Ce cadouri oferim în funcție de cifra destinului

Ce cadouri oferim în funcție de cifra destinului

În ediția din 15 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, am vorbit despre ce daruri oferim în funcție de data nașterii și cifra destinului

În perioada sărbătorilor de iarnă, fiecare dintre noi își dorește să știe exact ce cadouri să ofere celor dragi astfel încât darurile să le fie pe plac și să fie ceva inspirat. Cifra destinului, care se calculează folosind data de naștere, ne poate ajuta să ajungem la sufletul omului și să aflăm exact de ce anume are nevoie.

Ce cadouri cumpărăm în funcție de cifra de destin

Cei cu cifra de destin 1 au nevoie de cadouri unice. Nu le putem cumpăra aceleași lucruri ca celorlalți, trebuie să le luăm ceva personalizat sau să fie ceva ediție limitată.
Persoanele cu cifra de destin 2 apreciază cadourile romantic, cum ar fi un masaj sau o zi la spa.
Cei cu cifra de destin 3 sunt de regulă foarte curioase și își doresc să cunoască cât mai multe lucruri. Un cadou potrivit ar fi o carte sau un gadget. Pentru că de regulă se hotărăște foarte greu, este indicat să dăruim și un voucher pentru a-și alege el ce dorește. Nu e greșit. Uneori e posibil să fie greu să îl înțelegem sau să îl satisfacem.
Persoanele cu cifra de destin 4 cred că foarte importantă sănătatea corpului. Cadoul potrivit e un tratament corporal sau tratamente de înfrumusețare. De asemenea, ei iubesc motivele tradiționale și obiecte care transmit un mesaj.
Pentru cei cu cifra de destin 5, care sunt jucăuși și își doresc strălucire, un cadou potrivit ar fi o bijuterie frumoasă sau o experiență nouă, precum un film. De asemenea, cadoul ideal ar fi un telefon sau o camera video pentru a filma experiențe noi.
Persoanele cu cifra de destin 6 apreciează confortul. Astfel, un cadou care constă în haine, electrocasnice sau parfumuri sunt exact ce trebuie.
Cei care au cifra de destin 7 sunt pretețioși, dar un ceas sau o bijuterie ar putea fi cadoul potrivit. Bijuteria trebuie să aibă o semnificație. De asemenea, o trusă de machiaj e potrivită.
Persoanele cu cifra de destin 8 își doresc să aibă o anumită putere sau autoritate, deci cadoul trebuie să vină însoțit de o declarație frumoasă. Pentru 8 e important să se ocupe și de carieră, iar o carte sau un curs motivational ar putea să fie cadoul ideal.

Cei cu cifra de destin 9 trebuie să fim atenți la semnificații. Se vor bucura să primească un ornament de Crăciun sau un joc pe zona de educație financiară.

Trăiește viața pe care o visezi! Nu știi cum să începi?

26
3 lucruri pe care nu le știai despre destinul tău
Ce își doresc bărbații de la persona iubită, în fu...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image