Ce alegeri poți face ACUM? AZI pentru tine!

Ce alegeri poți face ACUM? AZI pentru tine!

Știu că e o perioadă în care predomină supărarea și învinuirea și parcă ne ies în față toate aspectele care nu ne plac, nici la propria persoană și mai ales la tot ce vedem și auzim în jur.

Suntem cu toții parte din Univers și știm că vrem sau nu vrem trebuie să respectăm legile Universului, și una este cea a CAUZEI și EFECTULUI. Realitatea de acum este un cumul de efecte, însă prin acțiunile noastre (cauze noi) vom genera altă realitate(efecte noi).

Analizând numerologic, anul calendaristic 2020, pot sta liniștită și la fel și alte persoane care au învățat până acum numerologie. Cum pot sta liniștită? Înțelegând semnificația acestei perioade prin care trecem cu toții, la nivel calitativ și energetic. Știu de la cifrele și numerele care impacteaza, adică 2, 20, 4 și 40, care sunt soluțiile și ce alegeri putem face.

2-ul indică: emoție, dualitate, inteligență emoțională, cooperare, diplomație, susținere, partener, adaptabilitate, energie feminină, YIN, LUNA, frică de singurătate, rivalitate.

20 ne indică o explozie de emoții contradictorii, hipersensibilitate, nevoia de socializare, nevoia de a fi ocrotit, răbdare, amplificare extremă a stărilor emoționale.

4 are ca și cuvinte cheie: constructor, corp fizic, sănătatea corpului, cadru, tradiție, organizare, limita , măsură, sisteme, temeinicie, rigiditate 40-ciclu de 40 de zile, carantină,etc.

Pentru a fi în concordanță cu energia Universală și pentru a trece la următorul nivel de conștientizare, putem face următoarele alegeri:

  • Să dăm importantă fiecărei stări emoționale pe care o avem. Să ne ascultăm efectiv cu răbdare fiecare frică sau temere. Putem simți stări depresive. Acum e momentul să nu le mai ascunzi, dă-le voie să existe, observă-te și caută să vezi CAUZA. Nu te învinovăți dacă nu poți singur.
    E posibil să ai nevoie de un ghid.
  • Dacă ți-a apărut frica de singurătate, observă cât de puternică e conexiunea pe care o ai cu Divinitatea.
  • Cu cine faci ECHIPA? Nu accepta dezbinarea și comportamentele răutăcioase. Nu mai e vorba de mine sau de tine, e despre NOI. (asta este vibrația după anul 2000)
  • Știu că instinctiv fugim de schimbare, avem impresia că se întâmplă ceva rău. Dar acum e vorba de adaptare. Adaptarea la transformarea din jurul nostru. Acum când suntem forțați să stăm, observăm cu adevărat câtă nevoie este să ne trasnformam stilul de viață. Să ne adaptăm la nevoile sufletului și să căutăm SĂ FIM (nu doar să facem și să avem), doar suntem ființe, nu?!
  • E necesar să muncim temeinic, organizat și sistematizat. Cine rămâne împrăștiat și dezorganizat, va avea extrem de mult de suferit.
  • Să ne preocupăm de tradiția noastră. Când vorbim de 4, știm că ne transmite atenția către tradiție și traditionalism. Hai să ne hrănim cu alimentele crescute pe pământul nostru. Ne vom hrăni cu adevărat și vom rămâne o comunitate.
  • Să cooperăm și să respectăm CADRUL din care facem parte (medical, didactic, administrativ, legislativ, etc). 4 are limite clare, are reguli stabilite și nu suportă joaca, riscul și specula. Nu putem permite să fim dezbinați de "cadrul" (în acest caz, statul) nostru, e necesar să-l susținem cu energia noastră, să avem răbdare unii cu alții.
  • Diplomația a fost mult uitată. E printre primele alegeri pe care le ai de făcut. Folosește diplomația în familie, în carieră și orice alt plan. Și te vei simți foarte bine.

E un moment esențial să alegi! Întâi vezi ce își dorește sufletul tău... altfel vei alege pe frică, pe panică exterioară și chiar la întâmplare.

Dacă nu îți e clar ce își dorește sufletul tău, e posibil să ai nevoie de un ghid. Stand atât de mult în minte, e posibil să nu poți face diferența între ceea ce gândești și ceea ce simți. E periculos să rămâi doar în minte!

Te ghidez cu drag, în măsură în care simți să ceri o nouă perspectiva.

53
Ce își doresc femeile, în funcție de vibrația inte...
Cât mai vrei să suferi?

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image