind.

Pentru persoanele cu vibrația interioară 5 (născute pe 5, 14, 23)

Persoanele cu vibrație interioară 5 sunt foarte diferite de cele cu vibrație interioară 4. Au frică de bătrânețe, au o frică foarte mare de a nu descoperi lumea, inclusiv o frică de plictiseală. Persoanele cu această vibrație se bucură când se plimbă, când călătoresc, când permanent cunosc oameni noi ,locuri noi și pot străluci.

Așa că da, se tem foarte mult că vor îmbătrâni și nu vor avea timp să descopere lumea, să cunoască frumusețea, să se joace, să se bucure de libertatea de a trăi la maxim. Unele persoane ajung la dependențe, mai ales activități cu risc mare. Își doresc să trăiască la maxim și e aproape imposibil să fie izolate în casă.

Vor găși activități online, dacă nu aveau, prin care socializează foarte mult sau ies în evidență.

În relații, nu-i poți pune la activități banale și fără "sare și piper", nu le lua libertatea de mișcare. Crează un context de "joacă", flirtează mult și mai multă creativitate nu ar strica. Mai ales în viața intimă. 5-ul este aventurier, îl înspăimântă ideea unui corp bătrân și neputincios.

Dacă chiar tu ai vibrația interioară 5, ți-ai dat seama că nu ai astâmpăr și nerăbdarea este la ordinea zilei, e greu pentru ceilalți să țină ritmul cu tine și să aibă o personalitate la fel de interesantă. Chiar se pot simți eclipsati și pe bună dreptate. În relații poți exagera ușor cu această dorința de a fi văzut și apreciat și intenționat să-i pui la pământ pe cei care îți pun în pericol acest rol.

Pentru persoanele cu vibrația interioară 6 (născute pe 6, 15, 24)

Persoanele cu vibrația interioară 6 se tem de lipsa resurselor, în special resurselor financiare și de lipsa dragostei. Sunt persoane foarte protectoare, foarte dedicate și grijulii în toate relațiile pe care le au. Sunt persoane foarte responsabile și care dăruiesc extrem de mult. Au frica că nu au suficiente resurse (chiar dacă nu le lipsește nimic și chiar au surplus) și nu au suficientă dragoste în viața lor. E destul greu pentru cei dragi să le demostreze sentimentele pe care le au. 

Evită cât de mult poți scenele de gelozie în cuplu, ai tendința să exagerezi din nimic.

Persoanele cu vibratia interioara 6 au capacitate de muncă, vor tinde să muncească foarte mult și parcă niciodată nu este suficient.

Observă-te mai mult, nu cumva te domină această frică și te autosabotezi? Ce îți doreșți este de fapt armonie și echilbru în familie, nu pică în capcană acumulării în exces.

Nu eșți ușor de prins! Ai un șarm aparte și o energie sexuală care te va ajută să observi multe oportunități, că un vânător, și să-ți asiguri bunăstarea financiară. 

Pentru persoanele cu vibrația interioară 7 (născute pe 7, 16, 25)

Dacă vibrația ta interioară este 7 este ideal să fii expert în ceea ce faci, ești însetat de cunoaștere, ai nevoia de a înțelege viața în profunzime, mai mult decât lumea materială și gândul de a trăi într-o lume superficială te poate speria. Dacă nu reușești să ajungi foarte bun în ceva te poate împietri frica de a nu atinge un standard înalt, fie în activitatea pe care o ai, fie în relația de cuplu, în viața ta pe mai multe planuri. Această frică te poate bloca. Poți analiza pe ce aspect din viața ta poți ajunge cu adevărat la performanță astfel încât să limitezi această frică.

Atenție la cât de multe critici ce nu-ți place. În relația de cuplu, îi poți îngreuna viața partenerului dacă permanent îi setezi așteptări și critici orice face.

Învață să ierți și să lași în viața ta cu adevărat înțelepciunea spirituală. Intuiția ta este puternică.

Atenție în relațiile cu cei din jur, pentru că nu accepți jumătăți de măsură, ai tendința să fii foarte dur și perfecționist. Fă un efort și acceptă-i așa cum sunt și apreciază efortul pe care îl fac!

Când îți lași suspiciozitatea să te domine, vei deveni neplăcut pentru cei dragi, mai ales în cuplu.

Îți place să vorbești despre lucruri ideale, nu e nimic rău în asta…important e să găsești partenerul potrivit pentru astfel de discuțîi. Nu te grăbi să te răzbuni dacă cineva ți-a greșit. Asta e tendința ta, să te răzbuni și să nu ierți.

Pentru persoanele cu vibrația interioară 8 (născute pe 8, 17, 26)

Dacă vibrația ta interioară este 8, observă aspectele asupra cărora nu deții controlul. Iți este frică să nu controlezi și să nu domini ceea ce este în exteriorul tău. Când vorbim de 8, vorbim de putere, îți dorești sa te simți puternic foarte mult, poate în plan financiar, poate social sau orice fel de putere și dacă nu o ai sau nu o ai la nivelul la care îți dorești, asta îți va aduce o frică de nereușită. Te poți supăra ușor și crede că ești nedreptățit sau să ceilalți nu te respectă la valoarea ta. Ești un leader dur, puternic și a nu reuși nu este de acceptat pentru tine. Vezi cât de multă presiune pui de fapt pe tine și pe cei dragi.

