Ce calități avem, în funcție de anul nașterii

Ce calități avem, în funcție de anul nașterii

În ediția din 16 martie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, am vorbit despre planurile și tendințele pe care le avem, în funcție de anul nașterii.

Există multe asemănări între persoane născute în generații diferite, într-o familie, în funcție de data nașterii. Analizând dinamica unei familii, ne putem da seama și de unde apar conflictele într-o familie.

Ce calități avem, în funcție de data nașterii

Persoanele născute în anii 60

Aceste persoane sunt, de regulă, foarte pragmatice. Ei sunt oameni muncitori, care nu s-au ferit de muncă, inclusiv de muncă. Prioritatea lor este să facă bani și să aibă o casă și o mașină, punând foarte mult accent pe câștig. Acești oameni au muncit mai mult fizic.

Persoanele născute în anii 70

Ei sunt oamenii cu viziune, oameni foarte talentați. Aceste persoane s-au orientat mai mult spre zona spiritual și caută mai mult să fie înțelepți, să ia decizii rationale, nu doar bazate pe ce avere strâng și lupta pentru supraviețuire. Pe ei îi ghidează cifra 7.

Persoanele născute în anii 80

Oamenii născuți în anii 80 sunt foarte resposabili și pun preț pe ceea ce și-au asumat ca datorie. Sunt punctuali și își fac mereu treaba. Sunt dornici să realizeze lucruri mari și nu se mulțumesc cu puțin. Ei au și un simț patriotic bine dezvoltat. Sunt oamenii care se dăruiesc celorlalți.

Persoanele născute în anii 90

Aceste persoane sunt cele care au o inteligență peste medie. Apariția cifrei 9 de mai multe ori în codul numerologic ne indică faptul că ei sunt foarte inteligenți. De asemenea, acești oameni sunt niște idealiști și sunt capabili să se adapteze rapid la alte medii. Cele mai multe conflicte apar între oamenii născuți în anii 60 cu cei născuți în anii 90.

Persoanele născute în anii 2000 - 2009

La schimbarea de secol, apariția cifrei 2 ne duce către parteneriate. De asemenea, ne conduce maim ult să facem cee ace simțim, nu ceea ce gândim. Aceste persoane nu mai sunt atât de focusate pe inovație. Ei sunt total imprevizibili. Aceștia sunt oamenii extremelor.

Persoanele născute în anii 2010 - 2019

Aceștia sunt oameni cu foarte multă sensibilitate. Acești copii sunt ambițioși, încăpățânați și individualiști. Ei vor să fie independenți și să își găsească o direcție în viață. Nu au blocaje care să îi limiteze.

Persoanele născute după 2020

Aceși copii au puterea de vindecare prin cuvântul lor, dar pot să și pună la punct prin cuvintele lor un om care le face rău. Ei sunt fragili și reacționează la orice. Aceste persoane pot deveni ușor agresive. De asemenea, ei reacționează imediat. 

Este important să ca fiecare dintre noi să își analizeze familia și să vedem cum analizează fiecare viața.

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

21
De ce eșuează RELAȚIA DE CUPLU?
Ce tip de relație avem în funcție de vibrația inte...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image