Cat de mare este durerea unui ESEC?

Cat de mare este durerea unui ESEC?

Povestea lui Sorin. 

L-am cunoscut pe Sorin în februarie 2022, ziua lui este pe 1 martie și s-a gândit să-și facă un cadou o sesiune de numerologie. M-a uimit de la început deschiderea sa de a primi informații profunde, chiar o "foame" de necunoscut. Mi-a zis de la început:

Corina, așa o telenovelă a fost viața mea încât acum aș vrea doar să nu mai trec prin aceleași tragedii... a fost prea greu, oare depinde de mine ceva?!

Recunosc că îmi plac multe discuțiile cu oamenii care nu se mai luptă, nu mai opun rezistență la nici o informație sau perspectivă diferită de ceea ce știau ei. Sunt extrem de productive sesiunile în care lăsăm "să curgă" discuția.

Înainte de a-ți spune ce am descoperit în analiza numerologică, aș vrea să-ți povestesc puțin din viața lui Sorin.

Când avea 25 de ani a înființat o firmă de distribuție suplimente alimentare și produse destinate unui stil de viață sănătos. După câțiva ani a întâlnit-o pe Iustina care i-a devenit soție foarte repede și a decis să vină și ea în afacere alături de el. Viața lor era una frumoasă, afacerea avea succes, s-au extins în mai multe orașe, plecau în vacanțe destul de des și la scurt timp a apărut și un copil minunat.

Viața lor parcă era una de basm, chiar stârneau multă invidie.

Iustina după 2 luni de la nașterea copilul a simțit nevoia să deschidă și ea o afacere. Sorin, inițial a fost mirat și nu a înțeles motivul , însă a hotărât să-și susțină soția. Iustina, având se pare o nevoie de a dovedi că are rapid succes în afaceri, a făcut un credit bancar foarte mare, fiind sfătuită de prietena ei cea mai bună, care îi devenise și asociată.

Timp de 6 luni, Iustina și-a împărțit timpul intre viața de familie, rolul de mamă și noua afacere care trebuia pusă pe picioare. Însă, pentru că rolul de mamă necesită ceva timp și energie, avea multe zile în care nu ajungea la birou și nu avea real controlul afacerii înființate cu prietena ei.

La nici un an de la deschiderea afacerii, (chiar înainte de ziua ei de naștere, împlinea 34 de ani), Iustina a aflat că prietena ei (asociata) a retras sume enorme de bani din firmă, nu a achitat furnizorii, aceștia cereau insolvența, și a plecat din țară. În acel moment Iustina a simțit că a căzut cerul pe ea. Deși cea mai mare problemă părea să fie ruinarea afacerii, de fapt ea luase o altă decizie care să aducă declinul. Când a făcut creditul bancar a pus ipotecă pe casa părinților săi, și acum casa urma să fie executată silit.

Astfel de situații se întâmplă frecvent și poate te gândești că s-a rezolvat ușor, era Sorin lângă ea, cu experiență și bani și au scos-o la capăt.

Însă, Iustina în acea stare de soc a decis altfel…nu a cerut ajutor... nu a spus nimănui... a ales să se spânzure! A lăsat doar o scrisoare în care îi cerea iertare lui Sorin, copilului și părinților.

Te gândești oare cum a reușit Sorin să treacă peste acest moment?

Ei bine, el spune că poate nu a trecut nici acum, chiar daca au trecut 7 ani, spune că doar a învățat să o ia de la capăt în fiecare zi, să nu se lupte, să se lase ajutat pe orice cale.

Când am avut sesiunea, se făceau 7 ani de la moartea Iustinei, care nu a putut îndura eșecul și nu a găsit forța interioară să ceară ajutor.

Sorin, știind că are o misiune în această viață, știind că vrea să-și onoreze rolul de tată, simțea că totul are un sens, dar nu mai poate trăi ignorant și vrea să poată să preîntâmpine astfel de situații, vrea să știe când omul de lângă suferă sau se minte singur.

Am discutat cu multe persoane care au trecut printr-o astfel de situație: o persoană dragă să se spânzure. Cu greu au putut accepta și cel mai greu a fost să se ierte că nu au știut de durerea persoanei care a ajuns să facă asta.

Ce am identificat în analiza numerologică (a datei lui de naștere și a Iustinei) și pentru Sorin a fost CADOUL de care avea nevoie, la 7 ani după cumpănă prin care a trecut.

  • Iustina avea tendință către depresie. (11 în codul numerologic). Depresia s-a activat într-o formă puternică când a rămas însărcinată. Nu a spus la nimeni și desi în societate zâmbea, sufletul ei plângea. Își ascundea tristețea acută spunând că e obosită și nu e nimic semnificativ.
  • Nevoia cea mai puternică a Iustinei era să fie o persoană importantă, să fie cineva în lume, să aibă putere (888 în codul numerologic). Credea că afacerea ei îi va satisface acea nevoie, doar că nu era momentul potrivit. În perioada în care a deschis afacerea era pe vibrația 7, 33 de ani, era necesară introspecția și evoluția spirituală, detașarea de atașamentele materiale și putere socială.
  • Sorin având un psihic extrem de puternic (11111) era atât de hotărât și concentrat pe obiectivul său încât nu a avut niciodată răbdare să o observe cu adevărat pe Iustina, să-i observe suferința bine mascată și a presupus naiv că ea se descurcă să fie și mamă și să construiască rapid și o afacere.
  • Tendințele native ale lui Sorin erau să se concentreze zilnic pe bunăstarea materială și pe familie. Nimic greșit, dacă nu uiți și de bunăstarea spirituală. Conexiunea cu Divinitatea fluctua (lipsa 7) și doar când trecem prin cumpene grele, ne reconectam la Sursă.
  • Cifra destinului la Sorin este 9, calea către destin 36, care indica o transformare continuă și responsabilitatea de a inspira oamenii. A conștientizat că așa mândru era de succesul său și "familia ideală" pe care credea că o are, că avea impresia că le știe pe toate, că nu-i lipsește nimic, că nu datorează nimic nimănui și chiar era agresiv cu cei care treceau prin momente grele, considerandu-i slabi.

După 7 ani, Sorin simte că totul a avut un sens, simte acum ce rol semnificativ are în lume și superficialitatea și aroganța i-au dispărut. A acceptat totul. A mulțumit cu multă smerenie pentru discuție și și-a propus să o ia de la 0, cu un alt obiectiv și anume acela de a trai fiecare zi la maxim, de a descoperi fiecare zi așa cum e și de a dărui tot ce este, tot ce știe și poate celor care au nevoie de susținere și ghidare.

Fiecare OM trece prin experiențele de care are nevoie în această viață. Ne naștem cu un destin și cu o soartă. Ne naștem cu o anumită structură nativă (psihică, emoțională, fizică, intuitivă, sexuală etc) care ne este necesară și suficientă. Doar că toate aceste aspecte le conștientizăm în mică măsură (aprox. 5%). Ne suparăm pe viață, pe oameni, pe Dumnezeu, când atragem situații atât de grele încât simțim că sufletul ne este făcut bucăți.

Însă, oare nu e cazul să conștientizam mai mult din cine suntem noi fară să ajungem la cumpene? Sigur, primul pas e să ieșim din zona de confort, nu ne place deloc... dar MERITĂ!

Cu drag!
Corina

11
Top tendințe ale mamelor, în funcție de data naște...
Cum ne comportăm cu partenerul de cuplu, în funcți...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image