Poți aplica duritatea și strategia în plan profesional, dar acasă nu domina și încerca să controlezi. Chiar dacă o faci cu bună intenție, cu multă dăruire, îi poți îndepărta pe cei dragi si sa perceapă tiranie.

NU TE MAI JUDECA! Știu că nu o faci cu rea intenție, o faci crezând într-un simt al responsabilității și ești capabil de multe sacrificii pentru țelul tău.

Ai dorința de a ajuta, însă în felul tău, nu neapărat cum ți se cere, și asta le poate încalca liberul arbitru celorlalți. Nu te băga dacă nu ți se cere, nu te sacrifica dacă nu ți se cere, nu face planuri dacă nu ești la putere.

Crezi că totul este despre "a lupta". 8-ul reprezintă semnul infinitului, curge lin și are nevoie să echilibreze viața materială cu cea spirituală. De exemplu: dacă lupți să acumulezi bani, e foarte bine, însă alocă-ți timp și pentru sufletul tău, evoluția ta ca ființă, observă-i pe cei din jurul tău, conectează-te cu ceilalți oameni, cu natura, onorează și respectă spațiul în care te afli

Pentru persoanele cu vibrația interioară 9 (născute pe 9, 18, 27)

Dacă vibrația ta interioară este 9 observă în viața ta frica de a nu avea restricții. Restricții de orice fel, fie că vorbim de restricții în cuplu, în familie sau la nivel profesional. Pentru tine este o mare problema să simți o formă de restricție și chiar dacă nu ai în acest moment și te bucuri de libertate, de construirea unei vieți liniștite, doar gândul că ai putea avea în viitor vreo restrictie te îngrijorează.

Tu ai multă experiență, pur și simplu "știi că ști" și vrei să dăruiești, vrei să oferi cunoașterea ta. Îți e teamă că nu ai libertate de exprimare.

Cum te simți acum în relația de cuplu? La nivel profesional, ai loc să dăruiești liber, să-ți îndeplinești responsabilitatiile cum știi tu mai bine... sau permanent cineva te restricționează?

Ai și frica de a pierde controlul asupra propriilor emoții. E în regulă să dai frâu emoțiilor și să trăiești cu adevărat. Ai atât de multă compasiune pentru ceilalți, pentru tine ai măcar puțin?

Câte lucruri faci într-o zi pentru ceilalți și REAL nu ți se cere? Oare nu e necesar să-ți satisfaci prima dată nevoile tale?

Idealismul te poate acapara, mare atenție că activitatea de zi cu zi, sau proiectele pe care le inițiezi să fie adaptate realității și impulsivitatea să o poți ține sub control.

Nu lua decizii la impuls sau pe un ideal al tău, fără să verifici suficiente perspective și realitatea de zi cu zi!

Pe lângă acestea, mai sunt evident și alte frici. 

În analiza numerologică, le identificăm în vibrația exterioară, în cifra destinului si mai ales în matrița psiho-energo-informațională. Fiecare persoană este complexă, vine cu o soarta și un destin, și doar un proces continuu și asumat te poate ajuta să evoluezi, să simți libertate și liniște sufletească.

În perioada pandemiei, evident că pentru multe persoane au apărut și alte frici:

  • de virus, de COVID-19, dusă la extrem este frica de moarte, Se vede în majoritatea comportamentelor la oameni; cumpăratul excesiv al alimentelor, grabă de a apuca, de a avea provizii, distanțarea socială etc.
  • Frica de a pierde locul de muncă - privind ce se întâmplă pe plan economic și discuțiile despre criză financiară, ne alimentează cu multă spaima.
  • Frică de viitor sau cunoscută în popor că "frica zilei de mâine", este o anxietate care poate varia ca intensitate, de la ușoare emoții, până la anxietate generalizată și poate tulbura și strica pacea, liniștea, poate alunga mulţumirea, ne poate deposeda, de ceea ce avem azi și mai ales ne poate îmbolnăvi fizic, psihic și mental.
  • Frică de schimbare (nu doar pentru persoanele cu vibrația interioară 2). Privind situația actuală, este clar că va fi o schimbare totală, a tuturor, însă această frică pune stăpânire pe mulți oameni, mai ales cei care au un sistem emoțional dezechilibrat. Transformarea nu ne scuteşte pe niciunul dintre noi. Ea te ajută să evoluezi şi să înveţi cum să depăşeşți obstacolele, să te cunoșți și să-ți utilizezi toate abilitatiile, ieșind din păguboasă zona de confort.

Alocă-ți câteva minute și pune pe hârtie care sunt acele frici care te țin pe loc și nu te lasă să evoluezi. Analizează apoi situația reala și ajustează. E posibil să nu poți face asta fară ajutor. Te ghidez cu drag, e necesar doar să ceri asta.

Sursa: 1.Cartea "Numerologia în viata fiecăruia", Autor Anatol Basarab

Începe procesul tău de autocunoaștere selectând interpretările vibrațiilor interioare pe care le dorești

57
Totul despre data de 5 mai 2020, din punct de vede...
Semnificația numelui și numerologia

Postari Asemanatoare

 
Comentarii (0)
În acest moment, articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!
Lasă un comentariu.
Postezi ca Vizitator
×
Trending
No GIFs found...
No Stickers found...
Suggested Locations

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image
Solutionarea Online a Litigiilor
Solutionarea alternativa a litigiilor