Ce fel de parteneri sunteți în cuplu, în funcție de cifra destinului a cuplului

ce-fel-de-parteneri-sunteti-in-cuplu-in-functie-de-cifra-destinului-a-cuplului

În ediția din 23 martie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, am spus când este momentul să facem schimbări în viață, în funcție de vârstă. Am vorbit despre emoțiile intense și fricile care nu ne lasă să avem relații de cuplu fericite în 2022. Apar certuri din nimic și vibrația feminină, care e predominantă, face emoțiile să fie și mai puternice.

Lipsa de răbdare și de toleranță duc la apariția unor conflicte în relații. Pentru a putea vorbi despre schimbările care apar în relația de cuplu, trebuie să folosim cifra destinului

Cum se calculează cifra destinului?
Cifra destinului ne ghidează în acțiunile de zi cu zi. Se calculează ușor, însumând toate numerele din data de naștere până obținem o singură cifră, de la 1 la 9. Exemplu calcul: Data de naștere 14.7.1990, 1+4+7+1+9+9+0=31, 3+1=31, 3+1=4=> cifra destinului 4. - Află interpretarea cifrei tale de destin

Într-o relație sunt foarte multe elemente care duc către compatibilitate și complementaritate. Toate acestea duc la o bună funcționare a lucrurilor într-o relație. Împreună cei doi parteneri trebuie să facă o echipă.

Cifra de destin a cuplului și destinul partenerilor

Cuplu cu cifra de destin 1

Acest cuplu este unul foarte dinamic. Cei doi vor avea multe idei și vor iniția multe proiecte împreună. De asemenea, acest gen de cuplu stârnește competiția în jur.

Cuplu cu cifra de destin 2

Acest cuplu este unul foarte magnetic, care atrage. În acest cuplu se regăsește mai multă senzualitate. Cei doi parteneri formează cu adevărat o echipă. Cei doi parteneri pot fi uneori răutăcioși și pot crea unele tensiuni, dar până la urmă se armonizează.

Cuplu cu cifra de destin 3

Acest cuplu este unul prietenos. Partenerii sunt joviali, veseli, nu caută soluții și nu se stresează sau victimizează. Cu toate acestea, ei pot fi superficiali și e posibil să nu reușească să construiască ceva solid.

Cuplu cu cifra de destin 4

Cuplul cu această cifră de destin este unul stabil, ei sunt oameni care chiar fac casă împreună. Ei sunt riguroși, statornici și respect regulile.

Dacă dorești să afli interpretarea cifrei tale de destin, te invit să accesezi secțiunea SHOP, loc în care am pregătit pentru tine cursuri, ateliere, webinarii gratuite, materiale gratuite, interpretări pentru cifra destinului & vibrația interioară și multe altele - Află interpretarea cifrei tale de destin

Cuplu cu cifra de destin 5

Acest cuplu este unul aventurier. Partenerii vor mereu sp schimbe lucrurile și nu le lasă să fie așa cum sunt. Ei vor să călătorească foarte mult, dar nu prea construiesc.

Cuplu cu cifra de destin 6

Cuplul cu cifra de destin 6 poate întemeia o familie.

Cuplu cu cifra de destin 7

Partenerii ies din zona de confort. Ei sunt înțelepți, dar aroganți.

Cuplu cu cifra de destin 8

Acest cuplu e format din oameni puternici, care construiesc împreună. Când apar, sunt foarte ușor de observat. Ei au obiective mari, inclusiv să facă bani împreună.

Cuplu cu cifra de destin 9

Partenerii sunt visători și tind către o viață ideală. Nu se concentrează pe lucrurile practice și se rup ușor de realitate.

 Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

21
5 tendințe care te împiedică să ai succes în relaț...
Ce schimbări aduce luna mai în funcție de cifra de...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image