Cât mai vrei să suferi?

Cât mai vrei să suferi?

Tocmai s-a terminat perioada anului pe care majoritatea o preferă, pentru că fiecare face un efort indus de societate să fie mai blând, mai liniștit, mai bun să respecte atmosfera de sărbătoare și recomandările spirituale.

La finalul anului trecut mulți și-au făcut lista cu dorințe, cu mult entuziam și chiar erau optimișți pentru câteva zile.

Când ne-am revenit din atmosfera feerică și am reînceput activitățile zilnice, nu a durat mult să uităm bucuria și ce ne-am propus pentru 2019 cu mult optimism și ne- am întors la suferință.

"Suferință", noțiunea la care mă refer nu este cea de tip medical, chiar dacă aceea ne afectează cel mai tare. Mă refer la suferință zilnică din cauza faptului că nu trăim cum ne dorim, că nu ne regăsim în peisajul din care facem parte, că nu ne apropiem măcar de obiectivele noastre, că nici măcar nu știm ce ne dorim cu adevărat, că nu ne-am găsit vocația și, cel mai grav, că simțim că nu mai avem timp.

Viața te trăiește sau tu îți trăiești viața?

Văd zilnic un scenariu care se repetă pentru multe persoane care vin la consultanță numerologică. Ele spun că deja sunt ani buni de când se află înr-o situație care îi consumă și cred că vor ceda, se simt blocați în ea, se simt la limita puterilor. Și mulți chiar ajung la limită. Se îmbolnăvesc, se chinuie prin spitale sau chiar pleacă din această lume.

Sunt multe variante la care poți apela pentru a fi ghidat: cărți, materiale video, cursuri din domeniul dezvoltării personale și spirituale. Există acum și în România mulți facilitatori care au trecut deja prin acest proces de autocunoaștere, de multe ori foarte dureros. Îți recomand să îl începi și tu, va fi intens, va fi solicitant, dar merită.

Programează acum o sedință de analiză numerologică!

18
5 tendințe care te împiedică să ai succes în relaț...
Cifre dominante si personalitati la care vedem imp...

Postari Asemanatoare

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.corinastratulat.ro/