Care sunt calitățile unei mame, în funcție de cifra destinului

Care sunt calitățile unei mame, în funcție de cifra destinului

În ediția din 1 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, am prezentat calitățile unei mame, în funcție de cifra destinului. De Ziua Copilului, onorăm și mamele, reamintindu-le ce calități native au și cum îndeplinesc propriul destin, prin acest rol.

Iți cunoști cifra destinului, nu?

Cifra destinului ne ghidează în acțiunile de zi cu zi. Se calculează ușor, însumând toate numerele din data de naștere până obținem o singură cifră, de la 1 la 9. Exemplu calcul pentru obținerea cifrei de destin: Data de naștere 17.8.1990, 1+7+8+1+9+9+0=35, 3+5=8=>cifra destinului 8.

Ce fel de mamă ești în funcție de cifra destinului

Pentru cifra de destin 1, avem parte de mama-lider, mama care va vrea mereu să conducă. Ea își va asuma rolul de lider chiar și în grupul de părinți. Această mamă este independentă și nu lasă lucrurile la întâmplare.
Mămicile care au cifra destinului 2 vor fi mereu foarte blânde și iubitoare. Ele sunt mai răbdătoare, empatizează cu copiii, nu aleargă foarte mult și sunt atente la copiii lor.
Femeile cu cifra de destin 3 sunt mame foarte creative, care vor fi pe placul copiilor lor și vor încerca să îi fie cel mai bun prieten. Aceste mămici sunt optimiste și vor fi chiar prietene și cu prietenii copiilor lor. Ele găsesc mereu soluții, sunt curioase și vor organiza cele mai distractive petreceri.
Mama cu cifra de destin 4 e foarte disciplinată și organizată. Ea nu lasă lucrurile la întâmplare, se preocupă de curățenie și e riguroasă. Copiii se pot baza pe ea pentru că se va ține de cuvânt atunci când promite ceva.
Femeile cu cifra de destin 5 sunt mame care le oferă copiilor libertate, mame non-conformiste. Ea va fi diferită față de celelalte mame, nu va suporta să poarte aceeași uniformă, se aventurează mult și riscă să își lase copilul destul de liber.
Mamele cu cifra de destin 6 se împlinesc prin rolul lor de mamă și sunt mame ideale. Este sunt grijulii și protectoare, încercând să facă totul spre binele familiei, fără să sufoce copilul cu grija ei.
Mama cu cifra de destin 7 este și o mamă spirituală, care caută și în lumea nevăzută. Ea vrea să devină înțeleaptă și le transmite această stare copiilor.
Femeile cu cifra de destin 8 devin mame justițiare. Ele sunt cele care fac dreptate, sunt ca niște leoaice și se vor lupta pentru copii lor.
Mama cu cifra de destin 9 vrea să îi ghideze pe cei din jur, intră în rolul de profesoară și vrea să le ofere din inteligența ei. Va pune accent pe educație pentru că vrea să aibă un copil intelectual.
9
De la FALIMENT la împlinirea destinului
Totul despre cifra destinului și succesul în viață

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image